acho 24.03.03, 12:09 Czy znacie jakieś miejsce, gdzie w miłej atmosferze i w profesjonalny sposób mogę sobie dać pozamrażać kolano? Może być szpital, może być gabinet prywatny... a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiedźma Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: 217.30.132.* 24.03.03, 12:20 Nie jestem pewna, ale chyba jest na AWFie, na ulicy Witelona. W Polkowicach jest centrum rehabilitacyjne, dziala przy aquaparku, i chyba jest tam krioterapia, musiałabyś wejść na strone aquaparku. A jakie masz problemy z kolanem? Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Krioterapia we Wrocławiu 24.03.03, 12:25 > A jakie masz problemy z kolanem? Nie będę epatował Forumowiczów takimi okropnościami ;-), zresztą sam się nie mogę do końca doczytać co ten ortopeda mi nabazgrał na "karcie konsultacyjnej" :-))) Za namiary dziękuję, Polkowice trochę za daleko, ale sprawdzę na AWFie. A.. jeszcze jedno - czy jeśli będę miał skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu to poczekam sobie na przykład pół roku, a jeśli prywatnie, to od razu? Czy tutaj ta zasada nie działa? a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: 217.30.132.* 24.03.03, 12:38 acho napisał: > A.. jeszcze jedno - czy jeśli będę miał skierowanie od lekarza pierwszego > kontaktu to poczekam sobie na przykład pół roku, a jeśli prywatnie, to od razu? > > Czy tutaj ta zasada nie działa? > > a. NIestety tego nie wiem, ale na stadionie działa AWF-owska przychodnia, zawsze tam można spróbować skołować skierowanie. Życzę powodzenia :) A tu jest w razie czego e-mail do Katedry Fizjoterapi: katedra.fizjoterapii@awf.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_a_j_o Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: 62.233.176.* 24.03.03, 12:53 ul. Rzeźbiarska we wrocku (za ZOO). Katedra rehabilitacji AWF. Komora dostępna dla wszystkich i jedna z najtańszych w kraju (opłata za korzystanie - chyba 8 zł za zabieg - no ale oczywiście powinno sie zrobic serię). k_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdxc Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: 217.8.190.* 24.03.03, 16:26 krioterapie ma jeszcze Creator na Legnickiej Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Sprobuj w Kolejowym 25.03.03, 02:22 na reumatologii. Dr chyba Jezierski. Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Krioterapia we Wrocławiu 25.03.03, 15:03 acho napisał: > Czy znacie jakieś miejsce, gdzie w miłej atmosferze i w profesjonalny sposób > mogę sobie dać pozamrażać kolano? Może być szpital, może być gabinet > prywatny... > > a. No wiesz, tyle trwała zima, a temu jeszcze mało! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Krioterapia we Wrocławiu 25.03.03, 16:38 hen napisał: > No wiesz, tyle trwała zima, a temu jeszcze mało! :-) Panienko Przenajświętsza! Hen is back!!! Czy ja jestem nieuważnym forumowiczem, czy Ciebie naprawdę nie było od... baaardzo dawna? A co do kwestii "mało, niemało" - to właśnie ta zima (i narty z nią związane) mi przypomniała, że warto zaleczyć do końca pewną niemiłą kontuzję... Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Krioterapia we Wrocławiu 25.03.03, 16:47 acho napisał: > hen napisał: > > No wiesz, tyle trwała zima, a temu jeszcze mało! :-) > > Panienko Przenajświętsza! Hen is back!!! Czy ja jestem nieuważnym forumowiczem, > > czy Ciebie naprawdę nie było od... baaardzo dawna? > > A co do kwestii "mało, niemało" - to właśnie ta zima (i narty z nią związane) > mi przypomniała, że warto zaleczyć do końca pewną niemiłą kontuzję... A jaki tam ze mnie back :-) Cały czas siedzę przy kompie i tłuczę te posty, tylko są takie słabe, że o nich się nie pamięta :-) Na wszelakie kontuzje polecam srodki przeciwbólowe moczopedne. Hejka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Szanel' Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.03, 15:50 w Vicie na Wlodkowica, nie wszystkie kasy refunduja krioterapię i nie oczekuj raczej cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 16:37 Gość portalu: Koko Szanel' napisał(a): > w Vicie na Wlodkowica, nie wszystkie kasy refunduja krioterapię i nie oczekuj > raczej cudów. ale nastroj powinien sie poprawic, a od tego wiele zalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingakd Re: Krioterapia we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:09 ja mroziłam włókniaka w wellderm na inowrocławskiej. 150 zł mnie to kosztowało, przyznam, że dość dziwne uczucie później (bo w trakcie zabiegu nie czułam nic). najważniejsze, że pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś