goorki 14.11.06, 10:30 A jednak mozna z takimi dziecmi prowadzic zajecia w szkolach, trzeba tylko checi ze strony nauczyciela. Trzymam za WAS kciuki Nauczyciele i zycze powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawianka Re: Gimnazjum a la Giertych IP: 217.8.190.* 14.11.06, 11:35 To nie gimnazjum a la Giertych. To madra i fajna szkola, w ktorej pracuja ludzie naprawde rozumiejacy mlodziez. Giertychowi nic do tego. Jak sie dorwie do tego gimnazjum, to na pewno wszystko zepsuje... Odpowiedz Link Zgłoś
szpr Re: Gimnazjum a la Giertych 14.11.06, 11:39 W pelni sie zgadzam z przedmowczynia... Robia na wlasna reke wspaniala robote, co do tego ma ten pozal sie Boze minister? Prosze zmienic tytul tego artykulu na cos odpowiedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:06 i wy w to wszystko wierzycie?totalna bzdura!żaden mądry rodzic nie odda dziecka do tego gimnazjum,niestety chodzi tam tylko patologia i normalny dzieciak,który chce sie uczyc jest tam traktowany jak intruz.To racja ,że to gimnazjum jest postrachem,popytajcie samych uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:32 pierwsza myśl po przeczytaniu artykułu dotyczyła durnego tytułu! jakie ala Giertych!? Tak właśnie tworzy sie poparcie dla pomysłów wyżej wymienionego! Szkoła jak najbardziej potrzebna, życze jej jak najlepiej i oby nie podzieliła losu szkoły terapeutycznej "POMOST", która jeszcze do niedawna z sukcesem zajmowała się młodzieża we wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:41 w pełni sie z toba zgadzam.A co to za szkoła 'Pomost"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wątpię więc jestem Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:21 Taaa?... Potrzebna jedynie chęć ze strony nauczyciela? To spróbuj sobie postać przed 30 osobami, już niekoniecznie z marginesu społecznego, ale chociażby rozwrzeszczonymi nastolatkami, i zmusić ich do wpajania wiedzy!!! Tu czasem lepiej poradziłby sobie wojskowy, a nie nauczyciel... Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Gimnazjum a la Giertych 14.11.06, 21:20 goorki napisała: > A jednak mozna z takimi dziecmi prowadzic zajecia w szkolach, trzeba tylko chec > i ze strony nauczyciela. Trzymam za WAS kciuki Nauczyciele i zycze powodzenia. Proponuje, by tych genialnych pedagogow zatrudnic w zakladach pracy jako szefow nadzoru. Zadnych kar, zadnego wywalania z pracy, tylko duzo dobrego slowa i opiekunczej zachety, a wydajnosc natychmiast wzrosnie. Monza bedzie przy okazji "zagospodarowac" wszystkich bezdomnych. Uczynmy tez prace obowiazkiem, tak jak uczynilismy obowiazkiem uczenie sie. Dlaczego te podobno tak wspaniale metody mamy stosowac tylko do szkolnej dziatwy? Wac Odpowiedz Link Zgłoś
markona Czyli z tego wniosek, że stare wraca.... 14.11.06, 22:20 ... musi byc szkoła dla białego i osobno dla murzyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Czyli z tego wniosek, że stare wraca.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Czyli z tego wniosek, że stare wraca.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Gimnazjum a la Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:56 A ja właśnie uczęszczałam do tego gimnazjum. Przepisałam się z gimnazjum numer 4 i wszyscy mi mówili, że 8 to najgorsza szkoła we Wrocławiu, że co ja robię. A ja kochałam i kocham tę szkołę. Dziś jestem w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skity "8" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:11 ósemka Rox !! chodzilem tam wiem co mówie ;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent 8 KLAMCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:17 Chodzilem do tej szkoly i wiem jakie sa realia !. jestem z rocznika 1990 i chodzilem do klasy "A" ani jedna osoba nie kiblowala, ani tez nie paliła! z mojej klasy -.,-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Gimnazjum a la Giertych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.06, 10:21 Chodziłem do tej szkoły, była porypana i debilska :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:46 Co za durnota. W ogóle poświęcać artukuł jakimś degenaratom, ciekawe dlaczego nie pisze się o ludziach, którzy po prostu są normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:35 bo normalnych to chyba zdecydowanie mniej,dlatego należy zająć sie degeneratami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna 37 Re: Gimnazjum a la Giertych IP: 62.29.133.* 16.11.06, 23:42 dlaczego"a'la giertych". kto dal prawo autorowi reporatzu obrażać nauczycieli z tego gimnazjum????? Giertych chce wprowadzić gimnazja a'la więzienie, a to jest normalne gimnazjum. W każdym mieście jest przynajmniej jedno takie! i pracuja tam wspaniali ludzie. Więc jakim prawe obraża się ich porównując z giertychem? to pomysł giertycha powienien byc nazywany : a'la nic nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Gimnazjum a la Giertych 17.11.06, 03:27 Samobójstwo to grzech śmiertelny, dlatego apelu nie będzie - takie słowa usłyszeli w ubiegły piątek uczniowie kilku klas w 12 gimnazjum w Białymstoku. miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,3718524.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.06, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.06, 10:15 Czy ktoś kto pisał ten artykuł przebywał w szkole choćby tydzień i dobrze rozeznał sytuację? Przeprowadził dokładną, anonimową, odpowiednio skonstruowaną ankietę wśród całego personelu i uczniów? Wydaje mi się, że lukrowane wywiady nigdy nie oddadzą prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Gimnazjum a la Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:19 kiedyś była tam podstawówka,pamiętam ,że też była najgorsza w tym rejonie,o wiele gorsza niż mieszcząca się pare ulic dalej 93. Odpowiedz Link Zgłoś