Dodaj do ulubionych

Rozwód - potrzebuje porady

IP: *.* 14.02.03, 08:02
Dziewczyny ! po 7 latach małżeństwa podjełam decyzję o odejściu od męża. Od męża , który pierwszy raz podniósł na mnie ręke kiedy byłam w 7 m-cu ciąży. Nie będę opowiadać teraz jakie były te 7 lat mojego małżeństwa - bo łatwo się domyslić. Choć dla większości z Was wyda się to dziwne - ale decyzja o odejściu też nie była łatwą decyzją. Mam dwóch synków 7,5 lat i 3,5 lat i strasznie się boję jak oni przez to wszystko przejdą. Mieszkam w Kamiennej Górze i bardzo proszę wszystkich którzy mogą udzielić mi fachowych porad, względnie podać namiary na dobrego (i nie drogiego) adwokata, lub kogoś kto pomoże załatwić mi wszystko mądrze i bezbolesnie dla dzieci. Mój adres : mimika2@wp.plPozdrawiam Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: EDELA Re: Rozwód - potrzebuje porady IP: *.* 23.02.03, 00:12
      Witaj mimika!Gorąco Cię pozdrawiam i uważm ze podjęłaś słuszną decyzję.Nie doradzam Ci nic bo tak naprawdę nigdy nie byłam w takiej sytuacji,więc z pewnością nie mogę wiedzieć przez co przeszłaś i przechodzisz. Nie mniej jednak życzę Ci dużo siły , odwagi i wytrwałości, nadzieji na lepsze jutro. A dzieci;myślę że będą bardzo dzielne(one wiedzą i czują, że ich mama chce dla nich jak najlepiej, bo to wkońcu najbliższa im osoba na świecie). Pozdrawiam Edela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka