Dodaj do ulubionych

Platforma zdeklasowała rywali

06.11.06, 07:51
Jedynie słuszna partia wg Wybiórczej. Jak na Białorusi :)
Obserwuj wątek
    • tfurca jeszcze kilka dni i bedzie spokoj 06.11.06, 11:34
      wazne by postawic krzyzyk
      • Gość: qwerty Re: jeszcze kilka dni i bedzie spokoj IP: *.ar.wroc.pl 06.11.06, 11:39
        Jeżeli wynik sondażu pokazuje prawdę, to Wrocławianie mają platformy zamiast głów.
    • Gość: Oktoberfest Re: Platforma zdeklasowała rywali IP: *.akron.net.pl 06.11.06, 11:46
      "Janusz Krasoń - dolnośląski przewodniczący SLD:
      Wynik w sondażu Lewicy i Demokratów jest znacznie zaniżony. Liczymy na
      dwucyfrowy wynik w wyborach do rady miejskiej..."

A ja liczę na to, że towarzysz Krasoń wraz kolegami PDałkami - pogrobowcami
      UW /UD/ odejdzie wreszcie w polityczny niebyt.
      • Gość: Platfus Re: Platforma zdeklasowała rywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:21
        Jeśli pan Krauze uważa że Platformie pomogły zdjęcia z prezydentem
        Dutkiewiczem to dlaczego nie pomogły jego komitetowi? Może dlatego że ludzie
        widzą, że to lista złożona głównie z PiS, AWS i działaczy zwiazkowych a paru
        prawdziwych społeczników robi tam za kwiatek do kożucha na dalszych miejscach,
        bez szans na wejście. Zresztą w innych dużch miastach platforma ma wyższe
        wyniki, co świadczy o tym że to Prezydent zabrał PO część elektoratu, zupełnie
        niepotrzebnie pchając do rady na najwyższych miejscach protegowanych PiSu. PO
        na pewno nie będzie prezydenta szantażować, tylko wesprze go w pracy dla miasta
        a z pisowcami daleko nie pojedzie.
    • Gość: Paweł Z. Re: Platforma zdeklasowała rywali IP: *.dint.wroc.pl 06.11.06, 12:28
      Cieszy słaby wynik eselde i uwolstwa. Wreszcie uda się odstrzelić to dziadostwo.
      • Gość: Platfus Re: Platforma zdeklasowała rywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:43
        SLD i SDpl i UD cały czas bardzo dobrze współpracowali z prezydentem,
        popierając go i nie przypominam sobie z ich strony specjalnych ataków, zresztą
        prezydent podkreśla zawsze że z wszystkimi partiami pracowało mu sie równie
        dobrze, więc może niepotrzebnie się czepiasz lewicy?
        • Gość: tony A kim są kandydaci komitetu R.D. ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.06, 18:54
          No właśnie kim są ci ludzie, spady z AWS, znajomi panów ze świty prezydenta,
          obrażeni na PIS z PIS-u (jak pan Stopiński)itp. Sorry ale takie postacie jak
          panowie Krauze, Wojtyłło, Ossowski czy inni nieśmiertelni radni to ma być nowa
          jakość ??? Szanowni państwo myśleli, że jak pokażą się dwa razy w mediach z
          prezydentem to wystarczy i koryto przyjdzie samo, a potem tylko salony i
          puszenie się i dieta. Ja na was na pewno nie zagłosuję, liczyłem, że prezydent
          faktycznie na swoich listach wpuści do rady trochę świeżego powietrza a tu sama
          stęchlizna.
          • Gość: nostro Re: A kim są kandydaci komitetu R.D. ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.06, 19:23
            Jak sie nabrało na listy "leśnych dziadków" to niech nikt nie dziwi, że ludzie
            nie chcą na nich głosować i w sondażu jest tylko 9 mandatów. Wolę PO.
            • Gość: xxx kandydaci po IP: 212.127.66.* 06.11.06, 19:26
              wroclaw.platforma.org/kandydaci.htm
              • Gość: monia Re: kandydaci po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.06, 19:45
                Faktycznie ciekawe osoby startują z PO, zresztą na jedną z nich w moim okręgu
                oddam głos, na która to moja słodka tajemnica :). Wcześniej myślałam o liście
                pana Dutkiewicza ale nie znam tych ludzi, a w ciemno to co najwyżej moge umówić
                się na randkę.
    • Gość: sara Platforma zdeklasowała rywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:12
      Niestety ale tylko PO lub lewica. Dutkiewicz nie jest zły, ale nie chcę
      głosować na lodowisko w Rynku i rozbebeszony bez ładu i składu Wrocław. Jestem
      za naprawą ulic i modernizacją komunikacji ale nie w ten sposób. Zamiast
      lodowiska i tym podobnych pierdołów zobaczył bym chętnie nowe tynki od podwórek
      na budynkach między Pułaskiego - Kościuszki i Traugutta oraz porządne podwórka
      a nie klepiska z krzywym trzepakiem. Tam też mieszkają ludzie. Dutkiewicz i PiS
      z LPR-em i Samoobroną nigdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka