gandalfto 05.09.06, 22:15 Proponójem zrobić korzólki z wiserónkiem pana ministera i podobnym chasłem. Na Allegro zejdą jak świerze bółeczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Za "ku.. mać" przed sądem 05.09.06, 22:16 bydgoski przypadek ze STRAZA MIEJSKA i slowami zdziwienia " ku.. mac " ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48111345 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Niech sie powołają na prawa UE mianowicie IP: *.dyn.optonline.net 06.09.06, 05:09 o wolnosci słowa etc. a jak nie to oddadzą sprawę do ETS -Europejskiego Trybunału Sprawiedliwosci i wygrają , a jeszcze dostaną odszkodowanie, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Nie sądzę aby... 06.09.06, 07:54 ...trybunał zajmował się takimi sprawami. Z drugiej strony to co się obecnie dzieje to jakaś paranoja. Ściga się bezdomnego, rysownika co to kupy chciał oznakować, studentów a bulterierkom uchodzą na sucho ich numerki, których szkodliwość społeczna jest znacznie a znacznie większa Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Niech żyje drugi gorszy PRL. A tak go krytykowali. 06.09.06, 08:46 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolturalny Nie za "ku.. mać", tylko za zwykłe chamstwo! IP: *.akron.net.pl 06.09.06, 10:25 Szerzące się wśród tych dzisiejszych studentów i absolwentów, aspirujących w przyszłości do miana elity intelektualnej, a na co dzień bluzgających lub żłopiących tanie piwsko. Mieszkam w pobliżu akademików, to widzę , co się dzieje. Za taką "kulturę studencką" to ja dziękuję. "- Chcieliśmy, żeby to było mocne i dosadne - wyjaśnia Kubowicz." Mam nadzieję, że kara też będzie "mocna i dosadna" Odpowiedz Link Zgłoś
rokosz.a Re: Nie za "ku.. mać", tylko za zwykłe chamstwo! 06.09.06, 11:51 już zapomniałeś jak chlałeś, chyba nie bo inaczej byś nie robił za nawróconego anonima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Nie za "ku.. mać", tylko za zwykłe chamstwo! IP: 213.199.219.* 06.09.06, 21:04 Nie znasz ani mnie ani Zbyszka, więc oszczedź sobie proszę zanim wyjdziesz na ignoranta. Jeśli chodzi o studentów to się zgadzam, ale czego się spodziewać jeśli wszyscy studiują. Jedyny problem to to że akurat o nas nic nie wiesz, a feralne stwierdzenie akurat uważam za element bogactwa języka i używam jeśli jest adekwatne do sytuacji, a chamem możesz być ty jeśli używasz go tylko dla tego że 'brzydkie' a nie żeby coś wyrazić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 22:20 "Marek Raczkowski podziwia odwagę młodych ludzi i solidaryzuje się z nimi: - Intencje mieli szlachetne - bronili swoich przekonań. Sąd powinien umorzyć sprawę. Sam też przeklinam. Uważam, że to zdrowe." Puszczanie gazów przy wzdętym brzuchu też jest zdrowe, ale nie wszędzie wypada - ale żeby za to jeszcze podziwiać!!!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Tak trzymac...ku.. mac IP: *.bredband.skanova.com 05.09.06, 22:28 Trzymajcie sie chlopy i dajcie popalic tym psychopatom, ktorzy teraz rzadza Polska. To ku.. mac, a nie kraj Unii Europjskiej. Bez odbioru (szczegolnie od mlodych PISychopatow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tak trzymac...ku.. mac IP: 217.116.110.* 06.09.06, 08:31 Michnik, ku...wa mać. Ty łgarzu i manipulatarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arizona1 Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.honeywell.com 05.09.06, 22:25 Ku.. mac co za kraj,czysta paranoja. Scigaja bezdomnego po calej Polsce za zniewazenie kaczorow.Teraz sadza za transparent.I to ma byc demokracja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 22:27 Gość portalu: arizona1 napisał(a): > Ku.. mac co za kraj,czysta paranoja. Scigaja bezdomnego po calej Polsce za > zniewazenie kaczorow.Teraz sadza za transparent.I to ma byc demokracja??? Czy wzorcowa demokracja ma oznaczać - WSZYSTKO WOLNO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: Za "ku.. mać" przed sądem 06.09.06, 08:08 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > Gość portalu: arizona1 napisał(a): > > > Ku.. mac co za kraj,czysta paranoja. Scigaja bezdomnego po calej Polsce z > a > > zniewazenie kaczorow.Teraz sadza za transparent.I to ma byc demokracja??? > > Czy wzorcowa demokracja ma oznaczać - WSZYSTKO WOLNO ?? A skąd wyciągasz taki mądry wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo99 A jaki jest możliwy inny idioto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:16 Logiki, błagam, logiki Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: A jaki jest możliwy inny idioto? 06.09.06, 08:28 Gość portalu: lolo99 napisał(a): > Logiki, błagam, logiki Ok, skoro ktoś chce logiki, to proszę: wzorcowa demokracja polega na tym, że każdy ma wolność głosu i wypowiedzi. A nie, że wszystko wolno. A to drugie w dodatku wcale nie wynika z całej historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: A jaki jest możliwy inny idioto? IP: *.iil.pwr.wroc.pl 06.09.06, 09:16 lidkawozniak napisała: > Ok, skoro ktoś chce logiki, to proszę: wzorcowa demokracja polega na tym, że > każdy ma wolność głosu i wypowiedzi. Powiedz to np. panu Dariuszowi Ratajczykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Robią co potrafią robić najlepiej IP: 195.229.242.* 05.09.06, 22:30 Co więcej oprócz ścigania potrafią te łajdaki, które dostały władzę od moherowych beretów? Nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 22:36 Gość portalu: pikus napisał(a): > Co więcej oprócz ścigania potrafią te łajdaki, które dostały władzę od > moherowych beretów? Nic! Co potrafią ci młodzi, wykształceni, broń boże "moherowi" - bluzgać - rzeczywiście szczyty elokwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Robią co potrafią robić najlepiej 05.09.06, 22:37 skoro «wykształceni» to chyba musieli coś potrafić, inaczej by tej polibudy nie ukończyli, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 22:44 szarykot napisał: > skoro «wykształceni» to chyba musieli coś potrafić, inaczej by tej po > libudy nie ukończyli, prawda? Coś wiem na temat wiedzy i umiejętności absolwentów politechniki - pozostanę sceptyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:47 a podstawowke udalo ci sie skonczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 22:52 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > a podstawowke udalo ci sie skonczyc? Podstawówkę, szkołę średnią + matura, studia + magisterium, mensa. A jakie to ma znaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 02:10 no widac - glupich nie sieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.devs.futuro.pl 06.09.06, 07:54 Gość portalu: masakra napisał(a): > no widac - glupich nie sieja Zgadzam się, niby absolwenci politechniki, a popisali się taką głupotą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z K Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: 213.199.219.* 06.09.06, 17:10 Głupotą to by było gdybyśmy tego nie zrobili. Gdy wpada ci pomysł do głowy i wydaje się sensowny to się go realizuje. Poza tym wiele razy oglądając polityków w telewizji właśnie od "Kó.. mać" zaczynałem swój komentarz, więc zrobienie takiego transparentu było jakby konsekwencją oburzenia. To był najlepszy sposób na wyrażenie frustracji i w dodatku zabawny, o czym świadczyły rekacje ludzi przesiadujących na rynku we wrocławiu. Smiali się i klaskali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Robią co potrafią robić najlepiej IP: *.devs.futuro.pl 07.09.06, 07:26 Gość portalu: Z K napisał(a): > Głupotą to by było gdybyśmy tego nie zrobili. Gdy wpada ci pomysł do głowy i > wydaje się sensowny to się go realizuje. I to jest właśnie porażające, że komuś obnoszenie przekleństw na transparencie wydaje się sensownym pomysłem, przy takim poziomie rozwoju cywilizacyjnego chyba rzeczywiście nie ma o czym mówić. > Poza tym wiele razy oglądając polityków w telewizji właśnie od "Kó.. mać" > zaczynałem swój komentarz, więc zrobienie takiego transparentu było jakby > konsekwencją oburzenia. To był najlepszy sposób > na wyrażenie frustracji i w dodatku zabawny, o czym świadczyły rekacje ludzi > przesiadujących na rynku we wrocławiu. Smiali się i klaskali. A gawiedź sie śmiała. W "Konopielce" jest taka postać - Pierdun, który puszcza głośno bąki, a cała wioska się śmieje. Brak widzę tylko małego dziecka, które (jak w bajce "Nowe szaty króla") powie - przecież to śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Robią co potrafią robić najlepiej 06.09.06, 08:24 Ja też wiem i mam jasne zdanie o absolwentach politechniki a także panach piszących doktoraty z ideologii. Zastanawia mnie dlaczego nie podano do sądu o grzywne kogoś, kto PUBLICZNIE i to będąc na eksponowanej pozycji mówi "spieprzaj dziadu".Tu jest jakis inny paragraf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Rak Ok sceptyku IP: 213.199.219.* 06.09.06, 21:14 Ok sceptyku, ja akurat jestem dość leniwy ale Zbyszek Kubowicz akurat wciąż dostaje nagrody za swoją pracę magisterską, znajdź sobie album z najlepszymi absolwentami i sprawdź!!Choć zgodzę się że można nic nie umieć i skończyć polibudę, tylko proszę o tyle uczciwości aby sprawdzić zanim zaczniesz się wypowiadać o konkretnych osobach. Nie bądźcie takimi świętoszkami, to że ktoś przeklina nie świadczy o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: M-I-C-H-N-I-K --- Kur-wa mać IP: 217.116.110.* 06.09.06, 08:52 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docentbartek Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:04 Demokracja? Marzycielu jeden, w IV Rzeszypospolitej demokracja to całkowite podporządkowanie się Potworom i Spółce. Przecież my nie jesteśmy jakąś łże- Europą tylko zdrową moralnie częścią świata. Kończę, bo zostanę zamknięty za plagiat myśli i słów jednego z Braci Wielkich, ewentualnie za Plagiat "Mein Kampf" niejakiego Adolfa H., co zreszta na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arizona1 Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.honeywell.com 05.09.06, 22:43 Prawdziwej demokracji nigdzie nie ma nawet w wielkim USA.Ale jest lepiej niz w Polsce .,Wiem bo mieszkam w Phoenix prawie 20 lat .Jak ostatno nasz prezydent Bush byl w Phoenix to mozna bylo sie napatrzec na demonstracje i transparenty z haslami gorszymi niz to co ci studenci mieli.I nik nikogo po sadach nie ciagnie.Policje interesuje sie aby demonstracja przebiegla spokojnie .Wolnosc slowa jest swieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus W Polsce kołtuństwo było i jest IP: 195.229.242.* 05.09.06, 23:12 Nie widać - znaczy nie ma. Pisząc o ściganiu nie miałem na myśli tego przypadku, raczej system sprawowania władzy przez PiS & c.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:00 i dobrze bo kultura obowiazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raimund rodacy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 23:11 zapanujmy nad sobą, jesteśmy przecież wyborcami "KU.. MAć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawell A czym GW uzasadni używanie wulgarnych słów w tym IP: 82.160.135.* 06.09.06, 00:54 artykuliku? Wolnością słowa? Bo chyba opisanie sytuacji tego nie uzasadnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viwka Za "ku.. mać" przed sądem IP: 62.87.132.* 06.09.06, 07:52 Nieee,no to już paranoja!!! Masę pijaków pod sklepami, w ktorych robią zakupy dzieciaki klnie na potęgę i nikt nie reaguje, mało tego - siedzą na podwórkach, czyli miejscach zabaw dla dzieci, żłopią nalewki albo inne wynalazki z domieszka alkoholu, klną, wrzeszczą, zaczepiają chamsko i co?? i nic, im wolno. Policja lub straż miejska (po ich wezwaniu)przyjeżdża, upomina albo i nie,po czym odjeżdża a oni nadal hleją, klną straszecznie i sieją postrach wśród maluchów. A Ci młodzi ludzie chcieli coś wyrazić, dobitnie, karać ich za to - no przecież to śmieszne.! Żądam szanowania moich pieniędzy, które co miesiąc wkładam do państwowej kasy w postaci podatków, nie szastanie nimi na procesy, które kompletnie nie mają sensu, a są wręcz żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Za "ku.. mać" przed sądem 06.09.06, 07:55 urzędnicy w większości to dupowłazy i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Ale za co? 06.09.06, 07:57 "Ku.." to po lacinie krzywa. "Mac" to po staroslowaiansku matka. Za skrzywiona matke do wiezienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.06, 08:00 "Puściły mi nerwy. Sytuacja w kraju dochodzi do absurdu. Postanowiłem zareagować - tłumaczy Grzegorz Rak. " Niech koles wyluzuje. Jakiego absurdu? Moze powinien sie przebadac. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ma rację pan Borowski! To normalny i zrozumiały 06.09.06, 08:00 język tzw "lewicy" - patrz wypowiedz prasowa Celińskiego (tego od KULTURY) Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: Ma rację pan Borowski! To normalny i zrozumia 06.09.06, 08:02 rsrh napisał: > język tzw "lewicy" - patrz wypowiedz prasowa Celińskiego (tego od KULTURY) Właśnie! Ja to bym za żadne pieniądze k.u.r.w.a nie napisała! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Masz jakąś własną stawkę ?Czy po prostu nie musisz 06.09.06, 08:19 tego słowa używać bo "koń jaki jest ...itd" Apel- sygnujcie swoje post MP (Małpi Rozum-patrz R.Ziemkiewicz) gdy dostrzegaciei symptomy tej choroby! Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: Masz jakąś własną stawkę ?Czy po prostu nie m 06.09.06, 08:29 rsrh napisał: > tego słowa używać bo "koń jaki jest ...itd" > Apel- sygnujcie swoje post MP (Małpi Rozum-patrz R.Ziemkiewicz) gdy > dostrzegaciei symptomy tej choroby! Ziemkiewicz? To ten pisarz "fantastyczny"? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A wypada pokazywać co się ma. Samokrytyka nie 06.09.06, 09:02 zawsze jest zaletą Ty MR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad "Spieprzaj dziadu!" IP: *.net.autocom.pl 06.09.06, 08:07 A kto to powiedział?? I to jest kultura?... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: "Spieprzaj dziadu!" 06.09.06, 08:10 > A kto to powiedział?? I to jest kultura?... "Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" To tyle w kwesti rownosci wobec prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
olias i słusznie 06.09.06, 08:07 a czemu są gniewni? przecież należą do uprzywilejowanej części młodzieży? Może mają za dużo w dupie? (Gazeto! nie kropkuj!). Czytaj tu - szkoło -wal się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Commo28 Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.09.06, 08:11 Lewacy zawsze byli za upodleniem obyczajow. Te slowa ogolnie sa uwazane za obrazliwe i jesli kogos one dotknely to mial prawo pozwac ich do sadu. Normalne prawo w wolnym kraju. Ciekawe gdyby tak o Kuroniu napisali to tez bylaby wolnosc slowa, juz widze co wypisuje GW na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Za "ku.. mać" przed sądem 06.09.06, 08:13 Kuroń mać! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Commo28 Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.09.06, 08:15 to mnie rozbawilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.os1.kn.pl 06.09.06, 20:18 Gość portalu: Commo28 napisał(a): > Ciekawe gdyby tak o Kuroniu napisali to tez bylaby > wolnosc slowa, juz widze co wypisuje GW na ten temat. Kuroń w przeciwieństwie do „pięknego” Romana zasłużył na bycie autorytetem. A Giertych jeszcze nic nie zrobił dobrego dla Polski. Kuronia szanują miliony Polaków Giertycha nieliczni. Każdy następny pomysł ministra edukacji jest głupszy od poprzedniego. To do mnie należy wychowanie swoich dzieci na prawdziwych Polaków a nie wszechpolaków. Ten człowiek nie ma za grosz honoru. Mimo braku poparcia społecznego, przyssał się do stołka i za nic nie chce odejść. Uważa, że protestuje przeciwko niemu tylko mniejszość gejowska i SLD. Półki miał swoją partyjkę i od czasu do czasu powiedział coś głupiego, zbytnio mi nie przeszkadzał, można było się pośmiać i ubawić. Jednak teraz jestem przerażony! A co do k.. mać przeczytajcie autentyczny wykład prof. Miodka free.of.pl/p/punkss/miodek.html Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Za "ku.. mać" przed sądem 06.09.06, 08:19 Trzeba być niedorozwojem z Złotoryji. Odpowiedz Link Zgłoś
19mamuska Re: Za "ku.. mać" przed sądem 06.09.06, 08:19 CHAM!!!! zawsze CHAMEM jest!!!!!!!!!!!!!!! ŻŻadne studia i fakultety nie oduczą go tego. PO owocach ich poznacie. PANIE PROFESORZE oj nie ładnie promować przekleństwa .WSTYD WSTYD WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior a może to czyjeś imię i nazwisko było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:26 a teraz dobra rada dla manifestantów:na przyszłość piszcie po angielsku - wśród tych tumanów znający języki obce to taka rzadkość jak woda na saharze.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nic nie pomoże - Kryże wyznaczył skład sędziowski 06.09.06, 08:27 pewnie tak samo dyspozycyjny wobec obecnej władzy jak dyspozycyjny był Kryże wobec władzy PRL-owskiej. Jeśli tak jest rzeczywiście to chłopaki mają przechlapane, ale za to będą pierwszymi politycznymi skazańcami za parszywych "rządów" braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo "biznesmen spod Złotoryi" - dobre :D IP: 195.205.152.* 06.09.06, 08:33 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Znalezli sie profesorowie................ IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 06.09.06, 08:33 i wyznaczaja mlodziezy ze mozna wszystko.Ci znawcy powinni byc skonczeni a praca dla nich jedynie w publicznych toaletach za babcie klozetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: Znalezli sie profesorowie................ 06.09.06, 08:34 Gość portalu: kol napisał(a): > i wyznaczaja mlodziezy ze mozna wszystko.Ci znawcy powinni byc skonczeni a > praca dla nich jedynie w publicznych toaletach za babcie klozetowa. A dlaczego nie można napisać "ku.. mać"? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Dlaczego?Zapytaj niejakiego Celińskiego -tego 06.09.06, 08:39 co "robił" w KULTURZE - on ci wyjasni MP-Małpi Rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Znalezli sie profesorowie................ IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 06.09.06, 08:39 Nie bede wdawal sie w wykladnie bo kto idiote przekona.Lewaki juz nigdy w Polsce nie dojda do wladzy,to sa wlasnie przyklady rozpuszczenia spoleczenstwa.Jestem za karaniem,karaniem i jeszcze raz karaniem.Jak w kazdym panstwie prawa.Grzywna,grzywna i niech placi do konca zycia.Bedzie placil za glupote.Moze uciec gdzie chce kase sciaga sie w calej Europie.Zreszta widze pozytywny oddzwiek w MS.Nie ma obaw.Chca sie za mlodu konczyc -niech sie lewizna konczy skoro nie chce przestrzegac prawa ktore swego czasu uchwalala. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Znalezli sie profesorowie................ 06.09.06, 08:56 Współczuję Pana rodzinie i zanajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Znalezli sie profesorowie................ 06.09.06, 08:58 Wspolczujesz czego?Wspolczuj swoim zboczonym pogladom Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Znalezli sie profesorowie................ 06.09.06, 10:53 Znasz moje poglądy, że tak ochoczo je zakwalifikowałeś jako zboczone ? To pewnie masz nadprzyrodzone zdolności.Powinieneś mieć też Relanium. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Pisz po polsku (ą nie a) bo podlegasz pod ustawę 06.09.06, 08:59 zadenuncjuję Cię następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pisz po polsku (ą nie a) bo podlegasz pod ust 06.09.06, 09:01 Skoro mam ustawiony komputer na klawiature francuska wiec pisze jak czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kultura wymaga aby w dznym języku pisać poprawnie 06.09.06, 09:04 kup drugą klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kultura wymaga aby w dznym języku pisać popra 06.09.06, 09:07 dznym To twoje dzielo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Rak współczuje IP: 213.199.219.* 06.09.06, 21:32 Pańskiego poziomu intelektualnego nawet nie skomentuje, co Panu tatuś robił w dzieciństwie też nie będę pytał (choć musiało być przykre skopro takie skutki wywołało) a karać karać karać to już kilku krzyczało: Hitler, Stalin i cała rzesza gwałconych za młodu, biednych ludzi, współczuje..A z lewicą czy prawicą, środkiem górą czy dołem nic nie mam wspólnego. Nie jestem ortodoksyjnym odszczepieńcem jak co niektórzy od 'karania po stokroć'. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Masz dużo czasu w tym swoim kibelku.Stracisz posad 06.09.06, 08:52 ę jak cię posłuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Rak To już jest śmieszne.. IP: 213.199.219.* 06.09.06, 21:24 Po raz kolejny czytam "..wszystko wolno.." tak jak by chodziło o niewiadomo co, teraz jakiś frustrat chce dyskredytować czyjś życiowy dorobek naukowy bo.. nie widzi nic wielce okropnego w przekleństwie!! Ludzie opanujcie się, tu nie chodzi o zabujstwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Za "ku.. mać" przed sądem IP: 194.242.62.* 06.09.06, 08:38 Jakość nasi politycy nie mogą zdrozumieć, że na szacunek się zasługuje swoją uczciwą pracą i innymi czynami, a nie wywalcza jego przy pomocy sądów, Polacy wielokrotnie dali do zrozumienia, że nie są narodem który ugni się komukolwiek, ni dał rady Moskal, Szwab to chyba Romek nie myśli że mu się to uda ... Chociaż może nie zna za dobrze dziejów Polski tak jak matematyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Za "ku.. mać" przed sądem IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 06.09.06, 08:55 Uginanie,moskale itd...piszesz bzdury.Czy wiesz co to znaczy panstwo prawa?A twoim marzeniem jest panstwo glupoty?Nawet w Afryce trzeba przestrzegac prawa.Widze ze wielu o sobie mowi -Europejczyk.Nie jestes-ty ani inni ci podobni europejczykami.Zwykle bydlo z Polski.W zadnym kraju europejskim nie wyskoczysz z taka wolnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
bs001 birak i piz.a nie byznesmem ze złotoryi 06.09.06, 08:40 takich pajaców powinni kastrować Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Zamknąć cały naród! 06.09.06, 10:30 Ja za 'koorwa mać' będą zamykać i karać, to narodu nam zabraknie! Ludzie, co wy robicie?! Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Ja uwazam Borowskiego za palanta 06.09.06, 08:43 zgodnie z jego wlasnym zyczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jeżeli w tej sprawie to: jesteś taki głupi sam z 06.09.06, 08:48 siebie czy może ci za to płacą ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest GW - festiwal głupoty 06.09.06, 08:54 Antykaczkowa histeria osiąga apogeum. Teraz wystarczy, że bandyta będzie miał na sobie, w chwili popełnienia przestępstwa, jakiś antykaczkowy gadżet, a GW zrobi z niego bohatera opozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: GW - festiwal głupoty 06.09.06, 08:57 Czyli GW to organ dla przestepcow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: GW - festiwal głupoty 06.09.06, 08:57 Jak kiedys Trybuna Ludu dla komunistow Odpowiedz Link Zgłoś