Dodaj do ulubionych

Spotkanie Forumowiczek

10.11.01, 11:50
okazało się,że jest tu nas, bab, strasznie dużo.
Proponuję spotkanie w niedzielę 18 listopada ok.16 we Francuskiej.
Co wy na to? Dajcie znać, to zarezerwuję stolik
Obserwuj wątek
    • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 16:32
      Będę na pewno. Masz na myśli cafe de france, tak? Pozdrowienia. Mam nadzieję,
      że będzie nas więcej niż dwie kobitki, ale niezależnie od tego rezerwuję czas i
      dobry humor.
    • ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:03
      Heh, ja tu siedze za krotko wiec raczej sie jeszcze na takie spotkanie nie
      kwalifikuje :)
      pozdrawiam
    • Gość: Kociątko Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 19:11
      to ja też się na to spotkanie zpowiadam :)
      mam nadzieję, że będzie nas więcej niż 3 :)
      i pozdrawiam
      • ##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:42
        Klamka zapadła , niedziela, Francuska g.18 , tak ???

Jaka lokalizacja, moje ulubione schodki tuż...tuż.. :))

Dopisuję się do listy ! (na razie ołówkiem ,mam nadzieję,że nic się nie
        zmieni..)

Ninus ! Ty nie grymaś, tylko przyjdż. To ile nas do pieczenia chleba już 5 !
        Bravo !
        pozdr.

• ##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:44
          ..oczywiście g. 16 ! a 18.XI. :))
        • ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 21:01
          ##wera## napisał(a):

> Ninus ! Ty nie grymaś, tylko przyjdż.

Nie obiecuje, zobacze jak uda mi sie przezyc piatkowy i sobotni wieczor :)
          Tylko jest jeszcze jeden problem : ja nie wiem gdzie jest ten lokal, w ktorym ma
          sie odbyc spotkanie :))))
          pozdrawiam

• Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 12.11.01, 00:10
            ninus napisał(a):

ja nie wiem gdzie jest ten lokal, w ktorym m
            > a
            > sie odbyc spotkanie :))))

tuż obok przejścia na Świdnickiej-gdy z niego wychodzisz (idąc od Rynku w stronę
            Opery) od razu po lewej stronie masz "francuską"
            wstępnie zapowiadam swoją obecność.

• Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.11.01, 13:02
              Dziekuje, juz kojarze to miejsce :) Prawdopodobnie pojawie sie rowniez,
              pozdrawiam :)
    • Gość: niunia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 19:44
      nie za mały lokal, bo ja też chętna i zapalić można
    • maga_22 Re: Spotkanie Forumowiczek 12.11.01, 00:05
      Czy można? Ja też się chętnie piszę na spotkanie.
      Nocne pozdrowionka...
    • Gość: Kociątko Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.01, 16:31
      wygląda na to, że spotkanie będzie dość kameralne.
      jak się mamy zamiar rozpoznać?
      i pozdrawiam : )
    • Gość: sew Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 10.71.0.* 13.11.01, 18:29
      czy przebranym w damskie fistaszki można przyjść???
      • Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 13.11.01, 22:44
        Gość portalu: sew napisał(a):

> czy przebranym w damskie fistaszki można przyjść???

strój z "fistaszków" może być ciekawy,ale nieco drapiący... :)
        ale jeśli masz oryginalne damskie FATAŁASZKI, to serdecznie zapraszamy ! :))

• Gość: Bunia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 09:23
        Sew! Koniecznie przyjdź w sukience Agi! :-)))
        • Gość: sew Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 10.71.0.* 14.11.01, 10:17
          musiałbym ją poupinać, bo inaczej by na mnie z lekka wisiała.... nie mów adze.
    • kitek1 Re: Spotkanie Forumowiczek 13.11.01, 18:40
      czy moge sie zjawic, jako koresondent wojenny, bede mial aparat
      • Gość: Aniel Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:30
        Będę chwilę wcześniej,aby czynić honory domu :)
        Pytajcie o stolik na hasło "forum"
        Mam nadzieję,że będzie nas jak najwięcej i w końcu poplotkujemy sobie online.
        Aha, też jestem tu nowa (gdzieś tak od miesiąca)
        • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 13.11.01, 22:38
          ps. drodzy Panowie! Bez was świat byłby nudny,dlatego oczywiście ,że możecie
          czuć się zaproszeni.
          • Gość: Andzia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:59
            To my też przyjdziemy z koleżankami.W damskich fatałaszkach jak kolega sew.
            Nowy w klubie.
            • Gość: omega Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroc.gazeta.pl 16.11.01, 13:57
              niedziela o godz. 16 czy 18?
              • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 16:52
                Niedziela godzina 16 knajpka francuska koło przejścia Świdnickiego. Czy ktoś
                wie ile nas kobiet będzie?Czy się zmieścimy...Wszak to mała klitka...I
                poznajemy się po wyborczej pod pachą, może być zdeaktualizowana.
                • ##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 17:32
                  REPO ! bez przesady, sądząc po zainteresowaniu tym wątkiem, zmieścimy się z
                  pewnością. Z GAZETĄ dobry pomysł!

ANIELA - miej gazetkę proszę(będziesz pierwsza?) !

ps.
                  Czy Omega to emisariusz/emisariuszka z Placu Solnego ? :)) ujawni się ?

pozdrawiam Was Kobiałki, do zobaczenia !
                  • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:12
                    oczywiście będę chwilkę wcześniej
                    pytajcie o stolik dla forum
                    (prawdopodobnie od razu przy wejściu po prawej stronie)
                  • ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:17
                    A czy ta gazetka jest konieczna? Bo w torebce to mi sie moze nie zmiescic a w
                    lapki zimno :)))
                    pozdrawiam
                    • Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 16.11.01, 18:25
                      MKK, FraMauro... i pozostałe "starsze stażem" forumowiczki-przybędziecie????
                    • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:25
                      myślę, zę bez gazetki też dasz radę :)
                      Aha, ninus czytałam gdzieś,że jesteś na polibudzie. Bo ja też...
                      • ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:31
                        Ano prawda, jestem na politechnice, mozliwe ze sie gdzies tam kiedys
                        zobaczymy :) A z jakiego wydzialu jestes?
                        pozdrawiam
    • Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 18:35
      czy "starsze" baby tez mogą uczestniczyć w tym spotkaniu?
      • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:43
        nie podoba mi się określenie "starsze"
        forum ma to do siebie, że nie ważny jest wiek, tylko to co w głowce:)
        A teraz uciekam do pracy, do zobaczenia w niedzielę
        pozdrawiam
        • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 18.11.01, 15:13
          spotkanie tuż, tuż, a ja wiem, że jednak nie będę. Strasznie żałuję. Pewnie
          świetnie będziecie się bawić. Chyba nie muszę dodawać, że następną razą to na
          sto procent?!A tymczasem do zobaczenia na forum.
          • Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.11.01, 15:28
            Na smierc o spotkaniu zapomnialam...Dobrze ze przypomnialas, ubieram sie zaraz
            i lece :)))
            pozdrawiam
            • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 18.11.01, 15:51
              Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich delegatek dzisiejszego zjazdu!!!
              • aniel Re: i już po 18.11.01, 21:36
                Milo bylo tak spotkac sie online.
                Szkoda tylko, ze w tak skromnym gronie.
                Ale przeciez liczy sie jakosc a nie ilosc :)
                aha, Repo- zaluj!!!!
                • ##wera## Re: i już po 19.11.01, 00:01
                  ...byłam, widziałam, potwierdzam ! Wbrew obawom Repo(pomysłodawczyni i nie
                  przyszła, wstydz się !) Francuska nie pękła w szwach . Było miło, ale się
                  skończyło ... JAKOŚĆ przewyższyła ilość. Kto był, to wie :))

Pozdrawiam :)

• ninus Re: i już po 19.11.01, 11:09
                    Potwierdzam, bylo mi bardzo milo Was poznac :))
                    • isis! Re: i już po 19.11.01, 11:14
                      Nawet korciło mnie, żeby przyjść, ale zapaliła mi się krtań i kazano mi leżeć w
                      łózku. Na następne spotkanie przybędę na pewno. Pozdrawiam
                      • Gość: misiek66 Re: i już po IP: *.wroc.gazeta.pl 19.11.01, 17:45
                        pozdrowienia dla przemiłych pań
                        kiedy nastepne spotkanie? :)
                        • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.11.01, 19:35
                          Widze ze sie podobalo :) Trzeba bylo dluzej zostac :)))
                          • aniel Re: i już po 19.11.01, 19:45
                            uprzejmie donoszę ,że nie zniknęłam, nie znikam i nie zamierzam zniknąć, czy to
                            się komuś podoba, czy nie :)
                            pa pa
                            • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.11.01, 19:55
                              Hehe, ja rowniez sie pod tym podpisuje :) Zreszta w koncu dalam slowo ze nie
                              znikne :)
                              pozdrawiam
                              • ##wera## Re: i już po 19.11.01, 21:23
                                Absolutnie nie znikam !

Pozdrowienia dla miłych Panów i dzięki za przybycie :)

ps.
                                oczywiście zapomniałam nazwę grupy ,co tak mialam zapamiętać :( jedno wiem na
                                pewno, świetlana przyszłość przed nią i jest nadzieją wrocławskiej sceny
                                muzycznej !

życzę powodzenia !!!
                • jum Re: i już po 19.11.01, 22:34
                  aniel napisał(a):

> Milo bylo tak spotkac sie online.
                  > Szkoda tylko, ze w tak skromnym gronie.
                  > Ale przeciez liczy sie jakosc a nie ilosc :)
                  > aha, Repo- zaluj!!!!

No tylko czy aby tam grzecznie bylo?
                  Bo "mezowie" w rozjazdach a "zony" szaleja? :)
                  • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 14:25
                    A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku?
                    • aniel Re: i już po 20.11.01, 20:53
                      Gość portalu: IXUS napisał(a):

> A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku?

A kogóż my tu mamy? Czyżby jakiś podglądacz,który bał się ujawnić??? :)
                      Trzeba było siedzieć z nami to wszystko byłoby wiadome...
                      a tak?

• Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 21:01
                        Niestety bylem tylko chwilke. Dopiero po powrocie do domu i zagladnieciu na
                        Forum zorientowalem sie co stracilem.
                        • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 21:52
                          No to nieladnie zeby sie nawet z nami nie przywitac...
                          • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 21:54
                            Jestem strasznie brzydki i wstydzilem sie. Ale mam przystojnego kumpla!
                            • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 21:56
                              Hahaha, a niby co to ma do rzeczy? :))))
                              • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:13
                                Jest taki stary sposob "na kumpla", najlepiej slawnego. Ten moze do konca
                                slawny nie jest, ale jest artysta (no i przystojny jak sam diabel).
                                Pozdro!
                                • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:17
                                  Hmmmm... to podczas nastepnego spotkania sie nie wstydz i przychodz...ale bez
                                  kumpla :)))
                                  • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:19
                                    Czemu? Ma piekne oczy i gra na skrzypcach.
                                    • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:24
                                      A zreszta...skoro ma Ci byc razniej to przyprowadz sobie nawet cala armie :PPP
                                      Zebysmy sie tylko przy stoliku zmiescili :)
                                      • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:27
                                        Co to"PPP"?
                                        • Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:31
                                          Nie "PPP" tylko ":PPP" , odmiana usmiechu z wystawionym jezyczkiem,
                                          symbolizuje rowniez zart :)
                                          • Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:35
                                            Dzieki! Tego nie znalem ;)
                                            Pozdro!
                                            • repo Re: i już po 21.11.01, 09:25
                                              Aniel i Wera: żałuję i wstydzę się okrutnie. Najważniejsze, że ci co byli
                                              zadowoleni, a właściwie zadowolone. Następnym razem nie ja wyjdę z pomysłem i
                                              wtedy będę. Pozdrowienia.
                    • Gość: Birbant Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:52
                      Gość portalu: IXUS napisał(a):

> A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku?

IXUS widziałeś jakąś ładną forumowiczkę? Kurcze może trzeba chodzić na te
                      meetingi. Ładniutkie blondyneczki przepisał mi doktor.
                      P.S. CZy aby na pewno bez wąsów ?

• Gość: bromden Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:56
                        > P.S. CZy aby na pewno bez wąsów ?

Birbant, czy ty na niczym sie nie znasz oprocz komputerow? Naturalne blondynki
                        nie maja wasow, tylko brunetki i czarne.
                        • Gość: Birbant Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:58
                          Nie było napisane czy naturalna.
                        • Gość: Janek Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:37
                          Zawsze myślałem, że brunetka to jest kobieta o czarnych włosach. A Ty piszesz,
                          że są kobiety brunetki i czarne. Tego nie wiedziałem. Pozdrawiam.
                          • Gość: bromden Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:44
                            > Zawsze myślałem, że brunetka to jest kobieta o czarnych włosach. A Ty piszesz,
                            > że są kobiety brunetki i czarne. Tego nie wiedziałem. Pozdrawiam.

Wydaje mi sie, ze brunetki (i bruneci) maja wlosy ciemne, brazowe, etc., ale nie
                            czarne. Moze ktos kompetentny sie wypowie.
                            • Gość: Janek Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:51
                              Szatynki też są piękne. To chyba tam są piwnookie dziewczyny o kasztanowych
                              włosach. Pozdrawiam.
    • Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:52
      Wiele z nas nie mogło uczestniczyć w spotkaniu. Czy mogłybyśmy się umówić
      ponownie, ale w terminie mozliwym dla wszystkich? Np. piątek (chyna 24) godz.
      19?
      Pozdrowionka.
      • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 22.11.01, 11:27
        Tym razem nie powiem na sto procent, ale na osiemdziesiąt będę. Ale chcesz się
        umówić na jutro? I w tej samej knajpce?
      • Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.11.01, 20:04
        Nie gwarantuje 100% obecnosci, niestety godzina 19 to dla mnie troche za
        wczesnie, ale jezeli spotkanie sie odbedzie to postaram sie pozniej chociaz na
        chwile zajrzec :)
        pozdrawiam
        • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 23.11.01, 01:09
          niestety piątki i soboty odpadają
          każdy inny termin- jak najbardziej
          pa pa
      • Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.*.*.* 23.11.01, 08:54
        Jak sądzę wiekszość forumowiczek ostatnio tutaj nie zaglądała. Ze spotkania
        więc nici. Może w jakimś nowym wątku zaczniemy kolejny termin spotkania.
        Pozdrówka.
    • Gość: IVORISH Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 10:37
      hej!
      A ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie o spotkaniu.:-((( Czy moze byc tego ciag dalszy? Tak jeszcze raz, przed
      swietami.
      Przyniosę ciasto!

Ivorish.
      ivorish@poczta.gazeta.pl
      • Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.paragraf.pl 23.11.01, 14:56
        Ja mysle ze najlepszym dniem na spotkanie jest wlasnie niedziela po poludniu,
        nikt nie wykreci sie praca, a piatkowe i sobotnie wieczory to kazdy ma juz
        zazwyczaj zarezerwowane :) Jezeli padnie kiedys taka propozycja to ja sie na
        nia pisze, ale w inny dzien to bedzie ciezko :)
        • aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 25.11.01, 21:47
          jestem ciekawa czy wypali następne spotkanie.
          Ja będę na pewno. Ponieważ nikt nie wymyślił nic konkretnego,proponuję
          niedzielę za dwa tygodnie (zdaję się,że 9 XII ,np. w Piwnicy Stańczyka
          (wspaniale grzane wino mniam mniam). Czekam na info od was co wy na to?
          • Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.paragraf.pl 26.11.01, 16:04
            Wstepnie zapowiadam swoja obecnosc na spotkanku, no chyba ze mi jakis wyjazd
            wypadnie to wtedy dam zanac ze sie nie zjawie :)
            pozdrawiam :)))
            • Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 26.11.01, 19:51
              o ile gdypisko mnie nie dopadnie(jak tydzień temu się zdziało)- na grzane wino
              i pogaduszki przyjdę!
              • ##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 26.11.01, 21:33
                ..jestem. Melduję się, dawno tu nie zaglądałam, ale nie zniknęłam !

9.XII ? .. a może by tak bliżej Świąt ? Wiecie..to winko i świąteczna
                atmosWera.. :)))

ustalajcie, ustalajcie ! ja wpisuję się ołóweczkiem :)

ps.
                zapomniałam, Aniel, może by tak od razu stolik dla obserwatorów załatwić ?
                troszkę bliżej naszego ? po ostatniej wizycie we Francuskiej, to chyba
                coniektórych kręgi szyjne bolały ... :)))

• Gość: ivorish Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 11:56
                  To kiedy i gdzie? dokładnie!
                  Wstępnie się zapowiadam, najlepiej na weekendowy wieczór.
                  • repo Re: Spotkanie Forumowiczek 27.11.01, 17:12
                    Ja też ostrożnie i najprawdopodobniej się zapowiadam 9grudnia to chyba znowu
                    niedziela?Więc trzeba wcześniej, np o 16.00 w Piwnicy Stańczyka, ale gdzie ona
                    jest?
                    • Gość: bromden Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 18:08
                      Piszcie w jednym watku, bo juz mi sie wszystko placze. Najlepiej w nowym.

Birbant: musimy sie przebrac za kelnerow, albo cos w tym stylu. Mozemy tez
                      dolepic sobie sztuczne wasy.
                      • ##wera## patrz: -------->>>>SPOTKANIE 9. XII. !!!!!<<<<< 27.11.01, 21:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka