Gość: pan ciekawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.06, 21:24 Podobno 11 12 i 13 Teatr Capitol ma zagrać musical Leszka Możdżera w Arsenale. Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozak5 Re: SCAT w Asenale 06.08.06, 23:01 o 21. Bilety jeszcze są w Empiku - ja już mam - plecam, mam nadzieję, że nie będzie lało. Sprawdzałem przed chwilą prognozy - nie powinno. A szczegóły pewnie na stronie www Capitolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ev Re: SCAT w Asenale IP: *.e-wro.net.pl 08.08.06, 16:01 bilety pewnie jeszcze sa, bo cena ich jest nazbyt wygórowana - szkoda , ze az tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haradaharada Re: SCAT w Asenale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.06, 17:45 Ja mam dwa bilety kupione w Empiku i za dwa zapłaciłam 75 zł - jakaś taka tam jest promocja - chyba to nie jest aż tak źle?! Ale zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
periodista82 Re: SCAT w Asenale bilety 11.08.06, 13:21 może ktoś chciałby 2 bilety na sobotę, chętnie odsprzedam bo zmieniły mi się plany:( Odpowiedz Link Zgłoś
kozak5 Re: SCAT w Asenale bilety 13.08.06, 13:27 Widziałem w piątek! Rewelacja! Szczerze mówiąć byłem we wrocławskim Arsenale raz jako dziecko i dopiero teraz zobaczyłem ten znakomity dziedziniec. Ściana bluszczu pięknie oswietlona przez reflektory teatralne okazała się świetną scenografią dla aktorów Capitolu. Chyba dziś ostatni spektakl - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś