Gość: racjonalizator IP: 213.76.147.* 19.03.03, 08:10 Mam propozycję żeby mieszkańcy Kozanowa sami wybudowali sobie wał przeciwpowodziowy a władze odebrały na swoje piersi pochwały i nagrody należne z tej okazji!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AS Re: Plan zagospodarowania terenów przeciwpdziowyc IP: 156.17.253.* 19.03.03, 08:29 Ja także mam działkę, ale postawa działkowców jest dla mnie nie do przyjęcia. Kto tu jest dla kogo??? I kto rządzi? Działki powinny być oazą zieleni, tymczasem przez okrągły rok pali sie tam śmieci i chwasty; dymy zasnuwają okoliczne osiedla. Dziwię się, że nikt nie protestuje.Ilekroć przyjadę na swoją działkę (Stabłowice) smród palonych smieci i dym zatruwa powietrze. Precz z działkami w mieście (Pilczyce, Kozanów, Stabłowice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Działkowicze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.03, 12:58 Jak słysze te słowo to przechodza mnie dreszcze :) Blokują wszystko co się da,nawet wały i na to cholerstwo nie ma rady bo jakis geniusz uchwalił ustawe o tym,że działek nie można ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś