Gość: Aleksander IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 10:57 Jestem czasowo we Wroclawiu,chciałbym sie fajnie zabawic z atrakcyjnymi kobietami,moze wie ktos gdzie mieszcza sie jakies agencje towarzyskie z ładnymi paniami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola9933 Re: Agencja towarzyska 15.02.07, 00:49 nie jestem agencją ,ale chętnie się zabawie nawet za chipsy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Agencja towarzyska IP: *.europe.hp.net 15.03.07, 13:15 Lolu. To odezwij sie na joushua@poczta.onet.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
winner Re: Agencja towarzyska 04.12.23, 05:51 Hejka Lola!!! Myszle co mogliśmy dobra zabawić z tobą!!!! Jak co jeszcze jesteś chętna , śmiało pisz albo dzwoń: 517368734 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:19 Jeszcze nie słyszałem żeby w burdelu były ładne panienki , na jakim ty świecie żyjesz przeciez wiadomo że tam same paszkwile pracują!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam... Re: Agencja towarzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 23:47 o to bys sie zdziwił jakie dupy są ,jasne,że w niektórych pryszczate gó..ary,ale sa takie gdzie pamela anderson wymieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Agencja towarzyska IP: *.wro.vectranet.pl 16.02.07, 09:02 lokal zwie się Atena ,dojazd na Psie Pole tuż przed psiakiem.Jak wjeżdzaasz to od lewej strony mocno oświetlony-życzę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pujde tam... Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:47 Skoro tak myślisz to tylko świadczy jaki ty jestes przystojny hahaha , taki sam jak i te kur.... ,żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:32 Przestań opowiadac głupoty że są tam fajne dupy , same paszkwile a nawet jak by była jakas wzgledna (w co wątpie) to , to jest tak jak by ci ktos podał obiad na bardzo BRUDNYM talerzu , zjadł byś ???? . Dla mnie to jest to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Agencja towarzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 20:27 słońce jak tos głodny to nawet z ziemi podniesie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Re: Agencja towarzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:01 To fakt , ale jak trzeba nisko upaść żeby z "ziemi jeść"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdaasddsfa Re: Agencja towarzyska IP: *.wro.vectranet.pl 17.02.07, 17:41 zejsć z komputera i wracać do wrednych żon lub Tv Trwam zawistnicy.Jeśli sami nie możecie to nie kłamcie ,lub odmówice za niego pacierz.I za urodę dziewczynek też. Odpowiedz Link Zgłoś