Gość: hrabia IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.05.01, 10:53 Będzie źle ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 13:28 Hrabio - ośmielam się obiektywnie rzecz ujmując, stwierdzić, że będzie jeszcze gorzej. Kot wyskoczył przez okno i potrącił lampę...Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 19:01 Efciu ! Kot to pryszcz narzeciwko wieczności. Gorzej, jutro będzie padać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Post dla pesymistów IP: 156.17.52.* 06.05.01, 12:22 Wyobraz sobie przez chwile, ze udalo nam sie zmniejszyc caly swiat do wielkosci jednej wioski z dokladnie 100. mieszkancami, zachowujac istniejace wlasciwosci w prawdziwych proporcjach. Swiat wygladalby wtedy mniej wiecej tak - wsród mieszkanców wioski byloby: 57 azjatów 21 europejczyków 14 amerykanów 8 afrykanczyków 52 kobiety 48 mezczyzn 70 kolorowych 30 bialych 70 nie - chrzescijan 30 chrzescijan 89 heterosexualnych 11 homosexualistów 6 osób wladaloby 59% wszystkich bogactw 80 mieszkaloby w zlych warunkach 70 byloby analfabetami 50 jest niedozywionych 1 jest umierajacy 1 sie rodzi 1 ma komputer Jezeli sie zastanowic przez chwile nad powyzszym, to latwo dojsc do wniosku, ze Ty i ja mamy sie niezle, prawda? Pomysl równiez i nad tym, ze jesli wstales dzisiaj rano i czules sie bardziej zdrowy, niz chory, to masz duzo wiecej szczescia niz ten milion ludzi co umrze w ciagu najblizszego tygodnia. Jezeli nigdy nie byles narazony na strach w walce, na samotnosc w niewoli, tortury czy glód, to masz wiecej szczescia niz 500 milionów ludzi, którzy przez to wszystko przeszli. Jezeli masz jedzenie w lodówce, w miare dobre ubranie, dach nad glowa i jakie takie lózko do spania, to jestes bogatszy niz 75 % ludzi na swiecie. Jezeli masz pieniadze w banku, materacu, portfelu lub chocby troche drobnych w portmonetce, to nalezysz do tych 8% najbogatszych ludzi w swiecie. Teraz odpowiedz na pytanie. Naprawde jest Ci az tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Post dla pesymistów IP: 156.24.231.* 06.05.01, 13:09 Gość portalu: p@wi napisał(a): > Wyobraz sobie przez chwile, ze udalo nam sie zmniejszyc caly swiat do > wielkosci jednej wioski z dokladnie 100. mieszkancami, zachowujac istniejace > wlasciwosci w prawdziwych proporcjach. Swiat wygladalby wtedy mniej wiecej tak > - > wsród mieszkanców wioski byloby: > > 57 azjatów > 21 europejczyków > 14 amerykanów > 8 afrykanczyków > > 52 kobiety > 48 mezczyzn > > 70 kolorowych > 30 bialych > > 70 nie - chrzescijan > 30 chrzescijan > > 89 heterosexualnych > 11 homosexualistów > > 6 osób wladaloby 59% wszystkich bogactw > > 80 mieszkaloby w zlych warunkach > > 70 byloby analfabetami > > 50 jest niedozywionych > > 1 jest umierajacy > 1 sie rodzi > > 1 ma komputer > > Jezeli sie zastanowic przez chwile nad powyzszym, to latwo dojsc do wniosku, > ze Ty i ja mamy sie niezle, prawda? Pomysl równiez i nad tym, ze jesli wstales > dzisiaj rano i czules sie bardziej zdrowy, niz chory, to masz duzo wiecej > szczescia niz ten milion ludzi co umrze w ciagu najblizszego tygodnia. > > Jezeli nigdy nie byles narazony na strach w walce, na samotnosc w niewoli, > tortury czy glód, to masz wiecej szczescia niz 500 milionów ludzi, którzy przez > > to wszystko przeszli. > > Jezeli masz jedzenie w lodówce, w miare dobre ubranie, dach nad glowa i jakie > > takie lózko do spania, to jestes bogatszy niz 75 % ludzi na swiecie. > > Jezeli masz pieniadze w banku, materacu, portfelu lub chocby troche drobnych w > portmonetce, to nalezysz do tych 8% najbogatszych ludzi w swiecie. > > Teraz odpowiedz na pytanie. Naprawde jest Ci az tak zle? A miales kiedys, P@wi, hemoroidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Post dla pesymistów IP: 156.17.52.* 06.05.01, 13:32 Gość portalu: Tur napisał(a): > A miales kiedys, P@wi, hemoroidy? W zwiazku ze zwiazkiem, i tak dalej... odpowiadam na pytanie: nie, nie mialem i nie mam hemoroidow. Ponad to, zrodla statystyczne nie podaja ile znajdowalo by sie w wiosce opisywanej powyzej ludzi majacych takie schorzenie. A tak na marginesie, szczerze wspolczuje Tur'ze - hemoroidy to bardzo klopotliwa przypadlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 13:36 Może choć który ma trądzik młodzieńczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Post dla pesymistów-do MKK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.01, 00:33 Gość portalu: MKK napisał(a): > Może choć który ma trądzik młodzieńczy? Ja bym jeszcze dodała do tego (dlaczego się śmieję?) bolesne miesiączki... (śmieję się dalej - dla facetów, o Jezu!, ale by było!!). Jeszcze chwila, a zrobi się z tego post dla optymistek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Post dla pesymistów IP: 156.24.231.* 06.05.01, 13:49 Gość portalu: p@wi napisał(a): > Gość portalu: Tur napisał(a): > > > A miales kiedys, P@wi, hemoroidy? > > W zwiazku ze zwiazkiem, i tak dalej... odpowiadam na pytanie: nie, nie mialem i > > nie mam hemoroidow. Ponad to, zrodla statystyczne nie podaja ile znajdowalo by > sie w wiosce opisywanej powyzej ludzi majacych takie schorzenie. A tak na > marginesie, szczerze wspolczuje Tur'ze - hemoroidy to bardzo klopotliwa > przypadlosc. No wlasnie :( Czymze sa statystyki wobec prozy zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Post dla pesymistów IP: *.*.*.* 07.05.01, 08:16 ..albo, że jak byś się nie odwrócił, to d..a zawsze z tyłu, i w dodatku tak śpisz, że zawsze wstajesz lewą nogą. Cholera, ale dzisiaj smutny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semelka Re: Post dla pesymistów IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 07.05.01, 09:55 Wszystko bedzie dobrze! Glowa do gory! Po burzy zawsze swieci sloneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: 213.77.236.* 07.05.01, 11:10 Semelka ! To nie ten post. Winno być: jest źle, będzie jeszcze gorzej. Słońca nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Post dla pesymistów IP: 195.205.145.* 07.05.01, 11:20 Pewnie, że nie będzie słońca. Będzie burza z gradobiciem . Niż atmosferyczny nie sprzyja pracy - to aura właściwa na piwko i wygodne łóżeczko z książką w garści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semelka Re: Post dla pesymistów IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 07.05.01, 12:51 Oj drogi hrabio rozprzestrzeniasz pesymizm w narodzie! to do niczego dobrego nie prowadzi. Wiosna, ptaszki świergola, wszystko sie zieleni, sloneczko lada moment znowu zaswieci a ten mowi ze jest zle...trzeba sie cieszyc z drobnych, codziennych sytuacji, wydarzen itd. to one wlasnie najbardziej uszczesliwiaja! Milego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Post dla pesymistów-do hrabiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.01, 14:17 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Semelka ! To nie ten post. Winno być: jest źle, będzie jeszcze gorzej. Słońca > nie będzie. Swięte słowa hrabio - jest 14 z czymś tam i słońca nie ma. I czekam na jednego, który miał przyjść na ha ha ha...konsultacje zaraz po majowych, no i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Post dla pesymistów IP: *.ilot.edu.pl 30.05.01, 12:59 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Semelka ! To nie ten post. Winno być: jest źle, będzie jeszcze gorzej. Słońca > nie będzie. Całe słońce będzie nad Warszawą. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Post dla pesymistów 07.05.01, 13:14 Nigdy nie bylo tak zle, zeby wiosn anie byla nasza ;)) pozdrawiam was P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.01, 17:18 Jest jeszcze gorzej. Lato nie będzie nasze. Nasze pieniądze też nie będą nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Post dla pesymistów IP: 195.205.145.* 14.05.01, 15:22 A co nam po lecie i po wiośnie? i tak wszystko zżółknie i opadnie..... A to błękitne dzisiejsze niebo przykryją czarne, burzowe chmury .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 19:23 Pesymista siedzi i płacze: "goniłem króliczka i złapałem go. Nie mam już celu w życiu!" Optymista pociesza: "przecież musisz go jeszcze obedrzeć ze skóry!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Post dla pesymistów IP: *.kom-net.pl 13.05.01, 20:51 Uśmiechnij się - jutro będzie gorzej. Zanim nastąpi poprawa będzie jeszcze gorzej. Kto powiedział, że w ogóle nastąpi poprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów IP: 213.25.48.* 13.05.01, 23:41 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Uśmiechnij się - jutro będzie gorzej. > Zanim nastąpi poprawa będzie jeszcze gorzej. > Kto powiedział, że w ogóle nastąpi poprawa? a pojutrze...oj,to dopiero bedzie źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Post dla pesymistów IP: 212.244.81.* 13.05.01, 23:59 tak naprawdę to fatalnie będzie już jutro (tzn. dziś rano) ogłoszą wyniki matur pisemnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Post dla pesymistów IP: *.punkt.pl 14.05.01, 19:28 muszę zmienić post na optymistyczny... te wyniki nie były takie złe:) a może lepiej z tą zmianą poczekać do ustnych? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser Re: Post dla pesymistów - optymi�ci wszystkich wštków łšczmy sie 14.05.01, 11:58 Go�ć portalu: hrabia napisał(a): > Będzie �le ! No to mi poprawiłe� humor. Nic tak nie pociesza jak nieszczę�cie bli�niego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Post dla pesymistów - optymi�ci wszystkich wštków łšczmy sie IP: *.koof.com.pl 14.05.01, 21:48 koneser napisał(a): > No to mi poprawiłe� humor. Nic tak nie pociesza jak nieszczę�cie bli�niego ;-) ...a sytuacji nic tak nie ozywia jak trup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Post dla pesymistów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 22:16 I ta zaborcza, wszechogarniająca zieleń w przeróżnych swych odcieniach... I ten przytłaczający błękit bezwstydnie bezchmurnego nieba... I to przerażająco oślepiające słońce... I ten dziki wrzask ogłupiałych chucią ptaków... Nie wspominając już o smętnej ciemności po zapadnięciu zmroku. Czy normalny człowiek doby asfaltu jest w stanie to wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 25.05.01, 00:14 Gość portalu: mjot napisał(a): > I ta zaborcza, wszechogarniająca zieleń w przeróżnych swych odcieniach... > I ten przytłaczający błękit bezwstydnie bezchmurnego nieba... > I to przerażająco oślepiające słońce... > I ten dziki wrzask ogłupiałych chucią ptaków... > Nie wspominając już o smętnej ciemności po zapadnięciu zmroku. > Czy normalny człowiek doby asfaltu jest w stanie to wytrzymać? stanowczo dla człowieka "doby asfaltu" to zbyt wiele... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Post dla pesymistów IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.05.01, 09:40 Twierdzenia Finnegana: 1. Nie mozesz wygrac 2. Nie mozesz wyrownac 3. Nie mozesz nawet przerwac gry Komentarz Rosenzweiga do twierdzen Finnegana: Kazda filozofia usilujaca nadac zyciu jakis sens oparta jest na negacji jednego z twierdzen Finnegana: 1. Kapitalizm oparty jest na zalozeniu ze mozna wygrac 2. Socjalizm oparty jest na zalozeniu ze mozna wyrownac 3. Mistycyzm oparty jest na zalozeniu ze mzona skonczyc gre Moj problem: jak ma sie do powyzszego biurokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Post dla pesymistów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:06 Wszak ona w każdej sytuacji górą. To chyba szczyt pesymizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Post dla pesymistów IP: *.kom-net.pl 25.05.01, 21:15 > Moj problem: jak ma sie do powyzszego biurokracja? Prawo Imhoffa: Organizacja biurokracji przypomina zbiornik septyczny, w ktorym bakterie beztlenowe rozkladaja nieczystosci kanalizacyjne - najwieksze kawalki zawsze wyplywaja na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Post dla pesymistów IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 25.05.01, 21:48 A w ogóle to gonią nas "Informacje dnia" i niedługo wcale nie będzie nas najwięcej :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.05.01, 21:51 Jutro słońce też zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Post dla pesymistów IP: *.*.*.* 29.05.01, 08:31 Zasłyszany żart: W rodzinie dwóch synków. Jeden pesymista, drugi optymista. Mama postanawia zrobić różne prezenty pod choinkę. Pesymiście kupuje piękną kolejkę elektryczną, optymiście pakuje końskie "g...o" w piękne pudełko. Dzieci rozpakowują prezenty. Mama pyta pesymistE: I co syneczku przyniósł ci Mikołaj? Odp.: kolejkę elektryczną, ale ona napewno nie będzie działać i zaraz się zepsuje, tory chyba są krzywe i ... Do opymisty: a tobie syneczku co dał Mikołaj? Odp.: pięknego konika, ale mi uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 29.05.01, 11:34 a ja idę jutro do szpitala... na pewno "coś" mi wykryją i będziecie mieć spokój na Forum... to dopiero jest optymizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 11:53 Marsha, Ty się nie pesymizuj. Przejdź na post dla optymistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 13:55 A mnie bolą zęby (leczone!), czego i Wam życzę. :[.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 11:33 Gość portalu: MKK napisał(a): > A mnie bolą zęby (leczone!), czego i Wam życzę. > :[.] A mnie śniło się g... Zagrałem w Totka. Wyśniło się. G... wygrałem. Ponurego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 22:20 Gość portalu: karbol napisał(a): > A mnie śniło się g... Zagrałem w Totka. Wyśniło się. G... wygrałem. > Ponurego dnia. To może Ci je chociaż ukradli, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 00:52 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: karbol napisał(a): > > > A mnie śniło się g... Zagrałem w Totka. Wyśniło się. G... wygrałem. > > Ponurego dnia. > > To może Ci je chociaż ukradli, co ? Nawet tyle szczęścia nie miałem... Może jutro będzie jeszcze gorzej? Cieszę się na samą myśl o tym. Może będzie przynajmniej padać? Prognozy wróżą coś innego. Znikąd nadziei, znikąd pomocy. To może zostanę optymistą. Słonecznego poranka życzę. A jaskółki baraszkujące przed oknem w sadzie niech nie krzyczą za głośno. haj. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 30.05.01, 12:17 Gość portalu: marsha napisał(a): > a ja idę jutro do szpitala... > na pewno "coś" mi wykryją i będziecie mieć spokój na Forum... > to dopiero jest optymizm! nie było wolnego łóżka,więc was nie opuszczę na razie...zdołowani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Post dla pesymistów IP: *.ilot.edu.pl 30.05.01, 13:31 W Warszawie pokazało się słonce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Post dla pesymistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 22:26 Kochana Marsho : co prawda przestały mnie boleć zęby (1 gnojek=ból połowy szczęki), a świat nagle mi ożył. Życzę Ci tego samego ! Powiedziałam w domu : "wraca mi sens życia". A na to moja córka: "co, mamo, kupiłaś sobie piwo?" . Tak się kończy edukacja Kiepskiego Ferdynanda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Post dla pesymistów IP: *.punkt.pl 30.05.01, 22:44 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Będzie źle ! powiem więcej: będzie jeszcze gorzej! ale nie martwcie się, zawsze może być najgorzej:) a teraz niech mi ktoś powie, bo się zaplątałam: to ja jestem pesymistka czy optymistka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: *.kom-net.pl 31.05.01, 02:26 Gość portalu: axamitka napisał(a): > a teraz niech mi ktoś powie, bo się zaplątałam: > to ja jestem pesymistka czy optymistka? Nie wiem. Ale moze poczytaj to: Pesymista widzi tunel. Optymista widzi tunel i swiatelko na koncu tunelu. Realista widzi tunel, swiatelko na koncu tunelu i... nastepny tunel. I teraz sobie odpowiedz: co widzisz? Przeczytalem to z 15 lat temu na ostatniej stronie "Przekroju". Proste, ale jakze madre spostrzezenie. Moze dlatego pamietam do dzis... ps. No i co widzisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: *.punkt.pl 31.05.01, 10:31 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Pesymista widzi tunel. > Optymista widzi tunel i swiatelko na koncu tunelu. > Realista widzi tunel, swiatelko na koncu tunelu i... nastepny tunel. > > I teraz sobie odpowiedz: co widzisz? widzę biały ekran i czarne literki (wszystko w szarej obudowie) - nie ma żadnych tuneli! chyba też jestem realistką, nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 31.05.01, 12:03 > Nie wiem. Ale moze poczytaj to: > > Pesymista widzi tunel. > Optymista widzi tunel i swiatelko na koncu tunelu. > Realista widzi tunel, swiatelko na koncu tunelu i... nastepny tunel. > > I teraz sobie odpowiedz: co widzisz? > > ciemność widzę...widzę ciemność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 12:32 Gość portalu: marsha napisał(a): > ciemność widzę...widzę ciemność! Marsha: bądź sprawiedliwa - użyj cudzysłowów ("") :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: 195.205.145.* 31.05.01, 13:24 Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej? dostałm wypowiedzenie-to się nazywa reorganizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 31.05.01, 17:15 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > ciemność widzę...widzę ciemność! > > Marsha: bądź sprawiedliwa - użyj cudzysłowów ("") > :) > pesymiści nie muszą być sprawiedliwi... chyba wszyscy wiedzą,że to "nie moje"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Post dla pesymistów - co widzisz??? IP: 195.205.145.* 31.05.01, 13:22 A kto widzi tunel, na jego końcu swiatełko..... a raptem okazuje się, że to śwaitełko to nadjeżdżajaca lokomotywa? katastrofista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Post dla pesymistów IP: *.*.*.* 31.05.01, 13:28 Nie może być gorzej niz było bo jakby mogło byc gorzej niż było to już by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 07:27 Nire mogło być gorzej niż na PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Post dla pesymistów IP: 156.24.231.* 05.06.01, 10:05 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Nire mogło być gorzej niż na PA Hrabio, obawiam sie ze zycie nie jest az tak laskawe. Twoj optymizm jest nieuzasadniony, tym bardziej na tym watku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 10:35 Wędzonko ! Masz matematyczne poglądy. Dwa minusy dają plusa, czyli: (-)badziewiak + (-)PA = plus ? Nie wychodzi. Daje większego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Post dla pesymistów IP: 156.24.231.* 05.06.01, 12:22 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Wędzonko ! Masz matematyczne poglądy. Dwa minusy dają plusa, czyli: > (-)badziewiak + (-)PA = plus ? Nie wychodzi. Daje większego minusa. Idac tropem tej logiki powiem Ci Hrabio ze mam do calej tej imprezy stosunek dosc bezwzgledny, a jak wiadomo: |-| = + :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Post dla pesymistów IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 06.06.01, 00:04 jest fatalnie Rob-35 zaginął ponoć jest w opałach...(nie daj się!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Post dla pesymistów IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 07:38 Widziano Go ostatnio, gdy mustrował się na Uboot'a 534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Post dla pesymistów IP: *.chem.ou.dk 06.06.01, 14:06 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Będzie źle ! Napisal to hrabia miesiac temu, a juz miesiac pozniej pojawil sie ten z rozszczepiona tozsamoscia od Grodna i paru jego satelitarnych wspolpisaczy. Hrabia (inny) mial racje, takze pod koniec XVIII wieku, kiedy mowil ze uczenie ludu pisac na nic dobrego sie nie zda. Mysle ze bedzie jeszcze gorzej.... PS. Komentarz O'Toole'a do praw Murphyego: Murphy byl optymista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Post dla pesymistów IP: *.ilot.edu.pl 06.06.01, 14:10 Jest jeszcze gorzej. Ten od Grodna jest i u nas, i to w dwóch watkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Post dla pesymistów IP: 130.225.149.* 06.06.01, 14:23 Gość portalu: Ela napisał(a): > Jest jeszcze gorzej. Ten od Grodna jest i u nas, i to w dwóch watkach Czesc, Ela. Przyjrzyj sie dokladnie, u nas jest chyba na czterech. A to dopiero poczatek. Tacy skrza sie pomyslami i sa niestrudzeni. Zwiazek frazeologiczny staly : niestrudzony bojownik o. We Wrocku byl kiedys Festiwal Piosenki Debilnej, jakos mi sie przypomnialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Post dla pesymistów IP: 195.116.104.* 06.06.01, 14:13 Już jest źle, a będzie jeszcze gorzej. Dwa grzyby w barszcz jednego dnia to nazbyt wiele. :-((( Expo i debil od spamu na Forum. Fatalnie!!! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 156.24.231.* 05.10.01, 21:39 Uslyszalem w radiu ze macie najprawdopodobniej za malo serotoniny w mozgu... I tyle bylo gadania z powodu takiej drobnostki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 23:37 Wiadomość dobra ale gdzie to kupić,żeby za póżno nie było. A tak to Jaśnie Pan Hrabia jako urodzony pesymista twierdzi, że nas wszystkich wywiozą na Syberię. A ja jako skrajny pesymista sądzę, że nas nie wywiozą, lecz trzeba będzie iść na piechotę.Tobołki już nawet przyszykowałem. A tak po znajomości drogi Wędzonko - nie wiesz czy owej wymyślnej serotaminy serwatką z koziego mleka nie dałoby rady zastąpić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 213.77.64.* 06.10.01, 17:28 Wędzonka słucha radia ? Janek nadaje z Syberii? Kto, by się spodziewał, że tak szybko cywilizacja ulega postępowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 213.77.64.* 06.10.01, 17:28 Wędzonka słucha radia ? Janek nadaje z Syberii? Kto, by się spodziewał, że tak szybko cywilizacja ulega postępowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 156.24.231.* 06.10.01, 17:56 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Wędzonka słucha radia ? > Janek nadaje z Syberii? > Kto, by się spodziewał, że tak szybko cywilizacja ulega postępowi. Ale stara dobra czkawka pozostaje nan obojetna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 18:02 Jaśnie Panie Hrabio. Nieletnia młodziez też na to forum zagląda to dlatego trochę historii napisałem. Jaśnie Pan chciałby pewnie, żebym napisał, że pesymiści twierdzą, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymiści nie są tego zdania ale mają nadzieję. To ja Jaśnie Panu powiem, że optymizm i pesymizm różni się tylko w dacie końca świata. Semper fidelis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 213.77.64.* 06.10.01, 18:24 Czkawka Wędzonki grozi zgagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 156.24.231.* 06.10.01, 18:29 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jaśnie Panie Hrabio. Nieletnia młodziez też na to forum zagląda to dlatego > trochę historii napisałem. Jaśnie Pan chciałby pewnie, żebym napisał, że > pesymiści twierdzą, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymiści nie są tego > zdania ale mają nadzieję. > To ja Jaśnie Panu powiem, że optymizm i pesymizm różni się tylko w dacie końca > świata. Semper fidelis. Nie ma tylko zgody czyja data jest wczesniejsza! :) Acha, ostatniego nie zrozumialem! :( (Hrabia na pewno tez!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 213.77.64.* 06.10.01, 18:30 Wędzona ! Cóż to się stało, iż w sobotę buszujesz po Forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 156.24.231.* 06.10.01, 18:44 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Wędzona ! Cóż to się stało, iż w sobotę buszujesz po Forum ? Ja po prostu myslalem ze to piatek! Juz mnie nie ma! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: DRODZY PESYMISCI - MAM WIADOMOSC ! IP: 213.77.64.* 06.10.01, 18:46 Uważaj przy spadaniu z sieci. Odpowiedz Link Zgłoś