Gość: przyszła mama IP: 217.98.127.* 03.08.06, 08:04 Usłyszałam ostatnio kilka "ciepłych" słów o szpitalu w Oławie. A może rodziłyście tam i możecie wyrazić swoje opinie??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1970 TAK!!! 05.08.06, 21:25 Dwa razy rodziłam w Oławie, ostatnio 3 lata temu i jestem zachwycona. Personel był bardzo sympatyczny, począwszy od ordynatora, poprzez lekarzy, położne i pielęgniarki a także salowe. Byłam osobą z ulicy, bez żadnych znajomości. Nie słyszałam także słowa krytyki od żadnej z innych matek, chociaż za drugim razem leżałam na oddziale dwa tygodnie, bo mój synek był chory. Przy porodach lekarze byli fajni i pomocni, tak samo z położnymi. Później, po porodzie, położne bardzo się interesowały pacjentkami, uczyły jak karmić dziecko itp. Pielęgniarki od noworodków też były bardzo miłe i dużo pomagały przy dzieciach. Tak było 5 i 3 lata temu. Myślę, że jeżeli nie zmienił się ordynator, to dalej jest tak przyjemnie i przyjaźnie. Tylko straszna bieda, ale to nie wpływało na atmosferę na oddziale. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Rodzić w Oławie???? IP: 82.160.195.* 08.08.06, 22:05 czesc przyszla mamusiu moja kolezanka rodzila w oławie i teraz tez bedzie rodzic jest zadowolona z opiki jak tam jest wiec nic sie nie boj twojemu dziecku i tobie nic sie nie stanie zycze powodzenia i zdrowego dziecka pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
mama1970 Re: Rodzić w Oławie???? 09.08.06, 23:54 To jeszcze raz ja, dzisiaj przez przypadek poznałam bardzo miłą panią dr neonatolog, która jak się okazało, jest nowym ordynatorem od noworodków w Szpitalu w Oławie. Opowiadała, że w Oławie jest jeszcze ładniej i przyjemniej niż wcześniej! Tak więc możesz tam spokojnie rodzić, bo na temat szpitali we Wrocławiu zawsze słyszałam różne opinie, to samo o Trzebnicy (sama przeżyłam tam koszmar), natomiast o Oławie same superlatywy. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś