alina.malina 30.10.06, 20:28 Tak sobie jechałam z zajęć, zatłoczonym tramwajem a tu nagle krzyki jakaś babka objeżdża jakiegoś chłopine ze ten śmieci !! hahha ciekawe czy byś była taka krewka w pouczaniu młodzieży !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mess85 Re: kreTYnka z 20-tki !!! 30.10.06, 22:29 alina.malina napisał: > Tak sobie jechałam z zajęć, zatłoczonym tramwajem a tu nagle krzyki jakaś babka objeżdża jakiegoś chłopine ze ten śmieci !! hahha ciekawe czy byś była taka krewka w pouczaniu młodzieży !!! Ciebie pewnie w chlewie wychowywali, więc śmiecenie ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: IP: *.core.lanet.net.pl 30.10.06, 22:56 >> pouczaniu młodzieży !!! nawiązujesz do ostatnich wydarzeń że pouczając młodzież można zdrowie stracić , ps.kto tu jest KREtyNKA ? Odpowiedz Link Zgłoś
pasazerka.20-tki do Aliny to JA !! 31.10.06, 08:18 Wiesz, widać chyba nie widziałaś całego zajścia chłopina o którym mówisz to pan zdrowo wyglądający ok. 50 lat "skubał" sobie słonecznik a łupiny rzucał obok siedzenia. Wybacz ale chyba to nie jest normalne ?? No chyba ze dla Ciebie to cóż nie bede sie zniżac do twojego poziomu i sugerwoać gdzie sie wychowałaś.........Cóż z jednym masz rację nie każdemu bym zwróciła uwagę np. podpitym agresywnym nastolatkom NIE z oabwy o własne zdrowie. Problem w tym że mam 4-letnie dziecko i jak mam mu wytłumaczyć ze nie wolno śmiecić czy niszczyć jak widzi ze inni dorośli tak postępują ?? !!! Wiadać Alinko ze nie masz dzieci a tramwajem jeździsz sporadycznie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: kreTYnka z 20-tki !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 31.10.06, 08:55 dziwna opinia , doprawdy . Alina Malina , to takie ładne , że aż mysleć się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pasazerka.20-tki Re: kreTYnka z 20-tki !!! 31.10.06, 09:01 tak sie właśnie zastanawiam może Alinko jechałaś z tatusiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś