Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ?

22.09.06, 06:10
Pytanie wydaje się w dniu dzisiejszym dość aktualne, wybory parlamentarne
mogą być wkrótce :)
Obserwuj wątek
    • brzoza36 Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 22.09.06, 08:49
      tak
      • Gość: WON ! Wypad z tym śmierdzącym wątkiem! IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 17:15
        Wypad z tym śmierdzącym wątkiem z forum Wrocław. Poniżej macie swój śmietnik!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=813
    • sapere Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 22.09.06, 09:02
      Kklement, czy to pytanie, które zadajesz swoim pacjentom? Bo gdyby któregoś
      dnia przez głowę przeszła mi myśl "a może zagłosować na PiS?" - to natychmiast
      zgłosiłbym się do Ciebie na ostry dyżur.
      • Gość: Lord Kox Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:20
        3 x TAK.
    • Gość: cwok Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: 62.233.251.* 22.09.06, 09:24
      pytanie na karcie do glosowanie bedzie jedno:

czy nie masz nic przeciwko, aby PiS nadal rzadzil?
      a) TAK - nie mam nic przeciwko
      b) NIE - nie mam nic przeciwko
      • Gość: Qbek Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: 82.160.255.* 22.09.06, 09:29
        Nie ma juz na kogo głosować,w poprzednich dałem się uwieść i oddałem swój głos na PiS za co wszystkich już przepraszałem.Teraz jeszcze nie zdążą ale w Trójmieście powstała Polska Partia Piratów i to jest nasza przyszłość,lepiej nie będzie ale na pewno śmieszniej...
        • Gość: fakir Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 22.09.06, 09:44
          3xP a nawe 4XP już było... :)
    • Gość: tropi Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.crowley.pl 22.09.06, 11:37
      nie sądzę aby Ci którzy głosowali na PIS przyznali się otwarcie, że zmieniki
      zdanie. Zreszta pewnie w każdym Polaku drzemie taka obawa przed przyznianiem
      się do błędu. a już w polityce to na potęgę.

ale wracając do elektoratu PIS, to jedno wiem, Ci intelektualiści
      ("wykształciuchy" jak to określili) którzy na nich głosowali, niegdy nie
      przyznają się do błędu.. i pewnie po kryjomu w budce wyborczej przekreślą
      kwadracik przy innej partii.. i nie oszukujmy się.. ciężko im sie przyznać ze:
      TRZEBA BYŁO ZAGŁOSOWAĆ NA PO.
      • Gość: Fakir Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: 195.117.40.* 22.09.06, 18:07
        Nie wszystkim. Niektórzy znajomi gorzko żałowali zaraz po wyborach....
        • emikaa Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 27.09.06, 18:38
          To niech teraz ida i naprawia blad!
          Najgorsze ze ludzie sie zniechecaja i w ogole rezygnuja, a sadze, ze babcie
          rydzykowe na pewno pojda na kazde wybory chocby miale nogi i rece w gipsie...
      • Gość: gosc Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.core.lanet.net.pl 22.09.06, 21:34
        na PO? zeby Tusk mogl wszystko za bezcen wyprzedac? A pozniej inni kazali by nam
        spieprzac z 'ich' terenów? Litości. W tym karju po prostyu nie ma na kogo
        glosowac :( Zebarc ich tam wszytkich w tyb budynku co to bialo byc w nim bez
        kantow a kantuja na okraglo9 i jakas bomke z gory ....
        • Gość: fakir Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 23.09.06, 11:17
          Wszystko ma taką wartośc jaką ktoś inny chce zapłacic... Ale nie wiem czy to dla
          ciebie zrozumiałe. Wiecej nas kosztuje utrzymanie polityków w wszelkiej maści
          radach nadzorczych i innych "fachowców" (ostanio port Szczecin, Śwonujscie jako
          przykład)
      • axial_force ja głosuje na PiS i jestem z tego dumny 29.09.06, 01:49
        jestem dumny z ludzi, którzy nie zgodzili się na to by SB-ecka mafia rządziła
        moim krajem, którzy potrafią płynąć pod prąd i walczyć o Prawdę za wszelką cenę

Prawda Zwycięży!
    • Gość: xyz Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.core.lanet.net.pl 22.09.06, 11:41
      Tak
    • oizo Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 22.09.06, 11:44
      powiem jedno, całe szczęście że są ludzie którzy potrafią zrozumieć jaki bład
      popełnili głosując na PiS. Gorzej że większość elektoratu PiSu to ludzie którym
      brakuje umiejętności oceny i głosują bo tak powiedziało radio, bo tak
      powiedziała ciocia, bo tak podobno najlepiej... itd itp ... Takie wyborcze bydło...
    • Gość: ewa Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 17:21
      po 15 latach oszukiwania głosuję już tylko na UNIE POLITYKI REALNEJ !!!
    • 1410_tenrok Jasiu pawie oczko, gdyby żył - głosowałby na pewno 22.09.06, 17:42
      na kaczą farme. One są takie milusie...........
    • Gość: Sympatyk PRL Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:22
      Ja głosowałem i będę głosował na pana Giertycha i jego szlachetne ugrupowanie.
      Patriotyzm i honor przede wszystkim.
    • Gość: jekdok Mój pies dał głos... na widok kaczki w telewizorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:32
      Ale nie był to głos przyjazny w najmniejszym nawet stopniu, a potem ziewnął, machnął ogonem i zażyczył sobie coby go wyprowadzić by mógł dać wyraz swojemu stosunkowi do tego co usłyszał. I ja, kurczę, jeszcze muszę po nim sprzątać - i to ma być (prawo i) sprawiedliwość?
    • Gość: zwolennik Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: 80.54.21.* 22.09.06, 20:37
      odpowiem - tak.
    • quonio Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 22.09.06, 20:38
      Hmm, nie wiem czy mnie nie zjecie, ale uważam że głosowanie na PO było większym
      błędem.
      • Gość: Toto czynnego udzialu w polskim zyciu politycznym IP: *.proxy.aol.com 22.09.06, 20:48
        nie biore ale gdybym bral to po doswiadczeniach ostatniego roku NA PEWNO
        glosowalbym na PiS.Zadna inna partia nie reprezentuje w takim stopniu polskiej
        racji stanu (na dzien dzisiejszy).Moze poza osobowymi wyjatkami w PO.Ale oni
        maja tych samych mocodawcow co SLD , PD i Samoobrona(frakcja Leppera). :)))
        • kklement Słów parę o polskiej racji stanu. 23.09.06, 08:07
          Ja bym wolał, żeby partie rządzące dbały przede wszystkim o dobrobyt obywateli
          i nie okradały ich z ciężko zarobionych pieniążków - "polska racja stanu" ma
          dla mnie drugorzędne znaczenie, zwłaszcza jeśli się ją realizuje po linii braci
          Kaczyńskich. Rządy PiS można ująć jako "zakaz - nakaz - kontrola", zbyt dużo
          pary idzie w lustracyjny gwizdek ( k..., a kogo to jeszcze obchodzi ???
          Otwórzmy te cholerne archiwa jednym ruchem, ale je spalmy i będzie spokój
          wreszcie ! ), a "tanie państwo" rozdyma się jeszcze bardziej. Tymczasem bracia
          Kaczyńscy bredzą coś o sprawiedliwości społecznej i redystrybucji dóbr, w
          związku z czym rosną obciążenia fiskalne - najbardziej dla nas wszystkich
          bolesne są akcyzy na paliwa.

Polską racją stanu nie jest dziennik telewizyjny o 19:30 kadzący PiS-owi ( pan
          Wildstein chyba za mało się stara w tym względzie i poleci ), polską racją
          stanu nie jest wicepremier Lepper latający do Darłówka samolotem i zamawiający
          na pokład każdorazowo żarcie za odpowiednik średniej płacy w służbie zdrowia,
          polską racją stanu nie jest kolejny instytut edukacji, ani kolejna komisja
          śledcza złożona z tumanów.

Polską racją stanu jest liberalna gospodarka - jeśli nie będzie jej w Polsce,
          to wszystkie wartościowe jednostki poszukają sobie takiej poza granicami tego
          nieszczęsnego kraju. Polską racją stanu jest SPOKÓJ, przejrzyste i proste
          prawo, a z drugiej strony nacisk na społeczeństwo, żeby wreszcie wzięło się do
          roboty, zamiast czekać na mannę z nieba, finansowaną z podatków i składek ZUS-
          owskich odprowadzanych przez tych, którzy pracą się nie brzydzą.

Jeśli mówisz o "polskiej racji stanu" to pamiętaj, że Polska to jej obywatele,
          a nie orzełek na ścianie i flaga biało - czerwona.
          • Gość: brawo Re: Słów parę o polskiej racji stanu. IP: 80.54.200.* 28.09.06, 15:21
            a jednak sa w tym kraju ludzie ktorzy jescze mysla.nie wszyscy
            wyjechali.zgadzam sie w 100% tylko jak to ludziom wytlumaczyc.bo dla nich to
            narod kosciol msza i rosol w niedziele i w dupie maja ze ich dzieci beda
            wegetowali tak jak oni.ku mac
          • Gość: Paulina Re: Słów parę o polskiej racji stanu. IP: *.rdi.pl 30.09.06, 19:02
            Gratuluję odwagi w wyrażaniu swoich poglądów:)Myślałam,że już nikt nie widzi
            tego, co dzieje się w tym cholernym kraju. Czasami mam wrażenie, że ludzie są
            po prostu ślepi. Zgadzam się całkowicie z tym co napisałeś!!!
      • Gość: jynx1 Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.core.lanet.net.pl 22.09.06, 21:38
        Mam calkiem zbiezne zdanie. Teraz zlinczują nas oboje ;)
    • Gość: muminek Wilow Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 22.09.06, 20:54
      my muminki zawsze będziemy głosować na naszych przyjaciół. Tylko Paszczak się chcę wyłamać, ale on jest z układu.
      • lillalu Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 23.09.06, 16:36
        :-*
    • Gość: Andrzej Czy ktoś zamierza głosować na PiS? Tak. Nie jedyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:26
      Tak, będę głosował na PiS (popierałem Kaczyńskich w okresie Porozumienie
      Centrum i przez następne lata). Nie każdy polityk, który przylepia się do
      aktualnej "partii władzy" (obecnie PiS) postępuje sensownie (np. nie
      powiedziałbym tego o Gosiewskim czy Suskim), ale najważniejsze, że obaj
      Kaczyńscy pojmują podobnie jak ja polską rację stanu.
      Niektórzy z was mają nadzieję, że uczynią głosowanie na PiS obciachem, podczas
      gdy głos na PO miałby być najlepszym dowodem przynależności do "intelektualnej
      elity" (cudzysłów jak najbardziej na miejscu :) Podobnie jak kiedyś GW
      lansowała głosowanie na ROAD/UD/UW.
      pozdrawiam :-)
      • Gość: wykształciuch Re: Czy ktoś zamierza głosować na PiS? Tak. Nie j IP: *.os1.kn.pl 22.09.06, 21:40
        my "intelektualna elita" bardzo się wstydzimy naszych poglądów. Przykro nam że szkoła nauczyła nas liczyć i czytać ze zrozumieniem. Niewybaczalnym jest też to że rodzice i szkoła nauczyła nas logicznie myśleć.
        Poprostu jest nam wstyd że nie jesteśmy głupimi prostakami.
        • Gość: Andrzej Czy ktoś zamierza głosować na PiS? Tak. Nie jedyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:49
          Wybacz, ale nie należysz do takiej znowuż elity. Wielu ludzi liczy poprawnie,
          czyta ze zrozumieniem i pisze "po prostu" osobno.
          Oczywiście upraszczając, ale "głupie prostaki" to w większości fani Leppera,
          ewentualnie SLD w prasowym wydaniu Urbana.
      • wielki_czarownik Kklement przelicz no pacjentów 22.09.06, 21:53
        Chyba jednego brakuje i się do komputera dostał.
        • Gość: Andrzej Kklement napisz wreszcie na priva do czarownika :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:51
          Masz najwięcej wypowiedzi na tym forum (nie znasz życia towarzyskiego poza
          internetem? :) Szkoda, że jakieś 80% z twoich wpisów to demagogia, a w
          najlepszym wypadku popadanie w przesadę, kontrowersyjne stwierdzenia, itp.
          Wiesz o tym, ale lubisz to, bo czujesz, że jesteś w tym internetowym wcieleniu
          kimś popularnym i ważnym.
          Całkiem niezły przypadek dla dr Klementowskiego...
          • Gość: majerak uwazaj na niego, nie rob tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:55
            Ale dr zarazi go psychiatrykiem, wirusem schizy
          • kklement Ech, daj spokój wielkiemu 23.09.06, 17:22
            To dobry chłopak w sumie, tylko kobity najwyraźniej mu brak. Takiej, która by
            go co jakiś czas od komputera odciągała wołając zalotnie z alkowy: "no zostaw
            to całe forum, mi teraz trochę poczaruj !" ;)))

No właśnie, może założymy wątek: Poszukiwana kobieta dla
            wielkiego_czarownika ? ;)))
            • lillalu Re: Ech, daj spokój wielkiemu 27.09.06, 21:17
              Niech napisze do Agentki XXX;)
              • kklement Re: Ech, daj spokój wielkiemu 28.09.06, 11:26
                Ale Ty jesteś złośliwa ! :)
                • lillalu Re: Ech, daj spokój wielkiemu 28.09.06, 14:47
                  Jezu, nie chciałam! Wręcz przeciwnie!
    • Gość: gaga Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:50
      już raz zgłupiałam-drugi raz tego nie zrobię.NIGDY WIECEJ PIS!!!
    • Gość: Dorek Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.wro.vectranet.pl 22.09.06, 23:14
      Nigdy nie miałem takiego komfortu. Nie mam żadnych wątpliwości na kogo zagłosować.
      Tylko PiS!
      • lillalu Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 27.09.06, 21:18
        HA HA HA!
    • Gość: Wiadomo kto - Kazdy psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:54
      Kazdy psychiatra glosuje na PiS
    • Gość: Sympatyk PRL Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:01
      A tak na serio. Szanowny Panie KKlement. Dlaczego miałbym nie głosować na PiS?
      Platforma jak wlazła do cienia to zbladła i prawie jej nie widać. Ma jakieś
      propozycje poza marszem w pażdzierniku?
    • Gość: Ze Szwecji Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.tbcn.telia.com 23.09.06, 16:02
      Tak ! PiS !
      • Gość: Toto Czesc kklement :) IP: *.proxy.aol.com 23.09.06, 21:13
        Widze ze jeszcze buszujesz po tym morzu czerwonym zlewaczalej propagandy jakim
        jest forum Gazwybu :)
        No coz ,przyznaje Ci racje co do Twojej definicji polskiej racji stanu .Ale i
        tak najblizej tego wszystkiego jest PiS niz coraz bardziej nieprzejrzysta
        PO.Wedlug mnie nalezy najpierw oczyscic teren .Nie mozna budowac na gnoju jaki
        po sobie zostawili czerwoni i ich odpryski (UD , UW , PD czy kto tam
        jeszcze).Co prawda PiS jest partia raczej lewicujaca jezeli chodzi o gospodarke
        ale ten caly halas teraz jest nie o to , tylko o to ze ktos zaczyna sie
        dobierac "mocodawcom" do dup*.Co prawda nieudolnie ale jednak.Tym bardziej
        budzi zdziwienie postawa PO.Nie wydaje mi sie ze jest to tylko
        histeryzm,niestety.
        • Gość: gall anonim Re: Czesc kklement :) IP: *.chello.pl 23.09.06, 21:52
          na złodzieju czapka gore
    • widz666 Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 23.09.06, 22:26
      Ja zamierzam. Niestety w tej chwili w Polsce nie ma alternatywy...
      Jak słucham wypowiedzi "polityków" z innych frakcji (zwłaszcza Adama Ewy Boruty
      czy feldfebla Tuska) to rzygać mi się chce...
      A to całe gadanie panów z PO czy SLD jak to by pięknie było gdyby dorwali się do
      żłoba można o kant d..y potłuc (już rządzili i wszyscy wiemy z jakim skutkiem).
      Panie i Panowie pozostaje jeden wybór - albo zagłosować na PiS albo nie iść do
      wyborów...
      • Gość: gall anonim Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.chello.pl 23.09.06, 22:32
        Zgadza się.Premie RP bije pod względem intelektualnym
        tusków,rokitów,gronkiewiczów itp.
      • Gość: gosc Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 23.09.06, 22:55
        a czym te rządy tak Cię zachwyciły jeśli można? Kłamstwami na temat obniżenia podatków a może koalicją z kryminalistami i faszystami?
        • Gość: gall anonim Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:20
          urzekły i będą urzekać inwestycjami zagranicznymi i ekspansją polskich
          firm .Znaczne obniżki podatków to bajka dla dzieci i psudobiznesmenów
          • Gość: gosc Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 23.09.06, 23:52
            jasne, inwestycje pod Wrocławiem i inne to ich zasługa. Ekspansja firm to też zasługa PIS a nie tych pseudobiznesmenów którzy prowadzą firmy a zarazem domagają się obniżenia pozapłacowych kosztów płacy.
            Podsumować można to znaną anegdotą
            Jedzie woźnica przez osiedle i krzyczy "węgiel przywiozłem, węgiel przywiozłem"
            Na to koń się odwraca i mówi "Tak ?! Ty przywiozłeś ?!"
            Tak więc ściemniać możecie tych wszystkich którym nikt nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne.
    • Gość: Vital Remains Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.06, 23:32
      Ja. Między innymi dlatego, że oddając krzyżyki za PiSem i LK rok temu nie spodziewałem się cudów, no to i się specjalnie nie zawiodłem. Można powiedzieć o tych rządach wiele złego. Że za dużo idzie w PR, za mało w konkretne działania. Że idea lustracji została prawdopodobnie pogrzebana ostatecznie. Że za bardzo idą na amerykańskim pasku. Że trzymali gnoja Leppera na stołku wicepremiera. Że za uwalnianie gospodarki się nie wzięto. Że nie obniżono podatków. Tylko że przypuszczam, a w zasadzie jestem pewien, tego, iż rządy tzw. liberałów z PO byłyby tak samo liberalne i deregulujące jak nieświętej pamięci UD/UW. Pozytywy: wzięto się tyłki bandyckim układom typu WSI. Rozrabia się trochę pasożytnicze korporacje prawnicze. Będą znosić podatek od spadków i darowizn, to jest jakiś konkret. Pewne dobre oznaki w siłach zbrojnych. Gospodarki nie zduszono, trzyma się nieźle. Leppera w końcu wykolegowano, i to tak skutecznie, że kmiot jest upupiony. Pewne działania w sferze symbolicznej, które akurat mi się podobają. Rozwalenie lewicowo-lewackiego monopolu w mediach.

Biorąc pod uwagę, że Giertych i Rydzyk mi specjalnie nie przeszkadzają, los gnębionych gejów i innych mniejszości mnie nie wzrusza (jak już coś, to odwoływanie koncertów blackmetalowych), opozycja ma mordy Senyszyn albo ocipiałego z nieszczęścia Rokity (teraz dołączy jeszcze autorytet moralny Lepper), nie widzę innej opcji.
      • Gość: Vital Remains Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.06, 23:35
        Aaa, no i jeszcze najtłustsze klechy, jak Życiński i Dziwisz, są przeciw rządowi ;O)
        • naiwny_debilek ja tesz będe głosował na PiS - bo walczy z układem 27.09.06, 19:05
          wiwat PiS, wiwat bracia Kaczyńscy, wiwat tow. Gsiewski, przecz z układem
    • Gość: gall anonim Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:36
      mogą być wkrótce,ale nie sądzę aby PSL chciał strzelić samobuja-zdają sobie z
      tego sprawę
      • xxtoja Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? 27.09.06, 18:14
        a w obecnej sytuacji?
        • Gość: Rafis zakaz komentowania IP: *.wro.vectranet.pl 27.09.06, 18:23
          .: Nowe polecenie szefa Klubu Parlamentarnego PiS :.
          27 września 2006 - 13:27

Marek Kuchciński kolejnym smsem odwołał kategoryczny zakaz komentowania sprawy
          tzw. "Taśm Renaty Beger". Nowe polecenia dla posłów zrzeszonych w klubie
          parlamentarnym Prawa i Sprawiedliwości brzmi - komentować tylko do mediów
          lokalnych. Posłowie musza się przy tym ściśle trzymać instrukcji, która wkrótce
          zostanie rozesłana pocztą elektroniczną.

Wcześniej Marek Kuchciński przewodniczący Klubu Parlamentarnego Prawa i
          Sprawiedliwości wysłał do posłów zrzeszonych w klubie sms z zakazem
          komentowania taśm Renaty Beger. Parlamentarzyści nie mogli udzielać wywiadów
          dziennikarzom w tej sprawie, chyba że dostaną pozwolenie klubu.

Agnieszka Szymkiewicz

• Gość: kik Re: zakaz komentowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:01
            to się azywa dyktatura
            • xxtoja Re: zakaz komentowania 27.09.06, 19:12
              w sumie wszystkie partie tak robią, ale teraz mamy pokazana politykę od kuchni,
              jest takie powiedzenie, że poltyka to ku..r...wa. I po czym można polityka
              poznać... no po czym, po tym, że jak otworzy usta to kłamie.
              • lillalu Re: zakaz komentowania 27.09.06, 21:21
                Nareszcie ostateczna kompromitacja pisiorów. Odetchnęłam z ulgą.
        • Gość: gall anonim Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:55
          przecież nic się nie zmieniło,a histeria szybko mija
    • Gość: trędowaty O molestowaniu politycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:22
      Jak można zgwałcić prostytutkę?
      • Gość: Sympatyk PRL Re: O molestowaniu politycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:08
        Nasz europoseł w Brukseli tego dokonał. Polak potrafi.
        • lillalu Kaczki muszą już odfrunąć! 28.09.06, 11:08
          Cały świat się z nas śmieje. Wystarczy przeczytać przedruki z prasy francuskiej
          lub niemieckiej. Beger- Mata Hari-dobre, dobre! Już dawno nie było takiego
          smrodu na Wiejskiej. A premier-niziołek wygłosił orędzie do narodu, którego
          tematem przewodnim był,,dobry budżet". Czy to nie jest robienie z nas, wyborców,
          skończonych idiotów? Miarka się przebrała!

Kaczki na taczki!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Filip Re: sprawa Berger...prowokacja Urzedu Bespiecze... IP: *.dsl.bell.ca 28.09.06, 15:08
            ...nie dajmy sie zwiesc...

...ale napisze tu chyba po raz setny..ze tu nie chodzi o sprawe ...jak to
            medialnie okreslono; "...namawiania Beger, poslanki Samoobrony do przejscia do
            PiSu..."

Sprawa Beger stala sie jedynie pretekstem dla Urzedu Bespieczenstwa Panstwa
            oskrzenia PiSu o korupcje...a w rzeczywistosci chodzi o uratowanie zapisu
            konstytucyjnego o nadrzednej roli TRYBUNALU KONSTYTUCYJNEGO...a wiec
            najwazniejszej instancji prawa RP...mogacego uniewazniac decyzje prezydenta i
            sejmu.

Zatem naczelna wladza w panstwie sprawuje pieciu sedzow wchodzacych w sklad
            TRYBUNALU KONSTYTUCYJNEGO....ktorych decyzje sa ostateczne i nieodwolalne.

W rzeczy samej jest to DYKTATURA PIECIU....i nie moze byc mowy o jakiejs formie
            demokratycznego panstwa w ktorym wladza najwyzsza jest PREZYDENT I SEJM...

...Czy slyszycie ten zlowieszczy chichot chochola z Wesela S.Wyspianskiego...

Tak sie wlasnie zlozylo ze ta sile "Pieciu" wystawono na probe sprawa
            Balcerowicza...
    • Gość: m Re: Czy ktoś zamierza jeszcze głosować na PiS ? IP: *.os1.kn.pl 28.09.06, 15:41

Ja.
      A co jesteś taki ciekawski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka