Gość: Wanda Grodzka Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:43 polakalam sie czytaja c ta wiadomosc bo jestem wrazliwa wariatka niestety, Jescze raz okazalo sie ze zoo to cos na kszalt- obozu zaglady, a zooo w Wroclawiu jak w chnach, Napisze skarge do przeydenta Wroclawia. A panstwo Gucwinscy juz powinni odejsc, nie ma nic gorszego niz zasiedzeie sie na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zool Gucwińscy do karceru!!! - bez wybiegu!!! IP: 81.15.159.* 12.09.06, 11:50 wsadzić Gucwinskich, najlepiej z niedzwiedziem - niech siedza jak tak wspaniale, może i ch jakich zagraniczny ogród zoologiczny przygarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:54 Już dawno stwierdzono, że stosunek do zwierząt jest miarą człowieczeństwa... Ja znam tylko ZOO w Chorzowie i to wrocławskie, nie jestem więc może znawcą tematu, ale na pewno w Chorzowie zwierzęta mają choć trochę lepiej-nie jest może idealnie, ale wybiegi są całkiem ładne i nie takie maleńkie jak we Wrocławiu. Choć i tak żal mi tych wszytskich zwierzaków w niewoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 11:57 oczywiście..do prokuratury z tą sparawą...co to w ogole za tłumaczenie...spychologia i tyle...nie mieści mi się w głowie, że właśnie ta parka świadomie katowała zwierzaka...powinni się wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Gucwińscy i prokuratura 12.09.06, 11:57 To bedzie odcinek dla milosnikow zwierzat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expatriant Miasto nie daje dość pieniędzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:02 A zarobić nie łaska? Teraz są inne czasy, nie wystarczy wyciągać ręki po pieniądze, trzeba je organizować. ZOO w Łodzi wpadło na pomysł sponsoringu - firma ma lwa w logo to opiekuje się lwicą, firma z żubrem w logo - żubrami. A kangurami opiekuje się jedno z przedszkoli. Owszem, reklamy w środku ZOO nie wyglądają najlepiej, ale za to ZOO ma pieniądze. ZOO we Wrocku mogłoby zrobić to samo. Mogłoby, ale musiałoby mieć młodsze kierownictwo, zdające sobie sprawę z realiów rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Różycki Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.e-wro.net.pl 12.09.06, 12:03 Czas najwyższy aby małżeństwo Gucwińskich wysłać na "zasłużona" emeryturę. To, że akurat oni mieli swego czasu program w TV nie dowodzi, że są super fachowcami miłującymi naprawdę zwierzęta. Coraz więcej faktów z ostatnich lat świadczy, że jest zupełnie inaczej. Może po prostu się wypalili, wiek w końcu robi swoje. Dlatego niech juz przejda w stan spoczynku. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Starzy sklerotycy nie powinni prowadzic zoo IP: 213.25.88.* 12.09.06, 12:04 Po prostu Gucwińscy są za starzy na to by być dyrektorami zoo. Widocznie starość zniszczyła im mózgi, zgredzieli i to już nie są ci sami miłośnicy zwierząt co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Gucwińscy już swoje zrobili i powinni odejść na 12.09.06, 12:11 zasłużoną emeryturę.Co robią władze Wrocławia.Albo do polityki,gdzie się tak usilnie pchali.Niech zadeklarują poddaństwo kaczorom/ale nie tym w zoo/i sprawa załatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georginho Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:11 Poje...lo sie staruchom w glowach trz ich z tego zoo zaraz wy...lic!! NATYCHMIAST!!!! starzy zdziwaczeli trzeba nowego dyrektora ale tak jest jak staruchy nie potrafia puscic stolka do ktorego im dupa przyrosla!! Gucwinskiego w takim pomieszczeiu trzeba zamknac razem z jego zona bo bardziej sa niebezpieczni od niedzwiedzia!! pozdro wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Gucwiński juz nie raz sie skompromitował 12.09.06, 12:16 Tajemnicą poliszynela w biologiczno-zoologicznym swiatku jest jego stosunek do zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: 81.210.22.* 12.09.06, 12:21 Masakra !!!! Cała sytuacja wymaga ukarania sprawców !!! Zresztą wszystkie tak zwane ZOO i Cyrki ze zwierzętami powinny zostać zamknięte !!!!!! Gućwińscy do klatki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena koksik Re: Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 12:23 To skandal przez tyle lat nikt tego nie widział czy żadne kontrole tam nie trafiają Panstwo w Panstwie .Tacy ludzie bez serca powinni bezwględnie mieć zakaz prowadzenia takiej instytucji.Czas na emeryturę sami zamknijcie się na tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_45 Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer 12.09.06, 12:26 Ja tylko wyraże nadzieje, że dzinnikarze ktorzy to odkryli, beda czuwac, czy sprawa została doprowadzona do końca, tzn. czy niedzwiedz odzyskał chociaz troche wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja To hańba i wstyd. IP: 80.51.194.* 12.09.06, 12:34 Może to już najwyższy czas na zmianę warty we wrocławskim ZOO :( Odpowiedz Link Zgłoś
antonina.cz Re: Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karc 12.09.06, 12:36 Faktycznie, dziennikarze zainteresowali się tematem, co zdarza się niestety dosyć żadko. Ale sprawa misia jest tylko wierzchołkiem góry lodowej ... Misio jest - nazwałabym to "twarzą medialną" ogromnej tragedii tych zaniedbanych zwierząt - szczególnie myślę o mniej sympatycznych - przynajmniej dla niektórych gadach, które zaniedbywane są naprawdę, nie zawaham się użyć tego słowa - bestialski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 12:37 Mam nadzieję,że niedźwiedź będzie wreszczcie szczęśliwy a tych którzy zgotowlai mu taki los spotka to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRO Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:39 To juz przyszedl czas na ogrody zoologiczne? Balcerowicz poki co twadro trzyma watrosc zlotowki ale kto wie jak dlugo? Teraz chyba przyjdzie kolej na szmbelanow i szefow wysypisk smieci. Tfu... Szkoda slow. Mimo wszystko pozdrawiam BRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikeB. Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.blaster.pl 12.09.06, 12:47 wypuścić go. najlepiej w redakcji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:50 www.spots-news.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Hanna i Antoni Okrucińscy 12.09.06, 13:00 nic dodac nic ująć-nic nie wytłumaczy tego co zrobili temu biednemu miśkowi :(((( kolorowa strona życia www.asiaq.pl wygraj szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:04 Zamknijcie w tej klatce Gucwińskiego! Na 8 dni chociarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub B. Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 13:09 Panie Gucwiński miałem bardzo dobre zdanie o Panu wielokrotnie byłem na Pana wykładach jestem zaskoczony tym co przeczytałem. Jeżeli Pan jako dyrektor nie może nic zrobić dla tego misia to proszę samemu zamknąć się w klatce, może wtedy zrozumie Pan jaki obowiązek ciązy na Panu. Przeciesz to zwierze cierpi. MOŻE LEPIEJ WYPUŚCIĆ MISIA NA WOLNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animals A co na to Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami??!?! IP: *.burda.pl 12.09.06, 13:12 to przecież jest wielki skandal. Tak kochający zwierzęta Gucwińscy próbowali kiedyś założyć sobie prywatne safari pod Miliczem, wywożąc zwierzaki z ZOO, może tam właśnie mogli przewieźć tego biednego niedźwiedzia? A TOZ powinien chyba jakoś zareagować, nie wspominając o prokuraturze. Scyzoryk się otwiera po rpsotu - może teraz, w ramach retorsji i słusznej kary do podobne klatki powini trafić Gucwińscy? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_pi Gucwińscy skazali niedźwiedzia na ciężki karcer 12.09.06, 13:20 po przeczytaniu artykułu jestem w szoku ! jak tak można ! teraz bym zamknęła właścieli w takiej celi Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Medialne gwiazdy 12.09.06, 13:40 Sprawa jest dowodem na to jakiego rodzaju osoby nasze media kreują na gwiazdy i autorytety.Niewiele lepiej jest teraz (vide:Doda,Mandaryna i.t.p.)ale w PRL-u to był już kompletny kanał bo TVP miała monopol.Niestety wiele z tych autorytetów przetrwało udając że za Jaruzelskiego nie angażowało się politycznie.Jak SLD przejęło na długie lata absolutną władzę w TVP to było zainteresowane w podtrzymywaniu tych "pożal się boże,autorytetów" bo stanowili oni dowód na to jak wiele rzeczy (m.in.profesjonalizm) było w PRL cacy. Drugim skrajnym przypadkiem był psycholog terapeuta dziecięcy który okazał się bardzo aktywnym pedofilem.Niestety czekają nas dalsze rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś