Gość: marsha IP: 192.168.0.* 13.11.01, 20:34 w czwartek : 15.11, o 18:00 (Czarny Salon KZT)- X Turniej Jednego Wiersza im. Rafała Wojaczka !!! poetki i poeci - przybywajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sen Re: > WOJACZEK < IP: 10.71.0.* 14.11.01, 10:25 pisałem na turniej zgubiłem klucz nikt nie pokazał by wrócić mógł jesli niebo jest a nie ma nieba potrzeba chleba dobrego chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: > WOJACZEK < IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 17:39 pojawiłabym się może z moją tfurczością, ale termin nie odpowiada... i trochę nieswojo bym się czuła, jakby jakies jury "wydziwiało" nad którymś z moich wierszy - prawie wszystkie są bardzo osobiste... a to czy dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: > WOJACZEK < IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:03 A o której jest przewidziane zakończenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: > WOJACZEK < IP: 192.168.0.* 14.11.01, 21:17 Gość portalu: natasha napisał(a): > A o której jest przewidziane zakończenie? tego nie wie nikt... :) zależy to min. od tego ile osób zgłosi się do konkursu.( później dłuższą chwilę czeka się na werdykt jury.) -przynajmniej tak to się odbywało w latach ubiegłych. a siedzieć tam można choćby do rana... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: > WOJACZEK < IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:23 Cóż, wobec tego postaram się wpaść chociaż na chwilkę. DZiękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś