anienis 23.06.06, 20:34 Mam konkretne pytanie ! chce na wakacje zrobic prawko we Wrocławiu i nie mam kogo zapytac ktora szkola jest dobra bo wszyscy znajomi (studenci) zrobili zanim przyjechali tutaj Dziekuje za obiektywne odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Mam konkretną odpowiedź 23.06.06, 20:48 Zanim zaczniesz zadawać jakieś pytania sprawdź poprzez forumową wyszukiwarkę, czy nie odpowiedź na nie nie była udzielona. Średnio co 2 tygodnie ktoś się pyta o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-maria Re: Prawo Jazdy kat B 23.06.06, 20:51 ja chodzilam do wolski gliga. generalnie jestem zadowolona i polecam, ale mam zastrzezenia do mojego instruktora (ale inny z ktorym jezdzilam byl o wiele lepszy).nie chodzi tu o kwestie merytoryczna raczej o podejscie do czlowieka. nazwiska nie podam - to bylaby zlosliwosc, jesli chcesz wiedziec to na maila. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=154 - mozesz tez tu poszukac pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pb12 Re: Prawo Jazdy kat B 24.06.06, 02:15 hej Ja skonczylem pewną szkole 2 lata temu, polecam ją teraz wszystkkim znajomym i kazdy jest zadowolony. Całkowity koszt to 640zł:) Taniej nie znajdziesz Napisz do mnir to podam szczegóły pitruch@op.pl pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re_D Wolski&Gliga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.06, 23:28 Wolski&Gliga polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży driver Re: Wolski&Gliga IP: *.pl / 80.50.252.* 29.06.06, 22:55 Przyłączam się do przedmówcy, W&G, a zwłaszcza Darek O., nie znam lepszych, zaliczyłem za pierwszym strzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Prawo Jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:16 polecam szkołę na Sienkiewicza 6 - fajnie było!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Prawo Jazdy kat B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 08:24 Polecam "Manewr" na Kromera Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Prawo Jazdy kat B 26.06.06, 13:58 ze spokojem moge polecic mariusza niziolka (ma szkole nauki jazdy naa ul szczutnickiej niedaleko dawnej familii). gosc jest naprawde super, a poza tym jezdzi sie u niego punciakiem z klima :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Prawo Jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:59 Bez jaj. przeciez niedawno wyszedł z pierdla za korupcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magucha Re: Prawo Jazdy kat B IP: *.magma-net.pl 13.09.06, 23:17 Fajnie jest na ołbińskiej GAJ fajny facet,który prowadzi zajęcia. ma gość podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Prawo Jazdy kat B IP: *.os1.kn.pl 14.09.06, 07:53 Ja robilam kurs pod okiem p.Basi B. z Kursanta. O samej szkole kraza rozne rzeczy w sieci; ale wsrod instruktorow goraco polecam moja instruktorke. Zdalam za I razem egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Prawo Jazdy kat B IP: 156.17.100.* 14.09.06, 09:19 Ludzie to juz wrzesień, a chodziło o wakacje Odpowiedz Link Zgłoś