Dodaj do ulubionych

TVK Telka i internet

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 22:06
Witam!

Mam takie pytanie - czy ktos z forumowiczow (lub ich znajomych) jest
podlaczony do internetu przez TVK Telka?
Jakie sa wasze wrazenia? Czy warto korzystac z ich uslug? Chcialbym wiedziec
zanim sie zdecyduje na zaplacenie im za dostep do netu...

Pozdrawiam
Xav.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gościu Re: TVK Telka i internet IP: *.static.tvk.wroc.pl 07.05.15, 17:55
      nie warto, lepiej wziąć internet u innego dostawcy non stop wywala są problemy w niedługim odstępie czasu trzeba było wzywać fachowców przez pare dni nie miałem internetu mimo, że było zapłacone. Nie są w stanie zapewnić usługi takie są moje odczucia.
      • Gość: tylko nie telka Re: TVK Telka i internet IP: *.static.tvk.wroc.pl 12.06.15, 00:08
        telka ma najgorszy internet na świecie nic się nie da zrobić oni po prostu nie potrafią zapewnić wydawać by się mogło prostej usługi w dzisiejszych czasach, no ale nie wszyscy potrafią zrobić coś dobrze od początku do końca osobiście jestem niezadowolony i szczerze jeśli stanę przed wyborem internetu u jakiegoś dostawcy jedno wiem na pewno NIE telka ponieważ u nich non stop są problemy z internetem i generalnie jest prawie tak jakby internetu nie było albo był w połowie jeśli ja płacę pełną sumę to chcę dostać pełną usługę nie tylko jej połowę. Telka nadaje się tylko do telewizji i nic więcej już robić nie powinni bo nie potrafią lepiej żeby zabrali się za to fachowcy, którzy zapewniają prawdziwą usługę która nie przerywa non stop nie odłącza się notorycznie jak jest właśnie w telce mam nadzieję, że każdy przed wyborem dostawcy internetu zastanowi się dobrze mając na względzie również opinie na temat jakości tej usługi.
        • Gość: internet_na_tak Re: TVK Telka i internet IP: *.218.146.194.generacja.pl 12.06.15, 00:21
          widze, że w temacie dostawców internetu ciągle ta sama śpiewka. Tylko odgrzewanie starych kotletów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka