Dodaj do ulubionych

Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej

25.10.06, 18:30
Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej..Prosze o opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: jozio Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:36
      Jak dla mnie taki wesoly chlopek-roztropek, zartownis.Lezalam w tymn szpitalu 7
      tygodni na jego oddziale i taki mi sie wydal.Raczej bym mu nie zaufala.Nie umiem
      podac konkretnych powodow,nic zlego(ani dobrego) mi nie zrobil .Na pewno jst b.
      sympatyczny,ale jak dla mnie to za malo.
      • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 25.10.06, 23:09
        Hm. Wlasnie stad Go znam..Byl moim lekarzem prowadzacym! Poronilam w 3
        miesiacu..a teraz szukam dobrego ginekologa..wpadl mi w oko;) ale ciekawa
        jestem jak w praktyce!!
        • Gość: amk Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.media4.pl 26.10.06, 22:47
          Odrazdam.Krótko mowiąc nie pomoże, a może zaszkodzić. Żaden fachowiec z niego.
          Określenie ze chłopek roztropek jak najbardziej prawdziwe.
          • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 00:21
            Witam amk!! Mozesz mi napisac czym sie sugerujesz udzielajac mi takiej
            odpowiedzi?? Masz jakies podstawy ku temu?? Mialas z nim jakakolwiek sycznosc?
            Zalezy mi na kazdej opinii na jego tmat!!Z gory bardzo dziekuje!
            • Gość: amk Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.media4.pl 27.10.06, 14:44
              Tak mam z nim kontakt służbowy nacodzień-jestem pracownikiem kliniki.Jeśli
              chodzi o wiedę i fachowość to lekarz z dolnej półki.A do ciebie nalezy decyzja
              czy szukasz dobrego fachowca czy lekarza który żartuje i się uśmiecha.
              • joanna238 Re: do amk27 27.10.06, 16:49
                A czy maszmoże kontakt z dr Fuchsem ,co o nim byś powiedziała?
                • Gość: amk Re: joanna IP: *.media4.pl 27.10.06, 21:32
                  Dr Tomasz Fuchs jak najbardziej tak. Gdzie przyjmuje moge Ci odpowiedziec po
                  Wszystkich Swiętych poniewaz przebywam w tej chwili na urlopie i kontakt z nim
                  bede miala jak wróce do pracy.
                • Gość: aneczka293 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 21:38
                  Juz wiem, ze Dr. Fuks jest ok. a co sadzisz na temat Dr.Pająka??
                • Gość: arvenka29 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 21:43
                  Dr Fuchs jest moim lekarzem prowadzacym i smiało moge polecic go
                  niezdecydowanym.Miałam z poczatku co do niego obiekcje lecz po dzisiejszej
                  wizycie wiem ze trafiłam w dobre rece.Mozna z nim porozmawiac o wszystkim i
                  pozartowac gdy stosowna pora.Zadzwon i umów sie smiało na wizyte z
                  nim:0501739838
                  • Gość: aneczka293 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 21:46
                    Hejka:)
                    Telefon juz mam i tez bylabym nim zaintereowana czy On przyjmuje na Armii
                    Krajowej???? Jesli taak prosze o adres i ile kosztuje wizyta?Dziekuje!!
                  • Gość: aneczka293 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 22:11
                    Prosze jeszcze o informacje na temat Dr. Pajaka i Dr.Fuksa.... Interesuje mnie
                    ile kosztuje wizyta i gdzie przyjmuja i to tyle!! Na temat Dr./ Barwinskiego
                    to...zarejestrowalam sie bo w koncu musze gdzies sie zbadac ale nie jest
                    powiedziane ze On bedzie moim lekarzem prowadzacym... dzlej szukam(:
                    • Gość: aneczka293 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 22:16
                      Nie wazne ze jest mily!!! oby byl dobry!! bedziesz na dyzuze po wszystkich
                      swietych podalas numer telefonu bo Go znasz ale!!! bylas dzis na wizycie wiec
                      gdzie przyjmuje??i za ile?? musisz czekac po mwszystkich swietych??po co skoro
                      widzialas go dzis!!!?
                      • Gość: aneczka293 Re: do amk27 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 22:24
                        Przepraszamto nie dotyczylo Ciebie(: zle zrozumialam Post!!! ale w dalszym
                        ciagu prosze o info na temat Pajaczka i Fuksa co gdzie i za ile????
                • Gość: aneczka293 Re: joanna IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 22:36
                  Dziekuje Baardzo telefon mam Czy On przyjmuje Na Armii Krajowej?? cos slyszlam
                  Ile sie czeka na wizyte i...ile kosztuje(: Buzka!
              • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:49
                No tak..zastanawiam sie tylko -jak to mozliwe, ze slyszalam jak dotad pozytywne
                opinie na jego temat, a na wizyte namawiala mnie polozna z tej kliniki(po
                znajomosci:):)-no pieknie(: i jak lekarz z dolnej polki moze zostac
                ordynatorem ??? To jakis nonsens!! A ja mialam byc na kontroli jakies 2
                tygodnie temu...ale nadal szukam ginekologa!!
                • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 20:08
                  Jakby ktos chcial pogadac ze mna na ten temat to podaje gg 7830464:)!!
              • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 20:14
                A co powiesz na Dr. Pajaka?? Tez mialam z nim stycznosc i mile Go wspominam!!!A
                moze poprostu wiedzieli co sie dzieje i byli mili bo brali mnie na litosc??
                sama nie wiem! Ogolnie mam metlik!
                • Gość: amk Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.media4.pl 27.10.06, 21:54
                  Właściwe to chyba sama nie wiesz co chcesz.Masz juz jedna opinie autorki Jozio
                  która była pacjentą w szpitalu. A to czy ktoś jest ordynatorem i dlaczego to
                  się nie zagłębiaj bo to jest odrębną sprawą i nigdy nie poznasz układów
                  panujących w szpitalach. Czy ktoś jak jest dyrektorem to znaczy ze jest dobrym?
                  Skoro uważasz że jest super i załatwiła ci go PO ZNAJOMOSCI położna to
                  korzystaj z jego usług lub szukaj dalej miłego lekarza skoro dla ciebie
                  najważniejsze jest to ze jest miły. Życzę powodzenia
                  • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 22:06
                    Ok!! Pojechalas mnie na maxa!!! tak to odczuwasz to fakt!!! Nie to jest wazne!!
                    Jestem zielona w tym temacie i ni wiem czego chce bo zadnej osobie nie zycze
                    tego co przerzylam ja a to sie nazywa strach!! abstrachujac ode mnie napisz mi
                    prosze czy z czystym sumieniem polecila bys mi jakiegos Gina i kto to moze
                    byc?? I to wszystko czego wymagam!!
                    • arvenka29 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej 27.10.06, 23:08
                      Ja poleciłabym tobie dr.Fuchsa który ma swoj gabinet na Armi krajowej a
                      ponadto pracuje tez na Dyrekcyjnej.
                      • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 28.10.06, 14:33
                        I tak zrobie!! Sorki dziewczynki za moje chumorki- ale nie jest mi latwo po tym
                        wszystkim!! i jeszcze jakbys mogla mi napisac ile kosztuje wizyta u Doktora
                        bede wdzieczna!! Pozdrawiam!
                        • Gość: pacjentka Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:44
                          A doktor Pochwałowski? Też pracuje na Dyrekcyjnej. Co o nim wiecie?
                      • Gość: aneczka293 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 28.10.06, 14:45
                        Juz znalazlam informacje ktore mnie interesuja...Dzieki dziewczynki!!
        • Gość: fiku-miku do anecz Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.06, 15:38
          Aneczka napisala:Hm. Wlasnie stad Go znam..Byl moim lekarzem prowadzacym!
          Poronilam w 3
          miesiacu..a teraz szukam dobrego ginekologa..wpadl mi w oko;) ale ciekawa
          jestem jak w praktyce!!

Zalezy do czego go potrzebujesz, czy do leczenia, czy do-w-cipnego....hehe A ta
          ciaza to tez z nim?
          • joanna238 Re: Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej 30.10.06, 16:38
            fiku - miku bardzo smieszne tak sie ubawiłam że zal mi ciebie,nie masz co robić
            tylko wchodzić na fora i niepotrzebnie sie udzielać ,dziewczyna potrzebuje rady
            a nie głupiego poczucia humoru
            • Gość: aneczka293 Re: joanna238 IP: *.os1.kn.pl 31.10.06, 00:24
              Doslowne FIKU-MIKU!! Zajmij sie lepiej czyms bardziej sensownym!!Jestem
              wstrzasnieta!! Ale zeby to zrozumiec- trzeba odczuc na wlasnej skórze(: Ciebie
              Asiu ciepluchno pozdrawiam i trzymam mocno kciuki!!!
              • karmma a moze dr Jędryka? 03.11.06, 09:36
                A co wiecie na temat tego lekarza? jest ok? kolezanka chodzi, chwali, ale
                konkretow o nim nie slyszalam.
                • karmma Re: a moze dr Jędryka? 03.11.06, 10:11
                  Pomylilam sie - chodzilo mi o Florjańskiego. Jędrykę znam,jest ok, nie wiem jak
                  zdanie innych dziewczyn o nim?
                  • Gość: gość Re;do amk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:16
                    To może mi też napiszesz, nasz kochany informatorze, co myślisz o prof.Zimmerze?
                    • Gość: gosc Re: Re;do amk! IP: *.static.korbank.pl 10.12.06, 16:22
                      bardzo dobry lekarz i specjalista,niestety CHOLERNIE drogi!!! Dostępny raczej
                      dla VIP-ów z grubym portfelem. Swoje prywatne pacjentki traktuje bardzo
                      wyjątkowo-w końcu chodzi o kasę.Odkąd został profesorem dardzo się zmienił-nie
                      jest juz taki miły i bezinteresowny.SZkoda ,że pieniądze i władza przesłoniły
                      mu oczy ale jako specjalista najlepszy we Wrocławiu.
    • Gość: buahaha Barwinski IP: *.media4.pl 16.11.06, 23:10
      nie jest ordynatorem, jest LEKARZEM MEDYCYNY
      • Gość: gość b buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:13
        A Ty kim jesteś?
        • Gość: Semira kogo polecisz do laparo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.06, 20:52
          Dziewczyny, szukam ginekologa, ktorego polecilybyscie do zabiegu laparoskopii.

Jak to wlasciwie jest - ide do gin. prywatnie, robie rozne usg, cytologie itd,
          apotem lekarz chce zrobic zabieg tez prywatnie i to w znieczuleniu miejscowym?!
          Dlaczego nie w szpitalu - na kase, w narkozie, jak mi sugeruja inni lekarze?
          • aneczka293 Re: kogo polecisz do laparo? 13.12.06, 23:05
            hm! osobiscie nie wiem... przeczytalam na forum ze polecany jest Dr. Fuchs.
            Osobiscie jestem jego pacjetka.... nie wiem jak z laparo.... ale chyba(moim
            zdaniem) jest godny polecenia!!
          • Gość: frascati Re: kogo polecisz do laparo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:30
            Nie, nie - Fuchs to dobry jest do prowadzenia ciąży albo USG. Ale nie do
            laparoskopii! Do tego polecam Marcina Jędrykę - przyjmuje na Św. Mikołaja w Medexie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka