Dodaj do ulubionych

A propos astronautów - serial away

07.04.26, 23:38
Oglądacie? W roli głównej Hilary Swank.

Ja wiem, że to serial SF, więc bajka ale pomijam aspekt SF to takiego nagromadzenia luk w logice dawno nie widziałam. Wiadomo, bez nich nie byłoby większości fabuły.
Oglądam i się wkurzam w ciszy a mąż się ze mnie nabija, że pewnie mnie skręca i żebym sobie odpuscila- albo to wkurzanie albo oglądanie.
Obserwuj wątek
    • galaxyhitchhiker Re: A propos astronautów - serial away 07.04.26, 23:49
      Nie widziałam, ale jak chcesz dobre SF o astronautach, to polecam For All Mankind.
      • call_me_loretta Re: A propos astronautów - serial away 07.04.26, 23:54
        galaxyhitchhiker napisała:

> jak chcesz dobre SF o astronautach, to polecam For All Manki
        > nd.

To nie jest film o astronautach, tylko o feminizmie, w najgorszym tego słowa znaczeniu.
        • princesswhitewolf Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 01:22
          Tzn? Co sie tam dzieje?
          • lauren6 Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 07:14
            princesswhitewolf napisała:

> Tzn? Co sie tam dzieje?
            >

To bardzo dobrze zrobiony serial o alternatywnej wersji historii, gdy ludzkość podbija księżyc, a potem Marsa. Polecam!
            • princesswhitewolf Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 09:42
              Brzmi interesujaco.

Ale ten tekst wyzej o feminizmie?

Co to jest " najgorsze znaczenie" feminizmu? Seksmisja na serio i mezczyzni nie przetrwali czy co?
              • lauren6 Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 09:48
                Tekst o feminiźmie to bajkopisarstwo pisowskiego trolla. Nic takiego nie ma tam miejsca.
                • galaxyhitchhiker Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 10:20
                  Wiesz, kobiety na stanowiskach = skandal!!!
                  • princesswhitewolf Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 14:31
                    Ah i to te stanowiska to taki najgorszy feminizm? 😂 Bo mi juz po glowie chodzilo ze kobiety modliszki wymordowaly facetow i sie samo- rozmnazaja jakos 🤭
                • princesswhitewolf Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 14:30
                  Ah ok. Dzieki
                • asia.sthm Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 14:36
                  lauren6 napisała:

> Tekst o feminiźmie to bajkopisarstwo pisowskiego trolla. Nic takiego nie ma tam
                  > miejsca.

To dramol w nowym wydaniu. Rozkreca sie dopiero
      • princy-mincy Re: A propos astronautów - serial away 08.04.26, 15:29
        Oglądałam
      • hanusinamama Re: A propos astronautów - serial away 10.04.26, 14:35
        Ale poprzednie sezony....najnowszy to film polityczno-kryminalny tyle ze dziejący się na Marsie.
    • krypteia Re: A propos astronautów - serial away 09.04.26, 10:59
      Dlatego anulowali serial po pierwszym sezonie
    • natalia.nat Re: A propos astronautów - serial away 10.04.26, 15:06
      Oglądałam. Trochę naciągany, bardzo amerykański, ale dobrze się oglądało i lubię tę aktorkę.
      Filmweb, 4 lata temu moja ocena 6/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka