Dodaj do ulubionych

pl.Bohaterów Getta

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.06, 09:46
śliczne nowe granitowe schody w kierunku pl.solnego.znów schody.znów nie
pomyslano o tych z wózkami i na wózkach.niewyuczalność godna podziwu.jest tam
mały spadek,bezkosztowo 1/3 szerokości przejścia mogła być pochylnią.ręce opadają
Obserwuj wątek
    • Gość: masney Re: pl.Bohaterów Getta IP: *.wro.vectranet.pl 13.10.06, 15:03
      Napisz do Zdiku czy do um, może jeszcze zmienią?
      • Gość: Neo[EZN] Re: pl.Bohaterów Getta IP: *.dialog.net.pl 14.10.06, 11:15
        > Napisz do Zdiku czy do um, może jeszcze zmienią?

Też bym radził tak zrobić. Używaj tylko w tych pismach Wiwan dużych liter bo
        jeśli napiszesz tak, jak swój post na tej grupie - to będą mieć problem z
        odczytaniem tekstu (podobnie jak ja przed chwilą).
        • Gość: wiwan Re: pl.Bohaterów Getta IP: *.magma-net.pl 16.10.06, 11:14
          Nie napisałem.Zatelefonowałem by zamaskować swój analfabetyzm.Odtwarzają schody
          ze względów ...ochrony konserwatorskiej.Schody były sto lat temu i tak ma
          zostać.Szkoda,że tej skrupulatności brakuje we Wrocławiu na każdym innym
          kroku...A może w tym przypadku to fanatyzm ?
          • Gość: Neo[EZN] Re: pl.Bohaterów Getta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:58
            Dziwna sprawa... tutaj udają że zależy im na odtworzeniu stanu schodów z
            przeszłości a parę ulic dalej stawiają słupy na środku chodników (Szewska,
            Sienkiewicza) i osi widokowych (Świdnicka) tam, gdzie wcześniej były rozety.
            • Gość: wiwan Re: pl.Bohaterów Getta IP: *.magma-net.pl 16.10.06, 13:16
              A tam dziwna...
              Wygodne tłumaczenie dla kolejnej bezmyślnosci przy akceptacji projektu.Moim
              zdaniem oczywiście.
              Szkoda.Na wiele lat utrwalono to otrudnienie.Miasto bez barier.Miasto spotkań...
              • Gość: BTWro Re: pl.Bohaterów Getta IP: 156.17.100.* 16.10.06, 13:33
                Może warto zadzwonić i zapodać temat do gazety, może reporteży pomoga zmienić tą
                beznadziejną decyzję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka