Dodaj do ulubionych

Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klubu PO

06.12.06, 08:44
Bodzio być może ucywilizuję PO i skieruję Platformersów na właściwe tory.
Zobaczcie tylko na PiS. My nie tylko rządzimy krajem , pomnażamy dobro
Polski, sprawiedliwie je dzielimy i łapiemy tych , co atakują słabszych ,
dzieci oraz starców, bijemy się z Rosjanami o polskie mięso, a przede
wszystkim polską kiełbasę, ale cywilizujemy inne partie, np. LPR czy
Samoobrone. Kiedyś miały po 8%(LPR) do 15% (Samoobrona) dzisiaj mają
odpowiednio 2% i 5%.

Bodzio powinien , po pierwsze zmarginalizować sepleniącego Tuska , który
jeszcze jest w szoku po przegranych wyborach prezydenckich.
Po drugie, PO powinna być opozycją KONSTRUKTYWNĄ, chyba , że chce zawiązać
wielką koalicje PO-PiS.

Każdy Platformers dostanie krzyż PiS-u, II kategorie PiSowca , grochówkę i u
boku Wielkiego PiS-u wyruszy do walki w wojnie totalnej ze złem!
Obserwuj wątek
    • wnuk.nerona Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 06.12.06, 08:48
      Ditel ! Go home i nie zawracaj d....y. Pilnuj teraz swych "koalicjantów" by nie
      molestowali nas na forum i nie heilowali w pubach.

NIE PYTAJ, CO MY ZROBIMY - MÓW, CO TY ZROBISZ w pokoju bez klamek
      • marek.ditel Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 06.12.06, 09:18
        to kto odpowiada za zmniejszenie poparcia dla LPR-u i Samoobrony?
        To my ich wystawiliśmy do pierwszego szeregu, na pierwszy ogień.
        I dobrze wiedzielismy jak się to skończy!
        A wiecie dlaczego?
        Bo naszym wodzem jest strateg-geniusz - Pan Jarosław Kaczyński-Premier IV RP!
        Dodatkowo mamy Asa w rękawie w postaci Pana Lecha Kaczyńskiego-Prezydenta IV RP!
        • Gość: fakir Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.as.kn.pl 06.12.06, 09:22
          heheh, przeganiasz już sam siebie....
          • marek.ditel Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 06.12.06, 09:47
            już wyjaśniam.
            Cudowna strategia Wielkiego Pis-u(wielce prawdopodobna): potrzebna jest nam
            stabilna koalicja większościowa. Dajemy LPR-owi i Samoobronie trochę stanowisk.
            Niech idą na pierwsy ogień, niech mają poczucie misji i co ważne niech
            zaciągają kredyty jako dobrze zarabiający posłowie.
            Mija rok. Jest coraz trudniej.Poparcie dla LPR-u spada do około 2% , a
            zauważmy , że bład statystyczny jest zawsze około 3%, sami odejmijcie 2-3=-1!!!
            A Samoobrona, sami widzicie....

Ale przecież kredyty, pozycja posła, itp. Trzeba trwać w koalicji z PiS-em.
            To co łaczy PiS i koalicjantów to już nie jest cement , to już jest beton!

Wtedy też genialny strateg PiS-u i całej Polski Pan Jarosław Kaczyński dokręca
            śrubę...

c.d.n.
            • puszystypudelek Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 06.12.06, 11:00
              heheh - przecież ten pan sie nabija z PiSu... :)
              • Gość: fakir Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.as.kn.pl 06.12.06, 11:09
                nie od dziś, ale robi to tak dobrze żę zastanawiam się czasami czy on tak nie na
                serio :))))
              • Gość: nn Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.e-wro.net.pl 06.12.06, 14:29
                nie sądze , aby się nabijał z PiS-u.
                zresztą to o czym pisze to prawda.
                • Gość: cypisek Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:36
                  te teksty są zbyt śmieszne, żeby były "na serio" wiec raczej Ironia :)
        • Gość: wyborcapisu Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.06, 15:58
          O tym asie w rękawie, to zapewne piszesz ze względu na rozmiary tej osoby z
          okresu kręcenia pewnego filmu.
    • Gość: g Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.akron.net.pl 06.12.06, 15:53
      Następnym szefem Platformy będzie Huskowski, po nim Dutkiewicz.
    • Gość: Blek Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.wro.vectranet.pl 06.12.06, 16:10
      Czytałem wywiad Zdrojewskiego w RMF FM. Wniosek? Gdy wejdziesz między wrony
      musisz krakać jak one. I Zdrojewski, wazelinka Tuska, tak krakał. W PO pilnie
      potrzebny ktoś, kto będzie zdeterminowany zmienić kurs platformy, inaczej ona
      zatonie. Niestety, wszystko wskazuje nato, że Zdrojewski nic w tym kierunku nie
      zrobi.
      • Gość: WK Zdrojewski nie jest od wytyczania kierunku IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 16:39
        tylko od kontaktu z mediami. Do tego się świetnie nadaje - w końcu na tym
        zbudował całą swoją karierę polityczną. Ciekawe tylko czy "wrocławski
        Kaszpirowski" potrafi zaczarować szerszą widownię?
        W dodatku jest w opozycji do Schetyny (czyli - pośrednio - Tuska) co akurat
        wielu działaczom PO mogło się podobać. W niekorzystnym dla PO scenariuszu
        wrocławskie animozje między panami Z i S mogą zatopić Platformę, w korzystnym -
        uwolnić Platformę od dotychczasowych rządów Schetyny.
    • jureek Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 06.12.06, 17:14
      marek.ditel napisał:

> Każdy Platformers dostanie krzyż PiS-u, II kategorie PiSowca , grochówkę i u
      > boku Wielkiego PiS-u wyruszy do walki w wojnie totalnej ze złem!

He, he, ale się uśmiałem. Ditel, jesteś genialny. Swietna satyra. Twoje teksty
      to perełki na tle prymitywnych w sumie żartów bazujących na "kaczorach",
      "pisiorach" itp.
      Wyrazy uznania
      Jura

• marek.ditel Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 07.12.06, 11:28
        Dziękuję za głos rozsądku tyle tylko, że ja naprawdę głosowałem, głosuje i będę
        głosował na PiS. Zresztą tak jak moja cała rodzina.

Czy na serio nie widzicie tego , że teraz jest nagonka na koalicję ?
        Warto wiedzieć jak piszą o nas inni, proszę bardzo:

Ukraiński dziennik "Dieło" zastanawia się, czy na Ukrainie mógłby wybuchnąć
        skandal podobny do polskiej "seksafery". Rozmówcy dziennika twierdzą, że jest
        to raczej niemożliwe.
        ...

Iryna Kilczycka z kierownictwa kijowskiego merostwa jest przekonana, że taki
        skandal może pojawić się tylko w kraju, gdzie ma dużych problemów gospodarczych
        i politycznych.
        --------------------------------------------------------------

Czyli PiS nie dość , że zwalcza bezrobocie(systematyczny spadek od roku już do
        14,8%!!!) to jeszcze postawił na odnowę moralną , bo przecież ta afera, to
        dowód , że można walczyć ze spadkiem liczby narodzin Polaków.
        Co się takiego stało, że jakiś polityk zrobił dzieciaczka koleżance partyjnej,
        no co?!!!
        I jeszcze koleżanka partyjna takiego posła, mieszkanie sobie kupiła(na kredyt),
        a spłaciła je już w 3 lata!!!
        Po spłaceniu kredytu oskarżyła o molestowanie , ale nie zmienia to faktu , iż
        pomogła ona budownictwu ! A budownictwo to koło zamachowe całej naszej
        gospodarki!

Ale jak zwykle, jak się rodzi więcej Polaków, jak ludzie kupują mieszkania to
        pewne środowiska to krytykują !!!
        Jak myślicie, jakie są to środowiska?
        Czy to są prawdziwi Polacy?
        • Gość: student Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.ok.ae.wroc.pl 07.12.06, 19:43
          panie marku, czy mozna sie zapisac do pisu nie mając mgr?
          i gdzie to mozna zrobić we wrocławiu?
          • marek.ditel Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 08.12.06, 10:59
            oczywiście , że można się zapisać do PiS-u nie mając tytułu mgr.
            PiS to partia elit, ale również zwykłych obywateli.
            Przecież są plany , żeby związać się z Platformersami.
            Pierwszym etapem podczas rekrutacji do Wielkiego PiS-u jest odpowiedź na
            pytanie:
            "Czy kochasz Polskę ? Czy nosisz ją w sercu?"
            Ważne jest też , przynajmniej dla mnie, abu przyszlii PiS-owcy mieli klasyczne
            rysy twarzy , rysy wojownika rzymskiego.
            Można to sobie sprawdzić , nawet jak siedzisz przed kompem , do czego was teraz
            zachęcam drodzy czytelnicy.
            Robi się to tak: odmierzasz długość swego nosa do nasady, potem porównujesz ten
            wymiar z długością czoła oraz odległością od nosa do brody.
            Powinno być 1/3. Nos=1/3 twarzy, czoło=1/3 twarzy, broda do nasady nosa=1/3
            twarzy.
            Ja akurat tak mam, zawsze sobie sprawdzam moje rysy wojownika rzymskiego zaraz
            po przebudzeniu jak i również przed pójściem spać.
            • fakirek Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu 08.12.06, 11:08
              Nos zajmuje u mnie 4/9 twarzy. Czy mieszczę się w granicach PIS-owskiej toleranjci?
              • Gość: adam Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.ok.ae.wroc.pl 08.12.06, 19:25
                PiS jet partią przyszłości.
                Po jest platformą, która tonie.
                Rokita się zmywa , Gilowska już to zrobiła.
            • Gość: Sympatyk PRL Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:49
              Rysy wojownika rzymskiego ma pan Zdrojewski. Ale on do PiSu nie należy.
              • Gość: fd Re: Bogdan Zdrojewski (Wrocław)- nowym szefem klu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:02
                być może będzie nalezał, jako pisowiec II kategorii
            • babcia_klara A., co mi tam - zapiszę się 08.12.06, 21:46
              marek.ditel napisał:

> oczywiście , że można się zapisać do PiS-u nie mając tytułu mgr.
              > PiS to partia elit, ale również zwykłych obywateli.
              > Przecież są plany , żeby związać się z Platformersami.
              > Pierwszym etapem podczas rekrutacji do Wielkiego PiS-u jest odpowiedź na
              > pytanie:
              > "Czy kochasz Polskę ? Czy nosisz ją w sercu?"
              > Ważne jest też , przynajmniej dla mnie, abu przyszlii PiS-owcy mieli
              klasyczne
              > rysy twarzy , rysy wojownika rzymskiego.
              > Można to sobie sprawdzić , nawet jak siedzisz przed kompem , do czego was
              teraz
              >
              > zachęcam drodzy czytelnicy.
              > Robi się to tak: odmierzasz długość swego nosa do nasady, potem porównujesz
              ten
              >
              > wymiar z długością czoła oraz odległością od nosa do brody.
              > Powinno być 1/3. Nos=1/3 twarzy, czoło=1/3 twarzy, broda do nasady nosa=1/3
              > twarzy.
              > Ja akurat tak mam, zawsze sobie sprawdzam moje rysy wojownika rzymskiego
              zaraz
              > po przebudzeniu jak i również przed pójściem spać.

Młody człowieku! Piszesz wspaniale. Chcę się zapisać do tej partyji. Ile
              płacisz miesięcznie bym zasiliła szeregi tej chwalonej i jedynej ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka