Gość: Rung IP: *.provider.pl / 192.168.13.* 16.02.03, 22:16 Ktoś tu narzeka, że forum upada, że nie ma fajny wątków, więc proszę bardzo - oto on. Będziemy tu rozmawiać o samych super fajnych rzeczach. No, ja swoje zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maple Re: Bardzo Fajny Wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 22:34 to juz bylo- co najmniej dwa razy, z przykroscia stwierdzam, ze oba watki nie sa juz dostepne, mimo ze byly najciekawsze, najdluzsze i prawdopodobnie najbardziej popularne czy jakis inny moze byc jeszcze fajniejszy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ (n/t) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.03, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
kjms Re: BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ (n/t) 17.02.03, 23:10 Rafis jestem za! a może przeciw?. Nie pierwsze jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pEJA Re: nA PODWÓRKU FAJNIE JEST... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.03, 00:26 A... FAJNIE sie oglada łgajacego Adama . PS. No i FAJNIE ze dalej p.M. podkochuje sie w p.K! Odpowiedz Link Zgłoś