heraldek 09.10.06, 23:06 Wroclawska tradycja..... Pionierzy Wroclawia tez nie mieli ani odpowiedniego wyksztalcenia ani uprawnien czy kwalifikacji....a budowali Wroclaw po wojnie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianin Re: Oszukany projekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 09:48 Sprawdzenie czy dana osoba posiada odpowiednie uprawnienia (i czy może z nich kożystać - tzn. czy przynależy do izby i wykupiła ubezpieczenie od odpowiedzialności za popełnine błędy, notabene obowiązkowe dla każdego projektanta) jest dziecinnie proste. Wystarczy wejść na stronę Polskiej Izby Inzynierów Budownictwa www.piib.org.pl i w wyszukiwarce wystukać dane (imię i nazwisko) delikwenta, po chwili juz znamy jego numer uprawnień i wiemy czy jest ubezpieczony. Nie chce mi się wierzyć że ktoś kto pracuje w tej branży nie potrafi tego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vito Re: Oszukany projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:38 Ciekawe w jaki sposob urzędnicy wydali pozwolenie na budowę-bez sprawdzania uprawnień budowlanych wszystkich projektantów i przynależności do izby? Coś mi się nie chce wierzyć. Ta sprawa śmierdzi na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrowska Re: Oszukany projekt IP: *.lanet.net.pl 12.10.06, 14:25 Ciekawe w jaki sposob urzędnicy wydali pozwolenie na budowę-bez sprawdzania > uprawnień budowlanych wszystkich projektantów i przynależności do izby? Coś mi > się nie chce wierzyć. TA SPRAWA ŚMIERDZI NA KILOMETR!!! ŚWIĘTE SŁOWA P.VITO !!! Odpowiedz Link Zgłoś