Dodaj do ulubionych

Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranach

25.07.06, 08:08
Jest to faszystowski przepis premiujacy glupote wladz MPWiK. Nie patrafia
wyegzekwowac, to odlaczaja tych co placa - to moze ci zaplaca za tamtych. A
MPWiK ma problem z glowy. Ale po co sie bawic w szczegoly. Ja bym odlaczyl od
wody caly Wroclaw. Byloby sprawniej. I pomyslec, ze to firma panstwowa, czyli
nasza. I te glaby dobrze zyja za nasze pieniadze. Za co my tym draniom placimy?
Obserwuj wątek
    • Gość: zm Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.07.06, 14:02
      Jestem tego samego zdania.
    • lenka_13 Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac 25.07.06, 14:28
      Od ściągania należności są wspólnoty i zarządcy , w końcu za coś biorą pieniądze.
      A z doświadczenia wiem,że najczęściej nie płacą ci,co mają "więcej".
      Ci naprawdę biedni opłaty przynoszą , brzydko mówiąc w zębach , lub proszą o
      rozłożenie na raty.
    • Gość: ja Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.171.16.132.crowley.pl 25.07.06, 15:13
      Wykop sobie studnie, załóż przydomową oczyszczlnie i nie bedziesz już musiał
      płacić tym "draniom" i narzekać na niesprawiedliwość
      • Gość: tuy Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.madcomputers.pl 28.07.06, 07:55
        dokladnie jak powyzej
    • Gość: bezek Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:21
      A co z długami które swego czasu były na tapecie GW
      zrobione przez FONTIS i inne molohy ?
      Czy już je uregulowano?
      Może GW sprawdzi te 60 wspólnot o których mówi ten pan z Fontisu, bo
      poprzednie artykuły świadczyły o czymś zupełnie innym.
      Panie Redaktorze M.- proszę to sprawdzić bo znów okaże się że winni są tylko
      WŁAŚCICIELE !!!
      • Gość: jaśko Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:00
        No właśnie, może ktoś rozliczy wreszcie zarządców nie płacących mimo posiadanych
        przez WM Środków.Jak widać po poprzedniej sprawie nikogo nie rozliczono a Gmina śpi.
        Osobiście nie wierzę, że długi są tylko z winy właścicieli, sam to przeżyłem w
        mojej wspólnocie na Biskupinie, gdzie wszyscy płacili systematycznie a zarządca
        - (moloh) ......
        Po zmianie zarządcy problem zniknął !
        • Gość: Sherwood Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.pwn.net.pl 26.07.06, 14:56
          A możesz polecić dobrego zarządcę? W jaki sposób szukaliście nowego zarządcy?
          • Gość: jasko Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:57
            Nie wiem w którym rejonie mieszkasz.
            Rozejrzyj się w koło kto zarzadza obok, zasięgnij informacji w ZZK na
            Grabiszyńskiej 257, zbierz oferty - wybierz sam .
            Nie będziesz żałował, jeśli nie bedzie to moloh.
            Powodzenia.
    • Gość: gość Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 25.07.06, 19:37
      Jestem rozczarowany wypowiedziami większości osób jak również informacjami w
      gazetach na temat braku zapłaty za wodę dla MPWiK. Zapewne wielu zabierający
      głos ma przygotowanie wyższe techniczne a nagle ogarnia ich paraliż umysłowy.
      Zaskoczony jestem, że tylu mamy inżynierów, doktorów a profesor zapewne nie
      będzie się bawił takimi bzdetami, generalnie nie wiedzą o co chodzi, a mieszkają
      też we wspólnotach. Nie dziwię się tym osobom, ktore określają, że ma być dobrze
      ale nie wiedzą jak to zrobić a najlepiej odłączyć od wody cały Wrocław i
      problemu nie będzie - są to zapewne humaniści. Problemy te istnieją od dluższego
      czasu i nikt nie wpadł na pomysł ich rozwiązania. Zapewniam, kontaktując się z
      odpowiednimi instytucjami, że nikt nie próbował kontaktować się z nimi celem
      zasięgnięcia wiedzy w tym temacie. Mieliśmy we wspólnocie też problem braku wody
      około 25% i okazało się, że to nie mieszkańcy "kradli"??? Obecnie jest w
      porządku. Dzięki zarządcy problem został usunięty.
    • Gość: mpwik Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:43
      no właśnie, za co ???
    • kielczow2003 A temperatura nie spada 27.07.06, 18:31
      Dlaczego ktos kto zapłacił za wode ma ponosic konsekwencję za bądżx wspólnie z
      kimś innym kto nie płacił. Jaka to jest sprawiedliwość??????
      Czy wodociagi zastanowiły sie że w ten sposób mozna komus zrobic krzywdę w takie
      upały????
      A moze właśnie ktos sobie to dobrze przemyślał???? Faszysci!!!!!!!!
    • Gość: gość Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 27.07.06, 20:59
      Dalej występuje niezrozumienie problemu. Braki wody to sprawa czysto techniczna.
      Zanwcy dziedziny dobrze o tym wiedzą, a szczególnie mpwik. Czas wziąć ksiązki do
      rączki. Życzę powodzenia i proszę podać jaki wynik z rozważań?
    • Gość: gg Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: 87.99.18.* 28.07.06, 19:48
      Bardzo źle. Wszędzie kradną.
    • Gość: szpinak_wro Re: Miejskie wodociągi straszą nas suszą w kranac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:34
      a na Katowickiej przed bramą nr 8 z między kostek chodnikowych wypływa woda od
      zeszłego piątku... ale co tam... ogrodzili barierkami i zadowoleni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka