Dodaj do ulubionych

Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 21:49
Czesc Wam!
No wlasnie - co? Czy ktoras z Was uzywala i moze potwierdzic, ze faktycznie
tusz wydluza (znacznie) i podkreca rzesy? Czy to kolejny chwyt reklamowy, na
ktory (naiwna) Sidney sie (prawie) nabiera? :P
Pozdrowienia!
Sidney
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 22:00
      co to za firma?
      • anexxa Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? 14.01.03, 22:03
        rimmel. ten, ktorym kate moss sobie wasy maluje;)

xx.
        • Gość: katrina Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 22:21
          a. no jasne. dwa kolokwia rzuciły mi sie na umysł. sama jestme ciekawa czy
          dobry. fajne ma opakowanie.
          • Gość: Xena Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 01:22
            Fajny. A nawet bardzo fajny. Ładnie i wyraźnie (choć bez teatralnego efektu)
            podkreśla rzęsy, nie osypuje się, nie skleja, na szczoteczkę nabiera się akurat
            tyle tuszu, ile trzeba. Na razie nie dostrzegłam żadnych wad. Dodam, że kupiłam
            ten tusz za jakieś smieszne pieniądze (18 zł) w promocji w Rossmanie - może
            ciągle jest aktualna?

Pozdr.
            • exodus774 Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? 15.01.03, 09:42
              Ja jestem z niego bardzo zadowolona i pomimo że leżą mi jeszcze volumisive*4 i
              logitiude i burżuj ten podwujny właśnie z niego najczęściej korzystam naprawde
              fajny za stosunkowo małe pieniądze
              • Gość: katrina Re: Tusz Endless Length & Lift - co sadzicie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 20:42
                Kupiłam. No no no, to jest zdumiejwająco dobry tusz! Wydłuża przyzwoicie, ale
                najbardziej podobał mi się efekt takiego - nie wiem - pogrubienia
                lekkiego/podkreślenia wszystich rzęs/otwarcia oka. Minus - po kilknastu
                godiznach coś widzę pod oczami, jakby ciemny cień osadu :( Ale generalnie -
                polecam, i warto za tę cenę (27zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka