Gość: pimo_wroclaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 07:08 Był sobie kiedyś na wrocławskim Rynku Salon Muzyczny BEMOLIKA.Co sądzicie na temat tego nieistniejącego już sklepu?Oczywiście jeżeli ktoś jeszcze ten Salon pamięta> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob-35 Re: SKLEPY MUZYCZNE IP: *.116.86.82.unregistered.k.pl 19.01.03, 09:02 Gość portalu: pimo_wroclaw napisał(a): > Był sobie kiedyś na wrocławskim Rynku Salon Muzyczny BEMOLIKA. > Co sądzicie na temat tego nieistniejącego już sklepu? > Oczywiście jeżeli ktoś jeszcze ten Salon pamięta Doskonale pamiętam i bardzo pozytywnie wspominam, tak obsługę, jak i różnorodność dostępnych kompaktów. To był ostatni sklep we Wrocłąwiu, w którym kupowałem prawdziwe płyty CD, prawdziwe RARYTASY. W fast-cd-kowej Mega-Chlewni (Empik) kupowałem kiedyś przez sklep internetowy (same tylko problemy logistyczne - złodzieje przy kolejnym zakupie zorientowali się, że moje konto jest bez ADRESU Z ULICĄ i zażyczyli sobie tej informacji ode mnie! Od stałego klienta!!!!??? Po kilku telefonach i rozmowie z jednym z dyrektorów wymusiłem na nich przysłanie płyt, tak jak wiele razy wcześniej - do sklepu na Rynku. Po raz ostatni. Skoro handlarze informacją muszą koniecznie znać mój adres i nie zadowala ich skrytka pocztowa, to ja im dziękuję za współpracę i kupuję teraz TYLKO w sklepie "Rock-Serwis" u Kosińskiego w Krakowie ( www.rockserwis.pl ). A wracając do BEMOLIKI - to se nevrati :-( Pozdr Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
_nitro Re: SKLEPY MUZYCZNE 19.01.03, 10:17 Gość portalu: Rob-35 napisał(a): > W fast-cd-kowej Mega-Chlewni (Empik) Piękne określenie :)W dodatku koszmarnie drogiej... > A wracając do BEMOLIKI - to se nevrati :-( Podobnie, jak stoisko w Hali Targowej i klimat w "Melissie" :( A jeśli chodzi o internet - często kupuję na www.merlin.pl Sporadycznie zaś na amazon.com Dużo "perełek można trafić na www.allegro pl Zresztą "na Merlinie" i "na Amazonie" też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: SKLEPY MUZYCZNE IP: *.crowley.pl 20.01.03, 12:15 Ja kupuję w www.stereo.pl - niedrogo i bez kosztów wysyłki (jeśli po odbiór zgłaszam się do kawiarenki internetowej Dziwne Czasy), nawet jeśli w grę wchodzi jedna płyta... A Bemolika... nie spotkałem dotąd innego sklepu z tak kompetentną obsługą. Nawet ze smutnym faktem likwidacji B wiążą mnie miłe wspomnienia. Zajrzałem tam na parę dni przed zamknięciem i w niewielkiej kupce płyt na chybił trafił wybrałem tę, która okazała się poszukiwaną przeze mnie od lat (a nie znałem ani tytułu ani wykonawcy).... Odpowiedz Link Zgłoś