Dodaj do ulubionych

zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas jest

12.07.06, 22:40
zwolennicy PiSu - potwierdźmy dzisiejszy sondaż PGB - PiS 29% PO 27%, pokażmy
wszystkim ilu nas jest, stórzmy własne forum i pomyśmy jak doradzić rządowi
by trwał kolejne lata z taką popularnością!

P.S
lubie PO, ale PiS uważam za uczciwszą partie pod wzgldem personalnym
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:06
      psychiatrą
      • wielki_czarownik Jakie rokowania? Wyzdrowieje czy do Tworek? /nt 12.07.06, 23:18

• lillalu Re: Jakie rokowania? Wyzdrowieje czy do Tworek? / 12.07.06, 23:22
          Do Silent Hill z nim;)
        • kklement Olga ? Może najwyżej dorosnąć :) 13.07.06, 07:30
          Bo mi się wydaje, że to taka zaniedbana brzydula, pryszczata i w okularach,
          ignorowana przez płeć przeciwną i sfrustrowana, wieku lat -nastu :)

Zgadłem, Olga ? :)
          • kklement Czyżby dowód na poparcie mojej tezy ? :D 13.07.06, 12:15
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=41057338&a=41100556
            He he he he he :)
    • kielczow2003 No i łyso nie? 12.07.06, 23:23
      Zwolennicy raczej nie uzywaja internetu( spora czesc z nich) pamietam juz
      slawetne proby zakldania jakis cieniutkich forow zwolennikow PiS-u. z refguly
      konczylo sie na wzajemnym brandzlowaniu i klepaniu po tylkach. Nawet sami
      zwolennicy nie potrafili wzbudzic wiekszej dyskusji miedzy soba najpoczytniejsze
      watki skupialy po 5-6-7 odpowiedzi. No bo ile mozna sobie mawzajem potakiwac. W
      waszej polityce nie nic tworczego sa same dyrdymaly. Pozatym wszystkim PiS nie
      bedzie czytal takich bredni bo oni maja w powazaniu opinie kogokolwiek nawet
      jezeli bylby ich zwolennikiem. Wiec daruj sobie. Lepiej rozwies ogloszenia w
      powiatowych urzedach pracy i w kosciolach moze znajdziesz rozmowcow. Tutaj
      marnie Ci idzie
      • lillalu Re: No i łyso nie? 12.07.06, 23:30
        Daj spokój chłopakowi, jeszcze się skurczy ze wstydu i będzie wyglądał jak
        Gosiewski(widzieliście kiedyś gościa z tak krótkimi kończynami???????????)
        • Gość: ghost Re: No i łyso nie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.07.06, 23:34
          widziałem takich gości w dolinie Muminków
    • Gość: ghost Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.07.06, 23:33
      mogę wam doradzić.
      - wyrzucić z rządu przestępców
      - wyrzucić z rządu faszystów
      - wygonić kundelka do budy
      - wziąć się do roboty tzn obniżyć podatki, wybudować 3 000 000 mieszkań itd
      Pomarzyć można.
    • xsatanistax Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 12.07.06, 23:42
      wy macie coś z deklem. co chwila usiłujecie coś udowadniać, macie jakieś złudne
      mniemanie o własnej elitarności i wywyższacie się nad ludzi, którzy w gruncie
      rzeczy mają was w dupie. jak mawiają w kraju gżdaczy: go fuck yourself.
      • inferno_m Popieram Prawo i Sprawiedliwość 12.07.06, 23:45
        jw.
        • inferno_m Re: Popieram Prawo i Sprawiedliwość 13.07.06, 00:10
          Tak samo mało było nas w wyborach parlamentarnych i prezydenckich.
          • Gość: dro Re: Popieram Prawo i Sprawiedliwość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.06, 08:13
            was nie jest duzo - dupy dali ci ktorzy nie poszli glosowac.
            realne popracie dla najwiekszych ugrupowan w Polsce oscyluje w granicach 10 % !
            klopot w tym ze ci co nie poszli i nie pojda do wyborow nie rozumieja swojej
            roli i dziadostwa ktore odstawiaja :-(
    • kielczow2003 Zobacz ile juz zwolenników się zebrało!!!! 13.07.06, 00:00
      Siła nas chłopie jak szlag:-)kwa kwa
    • Gość: McKwak Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 00:05
      jestem i mimo wątpliwości wciąż wierzę, że dobrze wybrałem...
      • marek.ditel Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 13.07.06, 11:08
        ja jestem zwolennikiem PiS-u , ja i cała moja rodzina (bliższa i dalsza) ,
        około 15 osób - większość z wyższym wykształceniem , tak jak ja.
        Nie wyobrażam sobie, aby mieć kogoś w rodzinie , kto nie zagłosowałby na PiS.
        Dla mnie byłby to koniec znajomości, koniec realcji rodzinnych.
        • Gość: tropi Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.crowley.pl 13.07.06, 11:44
          o rany.. znam tez takich, z wyższym wykształceniem poszli za PiSiurkami.. a
          teraz mają kaca moralnego.

pewnie teraz wam ogólnie wstyd kogo popieracie?
          tylko trudno nagle zmienić zdanie.. i wyjść na fujary..

ej.. odwagi, jest demokracja, możecie zmieniać zdanie.
          Przeciez dobrze wiecie, że PiS to wstyd dla tego kraju, śmieją się z Polski na
          całym świecie..
          • Gość: SLD harms Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:00
            No to lepiej mieć alkoholików postkomunistów (a co jeszcze wyjdzie z czasem to
            tylko oni sami wiedza), piskorczyków (to samo co postk.)
            Tak najlepiej miec lewakow i aborcjonalisów za przedstawicieli za granica.
            Jestem z apisem ale jestem liberalem w sprawach gospodarczych i wiele osob z PiS
            i glosujacych na PiS ma podobne poglady. Gdyby PO sie tak niestawialo byla by
            inna sytuacja.
            Zaobserwujcie dzialnia PO we Wroclawiu czy nie mja na celu rozbicia poparcia dla
            prezydenta Dutkiewicza? I kto tym dzialaniom nadaje tempo i kierunek.
            • Gość: odeon Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.crowley.pl 13.07.06, 12:13
              tak, takie z Was liberaly. socjaly a nie liberaly.
              Konsumpcja i tyle. I do tego amatorzy co nic nie potrafia sami zrobic.
              a co do PO, co to sie "stawiało" jak powiadasz, to bardzo ciekawe słowo, które
              użyłeś... coś mi ono przypomina. Kto to takich słów najczęściej używał..hm...
        • sztuk6mistrz Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 13.07.06, 12:37
          bardzo charakterystyczne myślenie, czysto totaltarne, i znowu podnoszony element
          wiary - "Nie wyobrażam sobie, aby mieć kogoś w rodzinie , kto nie zagłosowałby
          na PiS." - wyższe wykształcenie jak widać na załączonym przykładzie nie
          gwarantuje samodzielnego myślenia, wogóle nie gwarantuje myślenia, to
          zastępowane jest przez wiarę. Mówię wam DOŚĆ!!!! To jest też mój kraj i panożcie
          się w nim bo nie macie do tego mandatu tj. przynajmniej 50%poparcia.
        • Gość: Karmel Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:42
          Jak widac wyższe wykształcenie nie zawsze świadczy o inteligencji i zdrowym
          rozsądku. Głowe daję ze w twojej rodzinie kultywuje się tradycje które mozna
          skwitowac tak:" Myśmy dostawali kiedyś od komuchów to teraz niech im PIS
          pokaże i za nas niech niszczy , pali i robi z kraju pośmiewisko".
          PIS to pomyłka a Bracia K. niech najpierw wyleczą się ze swoich kompleksów a
          potem .,,,,,,,,,,,,,,,małymi kroczkami niech uczą się życ i funkcjonować w
          społeczeństwie.
        • kielczow2003 Nawiedzeńcy 13.07.06, 20:51
          Znaczy jestes wyznawcą. Jakie to typowe dla maniaków hehehehe
        • anu_anu Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 14.07.06, 20:39
          Jak policzyłam bliższą i dalszą rodzinę to wyszło mi kilkadziesiąt osób. Sądzę,
          ze Pan Marek też kiedyś tak miał ale "koniec relacji rodzinnych" nastąpił i stąd
          to nieliczne stadko.
          A tek serio to doliczyłam się tylko kilku zwolenników. Cieniutko coś...
      • sztuk6mistrz Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 13.07.06, 12:32
        Tylko wiara ci się ostała - miałeś chamie złoty róg..., wiara nie potrzebuje
        rozumu, on tylko przeszkadza, dlatego to was łączy - wiara.
    • Gość: Były pisowiec Re: zastanawiam się nad powrotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:30
      Cieszy mnie, że Pis przytulił i uhonorował rządowym stanowiskiem pana
      Maciarewicza. Jeżeli to samo zrobi z panem Miodowiczem i panem Brochwiczem
      oraz zatrudni z powrotem w MSZ panią, która z tymi panami owocnie
      współpracowała to wracam w szeregi partii sprawiedliwych. Przecież od kiedy
      premierem został pan Kaczyński eksport wzrósł o 23%.
    • sztuk6mistrz Trzech na krzyż + kółko różańcowe 13.07.06, 12:26
      pokażcie się, weźcie taboreciki i na nich stańcie, żeby was można było dostrzec.
      Uczciwa partia zakompleksionych ksenofobów, stado analfabetów ekonomicznych,
      którzy nic nierobienie w gospodarce nazywają uczciwością, zobaczycie jak wam
      przyjdzie zapłacić rachunek za swoje rozdawnictwo, za opłacanie publicznymi
      pieniędzmi swojego ciemnogrodu. Dość!!!! Szkoda mi Polski.
      • Gość: tropi Re: Trzech na krzyż + kółko różańcowe IP: *.crowley.pl 13.07.06, 12:42
        dokładnie.
        • Gość: SLD harms Tylko spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:25
          Możecie swoją frustrację wyładować tylko na forum.
          Nic nie zmienicie, a liberałem jestem. Jestem w tej chwili zdania że kosztem
          finansów publicznych należy wyczyścić struktury za te finanse odpowiedzialne. Od
          ministerstwa po samorządy w Ustrzykach.
          Bez tego po kilku latach będzie jak we Włoszech, wszyscy umoczeni - totalny syf.
          Po tym dopiero jest sens reanimacji gospodarki. Na korupcji i przestępstwach
          pomimo najlepszych intencji nic się nie stworzy.

Widać zbyt trudne to dla was.
          • Gość: tropi Re: Tylko spokojnie IP: *.crowley.pl 13.07.06, 13:54
            tak akurat..
            wyczyścicie po Ustrzyki i obsadzicie swoimi.. a.. i zapominalem i waszymi
            kolegami kłołalicjantami... i wszyscy będą wspaniali fachowcy.

już takimi fachowcami powoli wymieniacie co się da i gdzie się da.
            • lillalu Re: Tylko spokojnie 13.07.06, 13:57
              A Gosiewski swe krótkie łapki z radości zaciera!
              • Gość: SLD harms Re: Tylko spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:25
                Lilalu wyśmiewanie czyjejś ułomność na pewno nie przystoi tak oświeconym ludziom
                jak Ty. Pośmiej się z ludzi na wózkach inwalidzkich też to takie śmieszne prawda?

Stołki nie są obsadzane tak jak to sobie wyobrażacie (wszędzie wymiany) czy w
                taki sposób jak robiło to SLD. Jest to nieprawda, za to odczuwamy jakie
                ciśnienie poczuło wielu członków PO czy osób z nim powiązanych. Jak szukają i
                próbują się wkręcić jakimiś znajomościami w PiS na stołki, Nie mówię tutaj o
                całym PO, ponieważ są ludzie których my też cenimy w tej partii i są często
                naszymi przyjaciółmi, takimi jeszcze z dawnych lat (i nawet polityka tego nie
                zmienia). Są i w PiS osoby które czekają na stołki ale ich zapędy są temperowane.
                Za cztery lata się wszystko ułoży i będzie dobrze.
                • marek.ditel Re:Tylko spokojnie, komuchów odsuniemy od władzy 13.07.06, 14:32
                  czerwone pająki i różowe hieny mają już coraz mniejszy obszar działania.
                  Gdy ich okrążymy, będa mieli tylko jedną możliwość: podnieść ręce do góry i
                  ustawić się pod ścianą. Tam sobie z nimi porozmawiamy o ich przeszłości!
                  • Gość: Były pisowiec Re:Tylko spokojnie, komuchów odsuniemy od władzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:48
                    Widać, że przodków w czerezwyczajce miałeś albo za długo na upale przebywałeś
                    bez czapeczki.
                    • Gość: jekdok To chyba jednak nie jest skutek upału ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:59
                      Gość portalu: Były pisowiec napisał(a):

> Widać, że przodków w czerezwyczajce miałeś albo za długo na upale przebywałeś
                      > bez czapeczki.

Ja raczej stawiałbym na obciążenie genetyczne tego egzemplarza, zwłaszcza, że
                      jakiś czas temu (zimą?) z lubością snuło to jakieś chore wizje wyrzucania ludzi
                      z mieszkań na mróz (bodajże trzydziestostopniowy) za urojone przewiny
                      krewnych. Niektórzy forumowicze twierdzili zdaje się, że to tanie prowokacje,
                      bo nie można być aż tak głupim, żeby wypisywać takie brednie - ja jednak wierzę
                      w człowieka ;-))) Chociaż wydaje się, ze takie teksty bardziej znamionują
                      wykształcenie lekkopółśrednie niż wyższe, którym to zjawisko się tu chwali.
                      Nooo chyba, że to po WUMLu (Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu i Leninizmu) - to
                      by się nawet zgadzało i z prezentowanymi "poglądami" i z "linią partyjną" ;-)))
                • Gość: tropi Re: Tylko spokojnie IP: *.crowley.pl 13.07.06, 14:36
                  "Za cztery lata się wszystko ułoży i będzie dobrze"

no na pewno będzie dobrze, jezeli przetrzymacie te 4 lata to z pewnością będzie
                  dobrze.. będzie musiało być dobrze.. a i naród w to uwierzy, bo mając TVP
                  wbijecie taką wiarę ludziom do głów. A kto nie bedzie wierzył to go ... to
                  wróg, to lewak, to PO-owiec, to wróg narodu..

Bedzie dobrze. Nie będzie innego wyjścia. Za 4 lata ludzie będą MUSIELI na was
                  głosowac po rak kolejny, bo beda otumanieni.
                • lillalu Re: Tylko spokojnie 13.07.06, 14:45
                  Lilalu wyśmiewanie czyjejś ułomność na pewno nie przystoi tak oświeconym ludzio
                  > m
                  > jak Ty. Pośmiej się z ludzi na wózkach inwalidzkich też to takie śmieszne prawd
                  > a?
                  Masz zupełną rację,Harms. Oświecenia doznałam z pomieszania gatunków, a
                  Gosiewski jest ułomem. A z ludzi na wózkach się nie śmieję, podobnie jak z
                  Żydów, Cyganów, czy grubych bab z tatuażami.

Czyż nie jest przekomiczny fakt, że nie tylko mamy karłów bliźniaczych w
                  rządzie, ale też groźnego Przemusia- Willow 20 lat później! Świetny materiał dla
                  twórców przedstawień kukiełkowych!
                  Zaprawdę, mały Przemek to najzabawniejsza postać w tym całym cyrku według mnie:)
                  • Gość: SLD harms Re: Tylko spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:08
                    Lilalu wystawiasz świdectwo samemu sobie.

Ja nie wiem, Wam chyba za to płacą.
                    • lillalu Re: Tylko spokojnie 13.07.06, 15:11
                      Gość portalu: SLD harms napisał(a):

> Lilalu wystawiasz świdectwo samemu sobie.
                      >
                      > Ja nie wiem, Wam chyba za to płacą.
                      Świdectwo to sam sobie możesz wystawić. A może za satyrę na ten rząd
                      kaczo-indyczy wysłałbyś mnie do aresztu?
                      • Gość: SLD harms Re: Tylko spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:18
                        To nie satyra, to głupota i prostactwo.
                        Oby z Ciebie się nikt nigdy w życiu nie śmiał.
                        • lillalu Re: Tylko spokojnie 13.07.06, 16:29
                          Gość portalu: SLD harms napisał(a):

> To nie satyra, to głupota i prostactwo.
                          > Oby z Ciebie się nikt nigdy w życiu nie śmiał.
                          Czyżby pod nickiem SLD harms krył się groźny Przemuś? Aaaa,to przepraszam,
                          szacuneczek:)))))))))))))
                • Gość: Paweł Z. Re: Tylko spokojnie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 22:47
                  Ależ brednie wypisujesz.
                  Lista urzędasów z warszawskich urzędów samorządowych, którzy przeszli w
                  ostatnim roku (tj. od odejścia Lecha z ratusza warszawskiego) do spółek skarbu
                  państwa (na dyrektorskie stanowiska) wyjaśnia wszystko.
                  PiS chce położyć na wszystkim łapę. Aktualnie np. na sądach.
          • Gość: Były pisowiec Re: Tylko spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:53
            Co z tymi Usrzykami? Kiedyś Bandera, a PiS teraz. Znaczy się, że na wakacje w
            Bieszczady jechać nie wolno?
            • Gość: zoolog Re: Tylko spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:20
              Przed wpisaniem poparcia dla autora wątku, warto pospacerować w naszym ZOO i
              przyjrzeć się wybiegowi z pawianami. Wypisz, wymaluj coś w tym jest.
              • Gość: jekdok Pawiany i Szympanse jako niedościgły wzór??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:04
                Gość portalu: zoolog napisał(a):

> Przed wpisaniem poparcia dla autora wątku, warto pospacerować w naszym ZOO i
                > przyjrzeć się wybiegowi z pawianami.

Jesteś pewny, ze nie obrażasz tych inteligentnych ssaków? Uważaj TOZ czuwa ;-)))
                Ale rzeczywiście coś w tym może być ;-)))

Małpy skaczą niedościgle,
                Małpy robią małpie figle,
                Niech pan spojrzy na pawiana:
                Co za małpa, proszę pana!

Jan Brzechwa

• map4 Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas 14.07.06, 12:13
      zioloplex napisał:

> [...] i pomyśmy jak doradzić rządowi
      > by trwał kolejne lata z taką popularnością!

Zadaniem rządu nie jest trwać z taką popularnością, lecz rozwiązywać problemy
      kraju - albo ja z ostatniego expose premiera nic już nie zrozumiałem.

Przeczytałem listy w tym wątku i .... że się cytatem ze Shreka posłużę ...
      "... ale posiłki jakieś masz jeszcze ?"
      • Gość: Tropiciel PiSduni Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:16
        SKOK-i cieszą się dziś szczególną opieką władzy. Dzięki swoim wpływom w PiS
        SKOK-i coraz bardziej upodabniają się do banków, chociaż nie podlegają tak samo
        ostrym rygorom jak prawdziwe banki.

Dzięki lobbystycznie zmienianemu prawu stopniowo wchodzą w obszary usług
        zastrzeżonych dotychczas dla banków. Nie płacą jednocześnie podatku
        dochodowego, nie podlegają nadzorowi bankowemu. Kolejnym krokiem na tej drodze
        jest zniesienie ograniczenia czasu na jaki SKOK-i będą mogły udzielić kredytu.
        Dzięki temu będą one mogły wejść ze swoimi usługami do lukratywnego dziś
        segmentu kredytów mieszkaniowych.

Budzi to niepokój z co najmniej kilku powodów. Złą rzeczą jest tworzenie
        regulacji dających szczególne uprawnienia niektórym tylko grupom
        przedsiębiorstw. Obowiązkiem państwa, w tym szczególnie prawodawców, jest
        tworzenie równych warunków konkurowania. Gospodarka oparta na nierównych
        warunkach działania przestaje być gospodarką rynkową. To powód natury
        zasadniczej.

Tworzenie szczególnych warunków dla SKOK-ów powinno budzić jednak niepokój
        przede wszystkim tych, którzy zdecydowali się powierzyć im swoje depozyty. SKOK-
        i nie mają innych środków niż pieniądze swoich depozytariuszy. Na ich miejscu
        zastanawiałbym się bardzo jakim rygorom podlega ich rozdysponowanie. Komu i na
        jakich zasadach SKOK-i udzielają i udzielać będą kredytów. W prawdziwym banku
        mam pewność, że moich interesów przypilnuje nadzór bankowy. W przypadku SKOK-
        ów – dzięki zabiegom posłów – gwarancji takiej nie będzie.

Dziś gospodarka nasza rozwija się w bardzo szybkim tempie, szybko też wzrasta
        liczba udzielanych kredytów. Kredyty są zaciągane i spłacane. System bankowy i
        pożyczkowy świetnie funkcjonują. Prawo, które reguluje tę dziedzinę powinno być
        jednak tworzone nie na czas prosperity, ale na czas kryzysu. Nie ma nic
        gorszego niż kryzys systemu finansowego. Aby do niego nie doszło SKOK-i powinny
        podlegać takim samym rygorom jak banki.

• Gość: muminek Willow Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 15:25
          Nie będzie jakimś tam nadzór bankowy (układ) sprawdzał naszej kasy. Hipermarkety nie płacą podatków to SKOKi tym bardziej nie będą płacić.
          • kielczow2003 Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. 14.07.06, 16:14
            dlaczego tym bardziej?
            • Gość: muminek Willow Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 18:41
              a dlatego. Jest oczywistą prawdą że że wszystkie te imperialistyczne hipiermarkety nie płacą podatków, ogłupiają obywateli a nawet paliwo za tanio sprzedają. Tak więc nie będzie wermacht pluł nam w twarz.
              Pewnie jesteś z układu że takie nikczemna żeby nie powiedzieć podłe pytania zadajesz
              • kielczow2003 Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. 14.07.06, 18:42
                hehehehe ale jełop
                • Gość: bialy czlowiek PIS da rade IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.06, 19:22
                  Prawo i Sprawiedliwość jest jedyną siłą polityczną, która chce w tym kraju
                  przywrócić zdrowe zasady życia, myślenia, wartości patriotyczne i rodzinne. To
                  przerażające jak wiele osób boi się tego, że Polska ma szanse znowu stać się
                  państwem, w którym liczy się coś więcej niż tylko komercjalizacja poglądów i
                  zachowań, tak charakterystyczna dla wielu państw Europy Zachodniej, w których
                  cywilizacja śmierci triumfuje nad cywilizacją miłości!
                  • Gość: fakir Re: PIS da rade IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 20:26
                    życia, myślenia, wartości patriotyczne i rodzinne. To
                    > przerażające jak wiele osób boi się tego, że Polska ma szanse znowu stać się
                    > państwem, w którym liczy się coś więcej niż tylko komercjalizacja poglądów i
                    > zachowań, t
                    taaa, liczy sie jakich miałes dziadków, czy za wczesnej młodosci byłeś faszystą
                    (ew. podpisywales sie w takowych gazetkach), ewentualnie też pomoże ci jakiś
                    wyrok za czyn kryminalny... I w takim towarzystwie szerzmy miłośc do bliźnich, i
                    nędzny doczesny żywot miejmy gdzieś, za to zlustrujmy ich (znaczy sie łże-elity)
                    do czwartego pokolenia wstecz. Aha - o winie lub nie tych co nie z nami
                    decydować beda papiery esbekowskie - jako jedyne prawdziwe dowody czyjeś
                    wspólpracy z panstwem totalitarnym... Niech żyje cywilizacja miłości!!!
                  • kielczow2003 PiS przychlasty 14.07.06, 20:49
                    Gość portalu: bialy czlowiek napisał(a):

> Prawo i Sprawiedliwość jest jedyną siłą polityczną, która chce w tym kraju
                    > przywrócić zdrowe zasady życia, myślenia, wartości patriotyczne i rodzinne.

A jakie zasady "myślenia" sa dla Ciebie zdrowe, jeżeli zaczniesz mi mówic co mam
                    myslec to juz nie bedzie myslenie baranie. Tak wszyscy autokraci tyrani i
                    siepacze walczyli o zdrowe zasady a to myslenia innych ludzi a to stawiali na
                    patriotyzm i dume narodowa czy chcieli regulowac zasady zycia. Powiem wam tak od
                    mojej skromnej osoby WARA karły i mam takie samo prawo mieszkac zyc po swojemu
                    byc Polakiem jak buraki z PiS. Kretynie

To
                    > przerażające jak wiele osób boi się tego, że Polska ma szanse znowu stać się
                    > państwem, w którym liczy się coś więcej niż tylko komercjalizacja poglądów i
                    > zachowań, tak charakterystyczna dla wielu państw Europy Zachodniej, w których
                    > cywilizacja śmierci triumfuje nad cywilizacją miłości!

Jaka cywilizacja smierci? oj maniaku nasluchales sie radyjka ojca redaktora i
                    teraz bredzisz.Masz kompleksy i najlepiej gdyby Polske zamnieto za wielkim murem
                    ktory oddzielilby nas od innych. Ile kompleksow az dziw ze wiesz co to internet.
                    I jaka cywilizacja miłości? Chyba do mamusi hehehehehe
                  • Gość: muminek Willow Re: PIS da rade IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 21:03
                    o biały człowiek czyli jak muminek. Nareszcie jakaś bratnia dusza. Walcz z tymi zaplutymi karłami reakcji.
                    Zima była nasza wiosna była układu łżeelitowego a lato będzie muminków !!!!
                    • kielczow2003 Re: PIS da rade 14.07.06, 21:07
                      Gość portalu: muminek Willow napisał(a):

> o biały człowiek czyli jak muminek. Nareszcie jakaś bratnia dusza. Walcz z tymi
                      > zaplutymi karłami reakcji.
                      Oj matołku widzisz w jakiej fikcji sie obracasz, karly reakcji to wymysł PRL z
                      poczatku istnienia przeciwko AK-owcom załosny patrioto

> Zima była nasza wiosna była układu łżeelitowego a lato będzie muminków !!!!

Ty juz masz muminka zaiast zwojow mozgowych hehehe
                      • Gość: muminek Willow Re: PIS da rade IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 21:27
                        my muminki nie przejmujemy się zaczepkami które sięgają poziomu bruku. Ty pewnie jesteś z PO że tak nie lubisz muminków.
                        • kielczow2003 Re: PIS da rade 14.07.06, 21:36
                          jestem krasnym krasnalem :-)
                          • Gość: muminek Willow Re: PIS da rade IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 21:51
                            my muminki się wami zajmiemy i nie będzie wam do śmiechu
                  • Gość: jekdok To mogłoby się nazywać "wishful thinking" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:09
                    gdyby "thinking" w jakikolwiek sposób pasowało do tego pisklaczego
                    (pis+klaka) "towarzystwa".

Gość portalu: bialy czlowiek napisał(a):

> Prawo i Sprawiedliwość jest jedyną siłą polityczną, która chce w tym kraju
                    blablabla

Jak na razie skutkiem kilkumiesięcznej hucpy pod nazwą "zwycięskie pis objęło
                    władzę" jest rosnąca izolacja Polski na arenie międzynarodowej, ośmieszanie
                    (również samoośmieszanie)i deprecjonowanie roli konstytucyjnych organów państwa
                    i pogłębianie oraz utrwalanie podziałów i tak juz dostatecznie skonfliktowanego
                    społeczeństwa. Imponujący dorobek "cywilizacji miłości" na giertycho-kaczo-
                    leprzaną modłę. Prawie jak u Orwella ;-))).
                    Gdy dołączy jeszcze, ziejący prawdziwie chrześcijańską miłością bliźniego,
                    Macierewicz, będzie komplet - jak to w cyrku.
                    • kielczow2003 Re: To mogłoby się nazywać "wishful thinking" 16.07.06, 21:18
                      Macierewicz chce nas tylko przytulic a do snu zapodac system of a down wraz
                      akumulatorem na jajach:-)

Wszyscy bedziemy spiewali Mazurka do tyłu przez pare lat z rzedu
                • Gość: muminek Willow Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 20:56
                  przygadał kocioł garnkowi
                  • kielczow2003 Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. 14.07.06, 21:04
                    ooo widze ze Polonocentryzm takze u kolegi i zamilowanie do powiedzonek.
                    Nadajesz sie na jakiegos ministra tam sami tacy zdolni. hehehehehe zabieraj
                    pokrywke i spadaj.
                    • Gość: muminek Willow Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 21:15
                      Ty się od mojej pokrywki odstosunkuj. Zresztą nie mogę jej zdjąć bo kartofle się rozgotują.
                      • kielczow2003 Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. 14.07.06, 21:34
                        :-) a to przepraszam kartofle musza sie gotowac min 45 minut trzeba dobrze
                        poisolic najpierw potem nozem nakłóć czy dobre i zmia zmiażdżyć razem z masełkiem:-)
                        Cały naród zje
                        • Gość: muminek Willow Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 22:07
                          my muminki wiemy jak robić pure z kartofli. Naród zje to co im ugotujemy niekoniecznie będą to pyry. Na masełko to naród musi sobie zasłużyć. Ostatnio obserwujemy że naród nie dorasta do poziomu muminków i będziemy musieli nauczyć pokory.
                          • kielczow2003 Re: Oto jak PiSiorki ciągną ze SKOK-u kasiorkę. 15.07.06, 13:08
                            ach te muminki:-)

Domagam się dostepu do muminkowego puree czyli ciapki z masełkiem a nie bez
                            masełka.
    • chwd.pis1 A ja na to 14.07.06, 21:28
      Jak wyżej. CHWD PIS!
      • lillalu Re: A ja na to 15.07.06, 02:36
        Robię mały wypad, wracam 4 września, moje zbyt długie kończyny sprawiają.że nie
        czuję się akceptowalnie w kraju wojowniczych muminów, paaaaaaaaaaaaaaa!;)
        • Gość: muminek Willow Re: A ja na to IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 10:52
          a won z szczęśliwej krainy muminków. Takich my tutaj nie potrzebujemy.
    • anu_anu Czy mogę prosić o jakieś podsumowanie? 15.07.06, 10:54
      O ile zrozumiałam - wątek założono celem policzenia zwolenników.
      To może wypada zacząć liczyć?
      • Gość: muminek Willow Re: Czy mogę prosić o jakieś podsumowanie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 11:19
        jestem pierwszy
        • sztuk6mistrz Re: Czy mogę prosić o jakieś podsumowanie? 15.07.06, 11:34
          Ciekaw jestem kiedy leśniczy się wnerwi i wygoni was z lasu.
          • Gość: muminek Willow Re: Czy mogę prosić o jakieś podsumowanie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 12:29
            (...) Przez następny tydzień Too-tiki siedziała uparcie pod lodem i łowiła ryby. Obok niej, pod zielonym sufitem, ustawiał się długi szereg gości - również łowili ryby. Byli to ci, którzy nie przepadali za Paszczakiem. W domu Muminków powoli skupiały się te osoby, którym nie zależało na demonstracjach, które nie miały na nie sił lub odwagi.
            Co dzień wczesnym rankiem Paszczak wtykał głowę przez rozbitą szybę i oświetlał ich pochodnią. Lubił pochodnie i ogniska obozowe - kto tego nie lubi - lecz zawsze wyskakiwał z nimi nie w porę.
            Goście zaś nadzwyczaj cenili sobie długie, trochę przebałaganione przedpołudnia, chwile, kiedy powoli robił się dzień, a oni opowiadali sobie, co im się śniło, i słuchali odgłosów z kuchni, gdzie Muminek przyrządzał kawę.
            Wszystko to psuł Paszczak. Zaczynał zwykle od stwierdzenia, że powietrze w mieszkaniu jest zbyt ciężkie i duszne, i rozwodził się, jak to chłodno i przyjemnie jest na dworze.
            Następnie zaś, nastrojony niezmiernie towarzysko, rozprawiał o możliwościach wykorzystania nowego dnia. Faktem jest, że robił wszystko, co mógł, aby uprzyjemnić im czas, i nigdy się nie obrażał, kiedy nie chcieli się bawić. Klepał ich lekko w plecy i mówił:
            - Dobra, dobra. Powoli przekonacie się, że mam rację.
            cd może nastąpi
            • marek.ditel podsumowanie 15.07.06, 12:36
              PAP 14-07-2006, ostatnia aktualizacja 14-07-2006 17:06

Reforma finansów publicznych, wykorzystanie środków z funduszy unijnych oraz
              przyspieszenie zmian w prawie to najważniejsze - jak podkreślił premier - na
              najbliższy czas priorytety jego rządu. Kaczyński zapewnił też, że będzie
              przyśpieszenie w budowie mieszkań i autostrad. - Te 3 mln mieszkań trzeba
              będzie wybudować - powiedział Kaczyński

A AGENCI, ZŁODZIEJE, AFERZYŚCI,CZERWONE PAJĄKI, RÓŻOWE HIENY, CI CO RZUCAJĄ NAM
              KŁODY POD NOGI... WYPER***AĆ Z NASZEGO KRAJU, Z NASZEJ POLSKI!
              ALBO JESTEŚ Z NAMI , ALBO JESTEŚ WROGIEM!
              A WROGÓW MY ZNISZCZYMY JESZCZE PRZED BUDOWĄ IV RP!
              • wnuk.nerona Re: podsumowanie 15.07.06, 16:38
                marek.ditel napisał:

> PAP 14-07-2006, ostatnia aktualizacja 14-07-2006 17:06
                >
                > Reforma finansów publicznych, wykorzystanie środków z funduszy unijnych oraz
                > przyspieszenie zmian w prawie to najważniejsze - jak podkreślił premier - na
                > najbliższy czas priorytety jego rządu. Kaczyński zapewnił też, że będzie
                > przyśpieszenie w budowie mieszkań i autostrad. - Te 3 mln mieszkań trzeba
                > będzie wybudować - powiedział Kaczyński
                >
                > A AGENCI, ZŁODZIEJE, AFERZYŚCI,CZERWONE PAJĄKI, RÓŻOWE HIENY, CI CO RZUCAJĄ
                NAM
                >
                > KŁODY POD NOGI... WYPER***AĆ Z NASZEGO KRAJU, Z NASZEJ POLSKI!
                > ALBO JESTEŚ Z NAMI , ALBO JESTEŚ WROGIEM!
                > A WROGÓW MY ZNISZCZYMY JESZCZE PRZED BUDOWĄ IV RP!

Chory, chorszy, trup. A do tego zasmarkany odwetowiec
              • Gość: fakir Re: podsumowanie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 16:43
                wyciagnij ze skrytki to skierowanie i jeź chłopie na wczasy!!! Gorzej nie będzie
                a może pomoze...
                • Gość: zm Re: podsumowanie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.06, 18:58
                  Wrocławski PIS jest niestety sundlony - ma domieszkę krwi Platformy. Tak , że
                  efekt tej hybrydy będzie mizerny.
              • Gość: ziutek Ditel ty się lecz człowieku IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 21:05
                Tow Chruszczow tłukł butem w mównicę ONZ tak przekonywał do swoich racji. Tobie
                proponuję również buta, tylko solidnie się stuknij w tem durnowaty swój łeb!
                • Gość: Babcia Re: Ditel ty się lecz człowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:15
                  Ja go znam. To jest agent z platformy. Stale chodzi w moherowym berecie, który
                  mu zrobiłam na 38 urodziny.
                  • Gość: ziutek Re: Ditel ty się lecz człowieku IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 22:27
                    Pójdziesz do piekła ty babciu jedna !
                    • Gość: Babcia Re: Ditel ty się lecz człowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:41
                      I tego się boję. Ale ten cichociemny tak mnie nachodził i prosił, a nagabywał
                      wieczorami, obiecywał, że sekretarką w gabineccie cieni zrobi, to w końcu
                      uleglam. Mea culpa. Tym bardziej, że on w tym bereciku i w upały chodził, żeby
                      zwolenników sprawiedliwości zmylić.
                • Gość: jekdok Medycyna zna takie przypadki ale nie umie leczyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 02:26
                  A nawet gdyby potrafiła i na leczenie nie było za późno to i tak szkoda byłoby
                  zachodu. Im więcej takich przygłupów tak "uroczo" bajdurzy i im częściej, tym
                  większa szansa, że ta kwaczystańska hucpa szybciej się skończy.
                  • Gość: Były pisowiec Re: Medycyna zna takie przypadki ale nie umie lec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:48
                    Może platformą wywiozą?
    • Gość: gość Re: zwolennicy PiS łaczmy się, pokażcie ilu Nas IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.07.06, 15:24
    • 1410_tenrok pis, pis, pis z fajeczki 16.07.06, 18:35
      dus, dus gołąbeczki
      fajeczka gołąbeczek
      partyjeczeka
      wyboreczki
      To Polaka los, aby znosić zło!
      • marek.ditel Re: pis, pis, pis , tylko PIS!!!!! 17.07.06, 12:22
        33% lubi Marcinkiewicza, 3% - J. Kaczyńskiego
        IAR za ''Rzeczpospolitą'' 17-07-2006, ostatnia aktualizacja 17-07-2006 08:06

"...Sympatię do Marcinkiewicza czuje 33 procent ankietowanych i dlatego były
        premier jest zdecydowanym liderem sondażu. Drugi w rankingu jest przewodniczący
        Platformy Obywatelskiej Donald Tusk, którego lubi 20 procent Polaków..."

i ja teraz do was , do przeciwników Lecha i Jarosława Kaczyńskiego mam pytanie.
        Lepiej być w elicie 3 procentowej, czy w tych 20 procentach, w 20 % ludzi
        prostych, bez smaku, ludzi szarych i bez polotu?
        Sami dobrze wiecie, ile procent społeczeństwa pija wykwintne koniaki, a ile
        procent pija denaturat i tanie wina, ile jest samodzielnie myślących
        obywateli , a ile "małpek" bijących brawo na zawołanie.
        Ja jestem w tych 3 % popierających Lecha i Jarosława!
        Ja oraz cała moja rodzina!
        A wiecie dlaczego?
        Bo elita popiera elite!!!
        • Gość: jekdok Buahahaha... gratuluję przynależności do 3% elyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:42
          Schizotypowe zaburzenie osobowości

Rozpowszechnienie: 3% populacji ogólnej, częściej występuje u mężczyzn
          Liczba badań laboratoryjnych dotyczących tego zaburzenia ustępuje tylko liczbie
          badań nad osobowością antyspołeczną
          Zaburzenie to obejmuje długotrwałą dziwaczność myślenia, spostrzegania,
          komunikowania się i zachowania
          Pacjenci z tym zaburzeniem mogą mieć dziwaczne i przekonania lub magiczne
          myślenie – przekonanie, ze potrafią przewidywać przyszłość lub maja zdolności
          telepatyczne. Ich zachowanie i wygląd mogą być ekscentryczne.

Więcej szczegółów (m. in o elytach 11-procentowych i im podobnych) m.in. tutaj:

hal.psych.uw.edu.pl/2005zalaczniki/wyklad_10i_2006.ppt
        • 1410_tenrok Panie Dittel, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!! !!! 17.07.06, 13:44
          tak super! A jaki módry. Kiedy w 1945 AR wprowadziła komnizmu do byłej RP,
          ludzie natychmiast zaczeli sie zapisywac do PPR. A wiesz dlaczego? Elita
          postanowiła poprzec elite. Roznica: wtedy pili samogonke.
          Panie Ditel, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
        • Gość: Babcia Re: pis, pis, pis , tylko PIS!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:14
          Panie Ditel. Sanguszko pan nie jesteś, więc nie ściemniaj, że do elity należysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka