najglupszy-nick 26.06.06, 21:20 Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a'tomek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 21:59 a co to za Lidka? Specjalistka jakaś od tej słomy i wogóle...? Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Lidko ze Szwajcrii 27.06.06, 11:34 Gość portalu: a'tomek napisał(a): > a co to za Lidka? Specjalistka jakaś od tej słomy i wogóle...? To taki Troll włażący na różne wątki i piszący o tej słomie i wiosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiochman Re: Lidko ze Szwajcrii IP: 193.109.212.* 27.06.06, 11:46 ale tu jej jeszcze nie była... może przyjdzie później... poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 13:57 dajcie znać jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 14:19 ludzie!! ta lidka , to może być pedzio!!! uciekł z Wrocka do Szwajcarii, bo tam pracuje w dark-roomie, teraz pewnie też tam jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 15:25 ludzie!! ten normalny, to jakiś homofob!!! i do tego pisze nie na temat, a w dark-roomie się nie pracuje, jełopie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 15:51 a co ty na paradzie kopulujesz sie ze zwierzakami , a na mowiacych ze to nienormalne mowisz:" homofoby, moje pieski sa szczesliwe ze mna, same chce sie ze mna kopulować" to nastepny etap rozwoju pederastów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Lidko-pedale ze Szwajcarii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 16:17 składam wyrazy głębokiego współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 16:23 Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. I tyle. Nie czarujmy sie... Pretensjonalnego Swiniopasa wyczuje na odleglosc. Agrarnie niepoprawni czuja sie dotknieci - i o to mi wlasnie chodzi. P. S. Aby Miasto Miastem bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. 27.06.06, 16:48 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Bo doskonale wiem z kim mam do czynienia. I tyle. > > Nie czarujmy sie... > Przecież nie chodzi o żadne czary mary tylko rozmowę... > Pretensjonalnego Swiniopasa wyczuje na odleglosc. > Jeśli jest on profesjonalny to chyba dobrze (świnie są zaopiekowane). Gorzej by było gdyby profesjonalny nie był (świnie byłyby niezaopiekowane). > Agrarnie niepoprawni czuja sie dotknieci - i o to mi wlasnie chodzi. > Tu trochę nie rozumiem. Jestem zupełnie agrarnie niepoprawny, a dotknięty się nie czuję (już bardziej zainteresowany). > P. S. > Aby Miasto Miastem bylo... Zgadzam się, ale gdybyś była łaskawa wyjaśnić, o które miasto Ci chodzi byłbym wdzięczny (miast jest dość dużo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Wielkie Miasto ma swoje-a Zapuszczona Wiocha swoje IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 17:08 Wielkie Miasto ma swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje. Dajmy na to: Ludzie w Miescie moga rowniez byc bardzo "politycznie niepoprawni" - ale zawsze z przymruzeniem oka. Wielkie Miasto ma po prostu zdrowy dystans... Miasto jest cool. Wiocha jest "agrarnie niepoprawna inaczej" - po buracku, z zacietym uporem swiniopasa. Na serio - bez dystansu. Swiniopas nie jest cool. P. S. Aby Miasto Miastem bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Wielkie Miasto ma swoje-a Zapuszczona Wiocha 27.06.06, 17:21 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Wielkie Miasto ma swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje. > Masz rację, Wielkie Miasto ma swoje smrody (spalin, ulatniającego się gdzieniegdzie gazu, przepoconych ciał w tramwajach), a Zpuszczona Wiocha ma smrody swoje (obornika czasem krwi). > Dajmy na to: > > Ludzie w Miescie moga rowniez byc bardzo "politycznie niepoprawni" - ale zawsze > > z przymruzeniem oka. Wielkie Miasto ma po prostu zdrowy dystans... > > Miasto jest cool. cool = Moderately cold; between warm and cold; lacking in warmth; producing or promoting coolness. (1913 Webster) > > Wiocha jest "agrarnie niepoprawna inaczej" - po buracku, z zacietym uporem > swiniopasa. Na serio - bez dystansu. > A jak byś inaczej mogła wyhodować świnię i potem ją zabić? > Swiniopas nie jest cool. Nie może ma taki zawód. > P. S. > Aby Miasto Miastem bylo... > Jeszcze raz pytam, które miasto bo jest ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde... IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 17:41 Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde... Zurych i Wroclaw maja o niebo wiecej wspolnego - niz Wroclaw i Kozia Wolka. Co przede wszystkim rozni rozni Wioche od Miasta: W Miescie nie ma mowy o "jedynie slusznej ideolgii", nie ma ideologii wiekszosci. Miasto jest pluralistyczne, subkulturowe, roznorodne. Wiocha na odwrot - kto nie pasuje do "jedynie slusznej" ideologii - ten zyje w izolacji od reszty, albo wyjezdza do otwartego miasta. Regula jest taka: im wieksze miasto - tym wieksza roznorodnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Kotku. Kazde Wielkie Miasto. Kazde... 27.06.06, 18:13 Dzięki zrozumiałem, ale mam jeszcze jeden problem: czym grozi to, że Miasto Miastem nie będzie (i czy w ogóle grozi)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Tradycyjne Miasto sie raczej obroni samo... IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 18:27 Tradycyjne Zachodnie Miasto sie raczej obroni samo... Polskie Miasto jest stosunkowo mlode. Dajmy na to: Wiekszosc mieszkancow Wroclawia - to agrarny element naplywowy. Urbanizacja mentalnosci jest procesem dlugotrwalym, ale nieuniknionym. Zycie w Wielkim Miescie zmusza ludzi "z natury" do zmiany myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Tradycyjne Miasto sie raczej obroni samo... 27.06.06, 18:32 Jesteś niepoprawną optymistką. Mi się wydaje, że nadciąga czas mundurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Moze...ale to nie moj problem. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 18:39 Moze nadciaga czas mundurow...ale to nie moj problem. Miasto jest z natury pluralistyczne - kto sie zbyt panoszy - ten wypada z obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Moze...ale to nie moj problem. 27.06.06, 19:09 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Moze nadciaga czas mundurow...ale to nie moj problem. Jesteś pewna, że nie ma takiego Świniopasa, który chciałby zrobić z Ciebie świnię w swoim stadzie? > > Miasto jest z natury pluralistyczne - kto sie zbyt panoszy - ten wypada z > obiegu. Masz rację, ale to moze trochę trwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 19:22 Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. Procesy cywilizacyjne, w tym proces urbanizacji mentalnosci wymagaja dluzszego czasu. Czesc naplywowych mieszkancow Miasta - w Miescie sie na razie po prostu gubi... Na Wsi nie bylo takiej masy ludzi - o tak odmiennych pogladach i przyzwyczajeniach ! A do tego jeszcze otwarcie na Europe ! Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. 27.06.06, 20:11 Długo siedzisz w tej Szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 27.06.06, 20:40 Dlugo. Dobrze, ze w Zurychu - a nie na wsi w Alpach. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Dlatego w Polsce wlasnie jest, jak jest. 27.06.06, 21:39 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Dlugo. > > Dobrze, ze w Zurychu - a nie na wsi w Alpach. Mi coraz trudniej jest sie wydostać z Biskupina. Strasznie wielkomiejscy się zrobili władcy Wrocławia i wszystko dookoła rozkopują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Lidko ze Szwajcrii IP: 80.54.21.* 27.06.06, 21:45 najglupszy-nick napisał: > Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w ogóle ale mam skojarzenia, po przeczytaniu tego wątku pomyślałem o owsie i ku..kach w oczach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Lidko ze Szwajcrii 27.06.06, 21:49 Gość portalu: lutek napisał(a): > najglupszy-nick napisał: > > > Chętnie się z Tobą powymieniam opiniami na temat wiochy słomy z butów i w > ogóle > > ale mam skojarzenia, po przeczytaniu tego wątku pomyślałem o owsie i ku..kach w > oczach:-) Różne rzeczy się różnym ludziom kojarzą. Często żeby te skojarzenia rozszyfrować potrzebna jest kozetka u psychoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś