Dodaj do ulubionych

Lidko ze Szwajcrii

26.06.06, 21:20
Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w ogóle.
Obserwuj wątek
    • Gość: a'tomek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 21:59
      a co to za Lidka? Specjalistka jakaś od tej słomy i wogóle...?
      • najglupszy-nick Re: Lidko ze Szwajcrii 27.06.06, 11:34
        Gość portalu: a'tomek napisał(a):

> a co to za Lidka? Specjalistka jakaś od tej słomy i wogóle...?

To taki Troll włażący na różne wątki i piszący o tej słomie i wiosze.
    • Gość: wiochman Re: Lidko ze Szwajcrii IP: 193.109.212.* 27.06.06, 11:46
      ale tu jej jeszcze nie była... może przyjdzie później... poczekam...
      • Gość: a'tomek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 13:57
        dajcie znać jak będzie...
        • Gość: normalny Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 14:19
          ludzie!! ta lidka , to może być pedzio!!!
          uciekł z Wrocka do Szwajcarii, bo tam pracuje w dark-roomie, teraz pewnie też
          tam jest!
          • Gość: a'tomek Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 15:25
            ludzie!! ten normalny, to jakiś homofob!!!
            i do tego pisze nie na temat, a w dark-roomie się nie pracuje, jełopie jeden!
            • Gość: normalny Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 15:51
              a co ty na paradzie kopulujesz sie ze zwierzakami , a na mowiacych ze to
              nienormalne mowisz:" homofoby, moje pieski sa szczesliwe ze mna, same chce sie
              ze mna kopulować"
              to nastepny etap rozwoju pederastów?
              • Gość: a'tomek Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 16:17
                składam wyrazy głębokiego współczucia...
    • Gość: Lidka Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 16:23
      Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. I tyle.

Nie czarujmy sie...

Pretensjonalnego Swiniopasa wyczuje na odleglosc.

Agrarnie niepoprawni czuja sie dotknieci - i o to mi wlasnie chodzi.

P. S.
      Aby Miasto Miastem bylo...
      • najglupszy-nick Re: Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. 27.06.06, 16:48
        Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. I tyle.
        >
        > Nie czarujmy sie...
        >

Przecież nie chodzi o żadne czary mary tylko rozmowę...

> Pretensjonalnego Swiniopasa wyczuje na odleglosc.
        >

Jeśli jest on profesjonalny to chyba dobrze (świnie są zaopiekowane). Gorzej by
        było gdyby profesjonalny nie był (świnie byłyby niezaopiekowane).

> Agrarnie niepoprawni czuja sie dotknieci - i o to mi wlasnie chodzi.
        >

Tu trochę nie rozumiem. Jestem zupełnie agrarnie niepoprawny, a dotknięty się
        nie czuję (już bardziej zainteresowany).

> P. S.
        > Aby Miasto Miastem bylo...

Zgadzam się, ale gdybyś była łaskawa wyjaśnić, o które miasto Ci chodzi byłbym
        wdzięczny (miast jest dość dużo).
        • Gość: Lidka Wielkie Miasto ma swoje-a Zapuszczona Wiocha swoje IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 17:08
          Wielkie Miasto ma swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje.

Dajmy na to:

Ludzie w Miescie moga rowniez byc bardzo "politycznie niepoprawni" - ale zawsze
          z przymruzeniem oka. Wielkie Miasto ma po prostu zdrowy dystans...

Miasto jest cool.

Wiocha jest "agrarnie niepoprawna inaczej" - po buracku, z zacietym uporem
          swiniopasa. Na serio - bez dystansu.

Swiniopas nie jest cool.

P. S.
          Aby Miasto Miastem bylo...

• najglupszy-nick Re: Wielkie Miasto ma swoje-a Zapuszczona Wiocha 27.06.06, 17:21

> Wielkie Miasto ma swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje.
            >

Masz rację, Wielkie Miasto ma swoje smrody (spalin, ulatniającego się
            gdzieniegdzie gazu, przepoconych ciał w tramwajach), a Zpuszczona Wiocha ma
            smrody swoje (obornika czasem krwi).

> Dajmy na to:
            >
            > Ludzie w Miescie moga rowniez byc bardzo "politycznie niepoprawni" - ale zawsze
            >
            > z przymruzeniem oka. Wielkie Miasto ma po prostu zdrowy dystans...
            >
            > Miasto jest cool.

cool = Moderately cold; between warm and cold; lacking in warmth;
            producing or promoting coolness.
            (1913 Webster)
            >
            > Wiocha jest "agrarnie niepoprawna inaczej" - po buracku, z zacietym uporem
            > swiniopasa. Na serio - bez dystansu.
            >

A jak byś inaczej mogła wyhodować świnię i potem ją zabić?

> Swiniopas nie jest cool.

Nie może ma taki zawód.

> P. S.
            > Aby Miasto Miastem bylo...
            >
            Jeszcze raz pytam, które miasto bo jest ich dużo.
            • Gość: Lidka Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde... IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 17:41
              Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde...

Zurych i Wroclaw maja o niebo wiecej wspolnego - niz Wroclaw i Kozia Wolka.

Co przede wszystkim rozni rozni Wioche od Miasta:

W Miescie nie ma mowy o "jedynie slusznej ideolgii", nie ma ideologii
              wiekszosci.

Miasto jest pluralistyczne, subkulturowe, roznorodne.

Wiocha na odwrot - kto nie pasuje do "jedynie slusznej" ideologii - ten zyje w
              izolacji od reszty, albo wyjezdza do otwartego miasta.

Regula jest taka: im wieksze miasto - tym wieksza roznorodnosc.
              • najglupszy-nick Re: Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde... 27.06.06, 18:13
                Dzięki zrozumiałem, ale mam jeszcze jeden problem: czym grozi to, że Miasto
                Miastem nie będzie (i czy w ogóle grozi)?
                • Gość: Lidka Tradycyjne Miasto sie raczej obroni samo... IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 18:27
                  Tradycyjne Zachodnie Miasto sie raczej obroni samo...

Polskie Miasto jest stosunkowo mlode.

Dajmy na to:
                  Wiekszosc mieszkancow Wroclawia - to agrarny element naplywowy.

Urbanizacja mentalnosci jest procesem dlugotrwalym, ale nieuniknionym.

Zycie w Wielkim Miescie zmusza ludzi "z natury" do zmiany myslenia.

• najglupszy-nick Re: Tradycyjne Miasto sie raczej obroni samo... 27.06.06, 18:32
                    Jesteś niepoprawną optymistką. Mi się wydaje, że nadciąga czas mundurów.
                    • Gość: Lidka Moze...ale to nie moj problem. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 18:39
                      Moze nadciaga czas mundurow...ale to nie moj problem.

Miasto jest z natury pluralistyczne - kto sie zbyt panoszy - ten wypada z
                      obiegu.
                      • najglupszy-nick Re: Moze...ale to nie moj problem. 27.06.06, 19:09

> Moze nadciaga czas mundurow...ale to nie moj problem.

Jesteś pewna, że nie ma takiego Świniopasa, który chciałby zrobić z Ciebie
                        świnię w swoim stadzie?

>
                        > Miasto jest z natury pluralistyczne - kto sie zbyt panoszy - ten wypada z
                        > obiegu.

Masz rację, ale to moze trochę trwać.
                        • Gość: Lidka Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 19:22
                          Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest.

Procesy cywilizacyjne, w tym proces urbanizacji mentalnosci wymagaja dluzszego
                          czasu.

Czesc naplywowych mieszkancow Miasta - w Miescie sie na razie po prostu gubi...

Na Wsi nie bylo takiej masy ludzi - o tak odmiennych pogladach i
                          przyzwyczajeniach !

A do tego jeszcze otwarcie na Europe !

• najglupszy-nick Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. 27.06.06, 20:11
                            Długo siedzisz w tej Szwajcarii?
                            • Gość: Lidka Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 20:40
                              Dlugo.

Dobrze, ze w Zurychu - a nie na wsi w Alpach.
                              • najglupszy-nick Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. 27.06.06, 21:39

> Dlugo.
                                >
                                > Dobrze, ze w Zurychu - a nie na wsi w Alpach.

Mi coraz trudniej jest sie wydostać z Biskupina. Strasznie wielkomiejscy się
                                zrobili władcy Wrocławia i wszystko dookoła rozkopują.
    • Gość: lutek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: 80.54.21.* 27.06.06, 21:45
      najglupszy-nick napisał:

> Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w ogóle

ale mam skojarzenia, po przeczytaniu tego wątku pomyślałem o owsie i ku..kach w
      oczach:-)
      • najglupszy-nick Re: Lidko ze Szwajcrii 27.06.06, 21:49
        Gość portalu: lutek napisał(a):

> najglupszy-nick napisał:
        >
        > > Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w
        > ogóle
        >
        > ale mam skojarzenia, po przeczytaniu tego wątku pomyślałem o owsie i ku..kach w
        > oczach:-)

Różne rzeczy się różnym ludziom kojarzą. Często żeby te skojarzenia rozszyfrować
        potrzebna jest kozetka u psychoanalityka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka