hermesmarana 24.05.06, 23:44 no właśnie, czy moge korzystając z wolnego skoczyć na pifko, czy u nas również prohibicja będzie na nalot B16 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Na wszelki wypadek 25.05.06, 00:09 Ja na wszelki wypadek zrobię jutro zapasy płynów ustrojowych. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: prohibicja we wro? 25.05.06, 01:44 ponoc tylko w miastach gdzie zaatakuje B16 bedzie, a w reszcie naszego kaczogrodu bedzie normalnie mozna wypic browara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: prohibicja we wro? IP: *.magma-net.pl 25.05.06, 01:51 uff. że tak rzekne. czasem to dobrze być pomijanym.. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: prohibicja we wro? 25.05.06, 12:43 slusznie gadasz :) poza ytm uwazam taka prohibicje za idiotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: prohibicja we wro? IP: *.e-wro.net.pl 25.05.06, 15:06 nie, prohibicji nie ma, szczesliwie. mysle, ze dzis w wawie wiele osob ma kaca, bo postanowily wczoraj wypic na zapas. poza tym, mam taki projekt, zeby do tych nieszczesnych miast przemycac alkohol, jak prohibicja, to i przemyt tez musi byc! nie wiem, czy wy wiecie, ze jest jedno miejsce w warszawie, gdzie alkohol dzis bez problemow mozna kupic... restauracja w sejmie. no. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: prohibicja we wro? 25.05.06, 15:12 NIe tylko to jedno. Wszędzie świetnie na pewno sprzedaje sie pilsner urquell, bo tak sie dziwnie składa, że on ma 4.4% a prohibicja jest od 4.5% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Net Atak B-16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:21 Atak bombowy kałem intelektualnym z B-16 - strasznie śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś