dzioucha_z_lasu 29.11.06, 01:02 gdzie bezpiecznie i skutecznie można we Wrocławiu zrobić sobie zastrzyki botoxu? I jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem ? 29.11.06, 08:02 Czy Twoja próżność jest aż tak wielka, żeby robić sobie zastrzyki z trucizny ? Wolisz mieć sztucznie wygładzoną twarz niż mimikę na tej twarzy ? A gdy czas dalej będzie na Ciebie działał, to co wtedy zrobisz ? Kolejne zabiegi, tym razem z użyciem noża ? Złote druty pod skórę ? I najważniejsze: czy Ty naprawdę sądzisz, że ktokolwiek poza Tobą da się nabrać na to "wyszpachlowane piękno" ? Zresztą chyba nawet Ty najbardziej będziesz dostrzegać fałszywość tego botoksowego wizerunku. Patrząc w lustro będziesz dostrzegać detale, których najlepsza nawet chirurgia plastyczna nie odmłodzi. I jak się wtedy będziesz czuła ? Będziesz szukać w internecie kolejnych cudownych środków ? Będziesz na Forum pytać o chirurgów plastycznych ? Będziesz odkładać pieniądze na kolejne szpachlowanie ? Ta zabawa nie będzie miała końca, a Ty w miarę jej trwania nie będziesz szczęśliwa, a wręcz odwrotnie. Dlatego trzeba umieć po stoicku i z klasą godzić się z tym, co nieuniknione - z upływem czasu. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 08:31 Klement - to nie jest odpowiedź na pytanie. Autorce wątku chodziło o coś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 09:23 Drogi kklemencie - dziękuję ci serdecznie za uświadomienie mi mojej próżności i marności, ale muszę ci powiedzieć że twoje uwagi obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Nic ci do tego, co robię, bo robię to za swoje pieniądze i na pewno nie dla ciebie. Więc jeśli nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie, to zachowaj swoje mądrości dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruner Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 11:59 ale on ma rację, a poza tym jeśli sądzisz, że faceta obchodzi, czy laska ma jedną zmarszczkę więcej czy mniej, to się poważnie mylisz. Ważne jest zupełnie co innego, i wszyscy wiedzą, co, ale kobietom najwyraźniej trudno jest zrozumieć tą prostą zasadę. Może dlatego, że wasza psychika jest zbyt skomplikowana i nie idziecie na proste rozwiązania :-) Zastrzyki z botoksu zrobią ci w gabinetach kosmetycznych i chirurgii plastycznej, wśród najbardziej popularnych nazwisk we Wrocławiu z tej branży są: Knakiewicz, Stelczyk, Kratochwil, Pytrus-Sędłak, Kołtowski, ale w sumie możesz iść do dowolnego gabinetu bo to prosty zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 12:23 Nie ma racji, ale wasza psychika nie pozwala na zrozumienie tak prostej rzeczy... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mess85 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 21:03 dzioucha_z_lasu napisała: > Nie ma racji, ale wasza psychika nie pozwala na zrozumienie tak prostej > rzeczy... : ) Ma rację, mówi w imieniu brzydszej płci i ja go popieram. Polki mają niską samoocenę i wiele kompleksów na temat swojego wyglądu, co jest niezrozumiałe, bo przecież słyniecie z urody. A poza tym kklement ma rację z tym że jeden zastrzyk z biotoksu nie jest na całe życie, no chyba że masz ponad 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 21:40 Mój dziadek też chce sobie wstrzyknąć botox,bo jutro babcia wychodzi ze szpitala i chce zrobić na niej wrażenie pięknym,młodym wyglądem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:43 My z Ziutkiem u nas w garażu wstrzykujemy botox. Wszystko gra- botox świeżusieńki z "dojrzałej" kiełbachy. A i igły do strzykawek czyściutkie- wymyte mydełkiem i wymoczone w szpirytusie. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładna Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.e-wro.net.pl 29.11.06, 21:45 A jak wstrzyknę sobie azotoks, to bedę piękniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 29.11.06, 21:49 Ja bym sobie chętnie wstrzyknęła botox w sutki, bo mi się marszczą jak jest zimno i odczuwam z tego powodu straszny dyskomfort:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm masz racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 00:56 Rob to co chcesz.To twoja sprawa.A najlepiej na Jaracza w Centrum Laserowym cena kolo 500 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 30.11.06, 09:21 Nie mam niskiej samooceny, nie słynę również z urody, a przynajmniej o tym nie słyszałam. Jestem normalną, normalnie wyglądającą kobietą. Nie bardzo jednak rozumiem, czemu kogoś kompletnie obcego, kogo pewnie nigdy w życiu na oczy widzieć nie będę tak żywiołowo interesuje, co chcę robić ze swoim wyglądem. To takie trochę paranoiczne, nie sądzisz? Oczywiście, że wiem, że taki zastrzyk nie działa raz na zawsze, fryzjer też nie - i co, jakoś nie słyszałam głosów świętego oburzenia i pouczeń, gdy ktoś idzie się ostrzyc albo zmienić kolor. Poza tym - masz kiepskie informacje - w wieku 60 lat botox pomaga jak umarłemu kadzidło. Im wcześniej się zadba o wygląd - tym dłuzej trwa efekt, botox wydłuża czas do powstania i utrwalenia się zmarszczek. A gdy ktoś ma bogatą mimikę - takie zmarszczki mogą mu się pojawić nawet w wieku 20 lat. Dodam również, że botox nie likwiduje mimiki, za którą odpowiada wiele mięśni, bo trzeba by było go sobie wstrzyknąć w całą twarz i nie zatruwa organizmu. Jest trujący gdy się go zje, a nie w zastrzyku. Warto sobie conieco poczytać, jak się zabiera głos na jakiś temat, bo potem głupoty się wypisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:52 Jackson to swir niestety i nie posiadal cwierci twojej wiedzy kiedy zaczynal sie niszczyc.Sa jednak madrzy ludzie, gratuluje ,masz absolutna racje. Wiem bo robilam botox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:52 chyba się mylisz-botox paraliżuje nerwy/spójrz na Olejnikową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reto Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:59 Zalezy gdzie i ile trzeba znac umiar.Zreszta milo jest sie nie marszczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 10:27 a u niektórych zmarszczki wyglądają pięknie.np.u mojej babci ;P leczenie botoxem to chyba oznaka braku samoakceptacji, już nie mówię o kompleksach.ktoś musiał ją psychicznie skrzywdzić.skoro nie potrafi sama siebie utwierdzic w przekonaniu, że jest piękna.to takie proste,nawet bez wpadania w samouwielbienie! kobieto, jeśli sama siebie nie potrafisz pokochać to jak możesz kochać innych??? ja słyszałam, że nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 12:13 Widzisz, ja nie jestem twoją babcią. Zapytaj się jej z resztą, czy aż tak bardzo jest z tych zmarszczek zadowolona i nie miała ochoty kiedykolwiek poprawić swojego wyglądu. Botoks to nie leczenie tylko zabieg kosmetyczny - taki jak depilacja czy masaż. Czy wg, ciebie zadbanie o swój wygląd przez pójście do fryzjera, używanie dobrych kosmetyków czy makijaż to oznaka braku samoakceptacji i skrzywienia psychicznego? A cóż to ma wspólnego z kochaniem siebie i innych? Boszszsz.. ktoś tu chyba faktycznie ma jakieś problemy psychiczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Od czasu do czasu... 25.06.13, 09:40 ...pokazuja "promujace" wywiady z chirurgami chirurgii estetycznej. Gdy sie dobrze przyjrzec, to widac u tych chirurgow: - glebokie zmarszczki - worki pod oczami - zmeczone oczka ... Zastanawiam sie, dlaczego... Mogliby sobie przeciez u kolegow... ... no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 09.06.13, 09:42 Byłem niedawno na cyklicznym zjeździe rodzinnym rodziny mojej żony. Pojawiła się tam kobieta w wieku około czterdziestu lat, mieszkająca w Grabowie nad Prosną, produkująca tam pasztety, która usta miała nastrzyknięte kwasem hialuronowym. Były monstrualne. Natychmiast zyskała w towarzystwie miano Lejdi Botoks, stając się pośmiewiskiem. Zajrzyj tutaj www.pudelek.pl/artykul/25930/mama_stallonea_wciaz_sie_operuje_zdjecia/ Tak żałośnie będziesz wyglądać za dziesięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 21.11.13, 15:06 gruner napisał: > ale on ma rację, Nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarina Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.greenlan.pl 02.12.06, 13:57 Doradź babie mądrze i rozsądnie , to Cię jeszcze zbeszta ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 14:05 Baba prosiła o adres i informacje, a nie mądrości rodem z listów od czytelników Dodatku Telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 17:14 dzioucha_z_lasu napisała: > Baba prosiła o adres i informacje, a nie mądrości rodem z listów od czytelników > > Dodatku Telewizyjnego. Przeca dostalas swa odpowiedz ;) I wiesz ? Faceci,ktorzy Ci radzili mieli absolutna racje.Dobrze pomysl zanim zrobisz sobie ta "krzywde".Efekt po botoksie trwa jakies pol roku.Trzeba powtarzac, a po kazdym razie jest juz tylko gorzej niz na poczatku. Nie mowie tego bron Boze,aby Ci dopiec.Mam znajoma,ktora "cudowala" z jadem kielbasianym...Powtarzala zabieg kilka razy,a teraz jak jej "schodzi" ten sztuczny wyraz twarzy wyglada gorzej od swojej babci. Live is brutal ;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 17:28 Ciekawe, jak ta Twoja znajoma niby to sobie zrobiła. Poczytaj najpierw o tym, na czym polega działanie botoksu i jakie daje efekty, a potem pisz, bo wypisujesz głupstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 20:33 dzioucha_z_lasu napisała: > Ciekawe, jak ta Twoja znajoma niby to sobie zrobiła. Poczytaj najpierw o tym, > na czym polega działanie botoksu i jakie daje efekty, a potem pisz, bo > wypisujesz głupstwa... Desperatka ? Dla mnie to sobie mozesz wypic wiadro botoxu.Ciekawe gdzie tak sie naczytalas o tych zabiegach i kto byl autorem (zachwalaczem) tego czegos.Pewnie ci ,co zarabiaja na podobnych tobie desperatkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sash Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.as.kn.pl 02.12.06, 17:47 jesli juz to Life is brutal,nie live.jak juz szpanujesz:P to przynajmniej pomysl albo sie doucz Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 20:00 to idź się zbotoksuj i daj juz święty spokój,heh nikt z nas nie ma takich doświadczeń. ja wierze panom, że bez botoksu tez da się żyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 02.12.06, 21:24 Gość portalu: sash napisał(a): > jesli juz to Life is brutal,nie live.jak juz szpanujesz:P to przynajmniej > pomysl albo sie doucz Dzieki mistrzu ;) Ewidentny byk :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reto Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 00:27 Tylko ja jestem po twojej stronie. Botox mozna robic kiedy sie chce i gdzie sie chce i nie ma zadnych konsekwencji negatywnych. I nie ma to zwiazku z kompleksami Wszystko jest dla ludzi, oczywiscie w ramach rozsadku. To jest kosmetyka a nie np jak moda na silikonowe biusty, co to stoja jak doniczki w kazdej pozycji, poczym potrafia sie wylac. Odpowiedz Link Zgłoś
gruner Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 03.12.06, 20:54 teraz to przesadziłaś. silikonowy biust jest super, niestety jest dość drogi. Efekt powiększenia biustu jest z punktu widzenia faceta pozytywny, a na botox szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 03.12.06, 19:59 Live is brutal-błąd Mówi się ,,life is brutal" Life-życie Live-żyć,na żywo ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Po co ? Chcesz być drugim Michaelem Jacksonem 21.11.13, 15:14 kklement napisał: > Czy Twoja próżność jest aż tak wielka, żeby robić sobie zastrzyki z trucizny ? Praktycznie każdy człowiek chce wyglądać lepiej. Ocena tej naszej próżności to kwestia uwzględnienia stopnia poprawiania siebie. > Wolisz mieć sztucznie wygładzoną twarz niż mimikę na tej twarzy ? Drobne poprawki nie likwidują mimiki, w pewnych miejscach i owszem mimiki nie ma ale jw to kwestia tego czy robi się całą twarz miejsce przy miejscu i wtedy mimiki nie ma czy w likwiduje się dwie trzy zmarszczki. > A gdy czas > dalej będzie na Ciebie działał, to co wtedy zrobisz ? Kolejne zabiegi, tym > razem z użyciem noża ? Złote druty pod skórę ? Po pół roku, może roku ponownie w tych miejscach można zrobić zastrzyk. > I najważniejsze: czy Ty naprawdę sądzisz, że ktokolwiek poza Tobą da się nabrać Przypuszczasz że obraca się tylko w kręgach osób niewidomych? > Dlatego trzeba umieć po stoicku i z klasą godzić się z tym, co nieuniknione - z > upływem czasu. Kremy też wyrzucić i nie kupować? Szminki, tusze i te wszystkie inne wynalazki WON bo niedopuszczalne jest chowanie się za makijażem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Botox - gdzie? IP: *.232.252.14.atman.pl 09.06.13, 01:35 do dr Elsaftawy, sprawdzony dobry chirurg, ja do niego chodzę już drugi rok, jestem zachwycona, i tanio bierze, tel 535532238 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia56 Re: Botox - gdzie? IP: 212.244.185.* 24.06.13, 14:06 ze swojej strony mogę Ci polecić gabinet medycyny estetycznej Keramed. Każdy pacjent jest tam traktowany indywidualnie, doktor Markowicz udziela bezpłatnie na pierwszej wizycie informacji dotyczącej zabiegów i później sam zajmuje się wykonaniem. Znajoma z pracy poddała się temu zabiegowi w Keramedzie i jest zadowolona z efektów. Doktor Markowicz zapewnia opiekę lekarską również w niedługim czasie po zabiegu, poza tym znajoma mówiła, że wykorzystywane są w tym gabinecie tylko europejskie, wysokiej jakości materiały, a nie jakieś podróby z Chin. Jednym słowem była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Botox - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 09:23 Doktor Katarzyna Nielepkowicz z Perfect Glamour. Już od roku chodzę do niej na botoks, do Perfect Glamour, a efekty nie pozostawiają żadnych wątpliwości – to profesjonalistka w każdym calu. Jest bardzo miła w obejściu i naprawdę wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
helgbauma Re: Botox - gdzie? 19.07.13, 02:56 Ja tez SZCZERZE polecam Keramed, bylam tam niejednokrotnie - pelen profesjonalizm. Natomiast ZDECYDOWANIE NIE POLECAM WIATROSZAKA z Rozy Wiatrow - koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Botox - gdzie? IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 17:28 Nie wiem jak w innych klinikach, ja chodzę od 3 lat do dr Elsaftawy, płacę 200 zł za okolicę i zawsze zadowolona z efektów, tel do dr 535532238 Odpowiedz Link Zgłoś
helgbauma Re: Botox - gdzie? 19.07.13, 02:57 LOL - 200 zl za okolice? A ile jednostek? I czy reiniekcja jest za free? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Botox - gdzie? 17.09.13, 13:56 Jeżeli chodzi o Wrocław, polecić Ci mogę botox w Clinicforyou. To bardzo profesjonalna klinika z fachowcami w dziedzinie operacji plastycznych. Wśród klientów mają nawet podobno jakieś gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Na jak dlugo? 20.09.13, 12:21 Tylko nie traktuj zbyt powaznie tego pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: Botox - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.13, 14:22 ja słyszałam, że tu warto iść: www.centrummedic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
b_lack Re: Botox - gdzie? 10.02.14, 15:04 Ja się zastanawiam nad powiększeniem ust w klinice doktora Henryka Knakiewicza. Ponoć pani Monika Knakiewicz wykonuje ten zabieg bardzo dobrze. Usta są większe, ale nie wyglądają ano sztucznie, ani jak nadmuchane. O taki efekt właśnie mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: Botox - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 08:52 We Wrocku polecam wybrać się do pani Kasi Nielepkowicz. Przyjmuje w salonie Perfect Glamour na Kamieńskiego. Ja zdecydowałam się na wstrzyknięcie botoxu, aby powiększyć sobie usta. Efekt mnie w pełni zadowala. Usta są pełne, jędrne, ale nie wyglądają sztucznie jak u niektórych aktorek, których nazwiska padły w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miiiija Re: Botox - gdzie? IP: *.radio.lublin.pl 13.02.14, 15:35 Nie rozumiem dlaczego wypowiadaja sie tu osoby, ktore sa przeciwne temu zabiegowi. Jak nie chcecie, to nie robcie. Proste. nikt Was nie zmusza. To raz. Dwa - botoks stosuje sie nie tylko na zmarszczki, ale tez w walce z migrenami czy na nadpotliwosc. Takze Autor/autorka tego watku chce sie dowiedziec gdzie najlepiej i najbezpieczniej wykonac ten zabieg - więc odpowiadam. Przede wszystkim u lekarza!!!! Oczywiście najlepiej dermatolga. Żadna Pani X czy Y. Kosmetyczki nie moge wykonywac tego zabiegu i strzezcie sie przed tym, bo efekty moga byc naprawde mizerne. Zreszta co tam uroda, tu juz wchodzi kwestia zdrowia!!! Jesli chodzi o Wroclaw, to prawdziwym sztukmistrzem w tej dziedzinie jest Doktor Michał Kaniowski (przyjmuje na Baryckiej). Dokładnie wszystko tlumaczy, a do tego jest bardzo cierpliwy, zaangazowany i pilnuje, by efekt byl jak najbardziej naturalny! Warto mu zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geri Re: Botox - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.14, 13:42 W Katowicach polecam salon Prestige Spa. Prowadzi go pani Ilona Boćko. Bardzo miła kobieta. Zabieg nie trwa długo, jest praktycznie bezbolesny, po nim może wystąpić zaczerwienienie i lekki obrzęk, ale dzień wystarczy by wszystko zniknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
gola_wiola Re: Botox - gdzie? 18.03.14, 22:54 w Body Laser polecam! bardzo dokładna Pani doktor przyjmuje, ocenia co można a co nie ma sensu, subtelnie i rozsądnie, ceny w zależności od problemu www.bodylaser.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola35 Re: Botox - gdzie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.08.14, 15:07 W zeszłym roku robiłam botox w Centrum Estetyki na Zelwerowicza i z pewnością mogę polecić Ci dr Kulczycką. Pełen profesjonalizm a ceny nie są wygórowane. Aktualny cennik znajdziesz tutaj: kulczycka.pl/pl/cennik/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclowianka Re: Botox - gdzie? IP: 5.174.63.* 18.08.14, 09:28 Jak we Wrocławiu to tylko w klinice Arsestetica www.arsestetica.pl/. Mają tam bardzo dobre ceny i samych profesjonalistów. Miałam tam robioną opadającą powiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Botox - gdzie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.08.14, 14:30 Na Kamieńskiego, w gabinecie doktor Nielepkowicz. Umów się najpierw na konsultacje, są za free, wtedy się wszystkiego dowiesz i będziesz wiedziała, czy na pewno chcesz robić sobie botox, czy jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkau Re: Botox - gdzie? 28.08.14, 22:58 Ponawiam pytanie :) Dziewczyny może też chłopaki :) mam pytanie związane z botoksem - czytałam,że po otworzeniu ampułki preparat powinien być wykorzystany do 4 godzin bo później traci swoje właściwości. Pytałam w dwóch klinikach we Wrocławiu i w żadnej ampułki nie są tak małe (chcę zrobić tylko kurze łapki ) żeby można było wykorzystać jedną - jak u Was było? Nie chcę wydać na darmo kasy :( Odpowiedz Link Zgłoś
lenkau Re: Botox - gdzie? 25.08.14, 22:43 Dziewczyny może też chłopaki :) mam pytanie związane z botoksem - czytałam,że po otworzeniu ampułki preparat powinien być wykorzystany do 4 godzin bo później traci swoje właściwości. Pytałam w dwóch klinikach we Wrocławiu i w żadnej ampułki nie są tak małe (chcę zrobić tylko kurze łapki ) żeby można było wykorzystać jedną - jak u Was było? Nie chcę wydać na darmo kasy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Botox - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 15:46 Czy ktoś robił botox w Medical Hair & Esthetic w Lublinie? Widziałam, że mają akurat w tym tygodniu promocję. 5.09 organizują bezpłatne konsultacje z lekarzem i można skorzystać z rabatu 50% na różne zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeszyciara Re: Botox - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.14, 19:32 Jeżeli chcesz bezpiecznie i skutecznie (i we Wrocławiu :P) to tylko wyłącznie w przybytku Bożym o nazwie ProClinic (łap linka proclinic.pl). Ceny znajdziesz u nich na stronie - kiedy ja się botoxowałam dwa lata temu, były jednak naprawdę przystępnce. POLECAM :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tampercia Re: Botox - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.14, 19:32 Jeżeli chcesz bezpiecznie i skutecznie (i we Wrocławiu :P) to tylko wyłącznie w przybytku Bożym o nazwie ProClinic łap linka proclinic.pl Ceny znajdziesz u nich na stronie - kiedy ja się botoxowałam dwa lata temu, były jednak naprawdę przystępnce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WrocLove Re: Botox - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.14, 19:33 Chcesz się botoxować? Tylko i wyłącznie Proclinic nie ma lepszego miejsca we Wrocławiu na zabiegi tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukapalula Re: Botox - gdzie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.09.14, 11:05 www.keramed.com.pl/ tu zajmują się "botoksem" bardzo profesjonalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamusial88 Re: Botox - gdzie? 20.10.15, 13:07 Ja zabieg robiłam u pani Karoliny Kopec http://www.karolinakopec.com/medycyna_estetyczna_wroclaw - pełen profesjonalizm. Jeśli chodzi o ceny to ja jestem zadolona, nie ma co się oszukiwać jest to dość duży wydatek, ale jeśli się na to decydujesz to musisz być tego świadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
13kasia134 Re: Botox - gdzie? 02.11.15, 00:55 Też chodziłam do dr Kopeć, ale teraz uczęszczam dr Jolanty Siedleckiej-Dawidko, fajniejsze ceny i zawsze mam gwarancję, po 2 tyg kontrola, jak chcę aby mocniej złapał to do strzyknięcie mam w cenie pierwszego zabiegu :-). Teraz stałam się ich stałą klientką i korzystam z wielu zabiegów. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliccee Re: Botox - gdzie? IP: *.146.131.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.15, 11:09 Ja też chodziłam kiedyś do Kopeć ale za namową znajomej poszłam do doktor Salomon z Laser Beauty (na pretficza przyjmuje). I jestem mega zadowolona. Zarówno z efektów jak i jej profesjonalnego podejścia. Namiary można znaleźć na stronie kliniki na www.laserbeauty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ilona989 Re: Botox - gdzie? 30.04.16, 20:45 Ja zrobiłam sobie botox w Perfect Glamour a chodziło konkretnie o zmarszczki na czole. Ogólnie jestem zadowolona bo chciałam takiego efektu jaki wyszedł. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś