Dodaj do ulubionych

Rodzić w Oławie????

IP: 217.98.127.* 03.08.06, 08:04
Usłyszałam ostatnio kilka "ciepłych" słów o szpitalu w Oławie. A może
rodziłyście tam i możecie wyrazić swoje opinie??? Będę wdzięczna za wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • mama1970 TAK!!! 05.08.06, 21:25
      Dwa razy rodziłam w Oławie, ostatnio 3 lata temu i jestem zachwycona. Personel
      był bardzo sympatyczny, począwszy od ordynatora, poprzez lekarzy, położne i
      pielęgniarki a także salowe. Byłam osobą z ulicy, bez żadnych znajomości. Nie
      słyszałam także słowa krytyki od żadnej z innych matek, chociaż za drugim razem
      leżałam na oddziale dwa tygodnie, bo mój synek był chory. Przy porodach lekarze
      byli fajni i pomocni, tak samo z położnymi. Później, po porodzie, położne
      bardzo się interesowały pacjentkami, uczyły jak karmić dziecko itp.
      Pielęgniarki od noworodków też były bardzo miłe i dużo pomagały przy dzieciach.
      Tak było 5 i 3 lata temu. Myślę, że jeżeli nie zmienił się ordynator, to dalej
      jest tak przyjemnie i przyjaźnie. Tylko straszna bieda, ale to nie wpływało na
      atmosferę na oddziale. Życzę powodzenia
    • Gość: andzelika Re: Rodzić w Oławie???? IP: 82.160.195.* 08.08.06, 22:05
      czesc przyszla mamusiu moja kolezanka rodzila w oławie i teraz tez bedzie rodzic
      jest zadowolona z opiki jak tam jest wiec nic sie nie boj twojemu dziecku i
      tobie nic sie nie stanie zycze powodzenia i zdrowego dziecka pa pa
    • mama1970 Re: Rodzić w Oławie???? 09.08.06, 23:54
      To jeszcze raz ja, dzisiaj przez przypadek poznałam bardzo miłą panią dr
      neonatolog, która jak się okazało, jest nowym ordynatorem od noworodków w
      Szpitalu w Oławie. Opowiadała, że w Oławie jest jeszcze ładniej i przyjemniej
      niż wcześniej! Tak więc możesz tam spokojnie rodzić, bo na temat szpitali we
      Wrocławiu zawsze słyszałam różne opinie, to samo o Trzebnicy (sama przeżyłam
      tam koszmar), natomiast o Oławie same superlatywy. Pozdrawiam i życzę
      powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka