Dodaj do ulubionych

Agencja towarzyska

IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 10:57
Jestem czasowo we Wroclawiu,chciałbym sie fajnie zabawic z atrakcyjnymi
kobietami,moze wie ktos gdzie mieszcza sie jakies agencje towarzyskie z
ładnymi paniami??
Obserwuj wątek
    • lola9933 Re: Agencja towarzyska 15.02.07, 00:49
      nie jestem agencją ,ale chętnie się zabawie nawet za chipsy...
      • Gość: Alex Re: Agencja towarzyska IP: *.europe.hp.net 15.03.07, 13:15
        Lolu. To odezwij sie na joushua@poczta.onet.pl

:-)
      • winner Re: Agencja towarzyska 04.12.23, 05:51
        Hejka Lola!!! Myszle co mogliśmy dobra zabawić z tobą!!!! Jak co jeszcze jesteś chętna , śmiało pisz albo dzwoń: 517368734
    • Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:19
      Jeszcze nie słyszałem żeby w burdelu były ładne panienki , na jakim ty świecie
      żyjesz przeciez wiadomo że tam same paszkwile pracują!!!!
      • Gość: byłem tam... Re: Agencja towarzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 23:47
        o to bys sie zdziwił jakie dupy są ,jasne,że w niektórych pryszczate
        gó..ary,ale sa takie gdzie pamela anderson wymieka...
        • Gość: asdasd Re: Agencja towarzyska IP: *.wro.vectranet.pl 16.02.07, 09:02
          lokal zwie się Atena ,dojazd na Psie Pole tuż przed psiakiem.Jak wjeżdzaasz to od lewej strony mocno oświetlony-życzę miłej zabawy.
        • Gość: nie pujde tam... Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:47
          Skoro tak myślisz to tylko świadczy jaki ty jestes przystojny hahaha , taki sam
          jak i te kur.... ,żal mi ciebie
    • Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:32
      Przestań opowiadac głupoty że są tam fajne dupy , same paszkwile a nawet jak by
      była jakas wzgledna (w co wątpie) to , to jest tak jak by ci ktos podał obiad na
      bardzo BRUDNYM talerzu , zjadł byś ???? .
      Dla mnie to jest to samo
      • Gość: głodny Re: Agencja towarzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 20:27
        słońce jak tos głodny to nawet z ziemi podniesie.....
        • Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:01
          To fakt , ale jak trzeba nisko upaść żeby z "ziemi jeść"!!!
          • Gość: sdaasddsfa Re: Agencja towarzyska IP: *.wro.vectranet.pl 17.02.07, 17:41
            zejsć z komputera i wracać do wrednych żon lub Tv Trwam zawistnicy.Jeśli sami nie możecie to nie kłamcie ,lub odmówice za niego pacierz.I za urodę dziewczynek też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka