capo_di_tutti_capi Re: Kim jest dzidzia Bojowa 30.06.06, 12:05 peter15a napisał: > Ktoś wie czy nie Adminem tego forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Kim jest dzidzia Bojowa 30.06.06, 14:50 no jak to???? ktoś sie pytał kim jestem? Jak słusznie zauważył Tutti, opiekuję się forum. Poza tym pracuję w Kłodzku, mieszkam w Polanicy. Charakterystyka ogólna: fajna babka:)))) samochwała w kącie stała:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsr.klodzko Re: Kim jest dzidzia Bojowa 30.06.06, 17:31 wiadomo, że fajna babka,wystarczy poczytać, ale gdzie w Kłodzku pracujesz jeżli mozńa spytać??? i dlaczego dzidzia bojowa, a nie rysia pokojowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Kim jest dzidzia Bojowa 30.06.06, 21:35 bo jestem bojowa niesłychanie! Jak powiem, gdzie pracuję, zaraz mnie namierzycie i będziecie oglądać jak eksponat w muzeum, tak więc nie powiem, o! Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Kim jest dzidzia Bojowa 30.06.06, 22:57 Nie inwigilować mi tu dzidki!:D Odpowiedz Link Zgłoś
dsr.klodzko żądam teczki dzidki Bojowej 02.07.06, 11:05 Trzeba spradzić, czy nie współpracowała, teraz wszyscy musza takie dokumenty pokazac, trzeba zachować przejrzystośc w mediach, również na forum. Jeżli jest umoczona, to musi zosytac zlustrowana Odpowiedz Link Zgłoś