jooska2 28.09.06, 14:44 Chciałam złożyc skarge na pewien sklep bo mnie kołuja i olewają,ale nie wiem gdzie szukac takiej instytucji ktora sie rozprawia z takimi gnojkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: gdzie we wro urzad ochrony praw konsumenta ?? 28.09.06, 14:49 miejski rzecznik jest na swidnickiej Wrocław Miejski Rzecznik Konsumentów ul. Świdnicka 53 50-030 Wrocław k**wa .. google twoim przyjacielem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UOKiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:51 Delegatura UOKiK we Wrocławiu Dyrektor Delegatury Zbigniew Jurczyk tel.: (71) 34 05 920, 344 65 87 fax: (71) 34 05 922 wroclaw@uokik.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: to ktore w końcu ?? nt 28.09.06, 15:40 Biuro Miejskiego Rzecznika Konsumentów realizuje zadania z zakresu: 1. obsługi mieszkańców wynikającej z funkcji Rzecznika określonej w ustawach, 2. wnioskowanie do Prezydenta zmian wynikających z zapotrzebowań społecznych i przepisów prawa Misja i wizja UOKiK Misją Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest podnoszenie dobrobytu konsumentów poprzez ochronę i tworzenie warunków dla funkcjonowania konkurencji. Dzięki tym działaniom wzmocniona zostaje konkurencyjność przedsiębiorstw działających na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, a poprzez to Urząd przyczynia się do rozwoju gospodarczego Polski. Wizją Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest cieszący się powszechnym autorytetem i zaufaniem wśród konsumentów i przedsiębiorców organ ochrony konkurencji i konsumentów, którego praca przyczynia się do sukcesu gospodarczego Polski oraz Unii Europejskiej. Misja i wizja Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów szczegółowo przedstawiona jest w programie rozwoju Urzędu, określającym nadrzędne cele i kierunki działania dla dobra Rzeczypospolitej Polskiej. Takie sklepiki to jest wlasnie gestia miejskiego rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś