Dodaj do ulubionych

super niania wrocław

IP: *.* 12.04.02, 18:36
mam na imię kasia.jestem mama prawie siedmiomiesiecznej natalki.moze niektorzy mysla, ze to kiepski pomysl ale moim zdaniem jestem najodpowiedniejsza nianka.dlatego z przyjemnoscia zaopiekuje sie maluszkiem ktory jest mniej-wiecej w tym samym wieku.dlaczego jestem najlepsza?;)po pierwsze jako matka mam pojecie o pielegnacji, karmieniu,i innych dolegliwosciachmam duze mieszkanie a w nim pokuj ktory szybko moze stac sie domowym przedszkolemspacery? wozek dla blizniakownie planuje isc do pracydzieci wychowuja sie razemmam24 lata a wiec i sile zeby za nimi nadazycpolecam siebie!
Obserwuj wątek
    • Gość: MartaMro Re: super niania wrocław IP: *.* 03.06.02, 20:28
      Będę potrzebowała niani od września na "pól etatu". napisz do mnie na priva, to omówiłybyśmy szczegóły. Może coś z tego wyjdzie...
    • Gość: DagaGa Re: super niania wrocław IP: *.* 06.06.02, 12:21
      Ja tez bylabym zainteresowana w terminie wrzesniowym. Moj synek konczy 8 mies.Mozesz tez pisc na privaProsze o wiecej szczegolow , np. gdzie mieszkaszDaga
    • Gość: ez Re: super niania wrocław IP: *.* 10.06.02, 14:27
      Witaj Mam ośmiomiesięczną córeczkę. Nasza niania zaszłą właśnie w ciążę i będziemy potrzebować nowej od 2002.09. Napisz coś o sobie, gdzie mieszkasz?Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka