Gość: thron IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 18:04 najpopularniejsze to mitsubishi, ale najlepsze...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 18:06 różowa love Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Jakie jest najlepsze EXTASY 16.11.01, 18:31 Polecam Sacred Chants of Buddha w wykonaniu Craiga Pruessa. Odlot niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 11:05 Zadne. Wole landrynki i inne krówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 19:18 Michalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 12:24 tampee, the weed, ganja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: 10.71.0.* 17.11.01, 14:21 najlepsze jakie znam- patrz drugi post do wątku THE BEST OF... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 15:15 Gość portalu: thron napisał(a): > najpopularniejsze to mitsubishi, ale najlepsze...... spierdalaj narkomanie pierdolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 16:03 Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki! Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie na przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Redaktorzy! Zapanujcie nad tym! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 16:07 zajmujcie się tym w waszych chorych mózgach a nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Redaktorzy! Zapanujcie nad tym! 17.11.01, 16:29 O co chodzi ? Zaproponowalem ekstazy w formie przesluchania mantr buddyjskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:19 Gość portalu: Pani napisał(a): > Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki! > Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie na > przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo... wypierdalaj ze swoimi uwagami (ciekawe czy admini gazety roberto i hrabia wytną ten mój wpis? pewnie nie, przecież to są debile i cieplaki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 21:30 Gość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: Pani napisał(a): > > > Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki! > > Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie n > a > > przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo... > > wypierdalaj ze swoimi uwagami (ciekawe czy admini gazety roberto i hrabia wytną > > ten mój wpis? pewnie nie, przecież to są debile i cieplaki) > Prosze Paniiii!!!! A Olo mowi 'dupa' i pstryka sie kozami z nosa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 21:54 Olo, masz zakaz opuszczania ławki! A ty Mick nie skarż, bo to nieładnie... A poza tym olo nie pstryka się, tylko pstryka! Oj dzieci, dzieci jak by tu was usadzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 22:23 Gość portalu: Pani napisał(a): Prosze Panii, kiedy ja nie moge... Olo ciagle turla plasterek parowki po lawce, a jeszcze mnie ukul cyrklem i mowi ze jestem skarzypyta.... > Olo, masz zakaz opuszczania ławki! > A ty Mick nie skarż, bo to nieładnie... > A poza tym olo nie pstryka się, tylko pstryka! > Oj dzieci, dzieci jak by tu was usadzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 22:41 MickOwhy, dlaczego zmyślasz? Przecież to nie cyrkiel lecz strzykawka, a poza tym w co cię ukłuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 23:20 Gość portalu: Pani napisał(a): > MickOwhy, dlaczego zmyślasz? Przecież to nie cyrkiel lecz strzykawka, a poza > tym w co cię ukłuł? > .................................................................................. .....................no, bo..................................................... ................nie,bo on wlasnie......................ja wcale ...buuu.......... buuuuu uuuuuu. .............ja wcale nie zmyslaaAAAAAAA... AAAM......UUUUU... . AAAAAAAAAA....OLO...MNIE .....TUUU..UUUUU U....UUUUUKULLLLL.....AAAAAA....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Polecam UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 23:24 Olo, posuń się! Nachos, thron, mika i bromden do oślej ławki za podpowiadanie i jedznie cukierków w czasie lekcji! MickOwhy do pielęgniarki, sew do pani dyrektor, hrabia i FraMauro do pierwszej ławki, a kozak siada pośrodku i zapisuje kto narusza spokój w klasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thron Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:36 Olo” to ty masz tego rozbieżnego zeza i chodzisz do WSB. Śmieje się z ciebie już pół Wrocławia a poza tym jedynie ktoś o nie zdrowym umyśle może powiedzieć, że EXTAZA jest .............. P.S. Proszę pani a Olo wącha klej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 16:36 Chyba się jednak mylisz thron! Wygląda na to ,że olo jest na głodzie i wącha torebkę po wczorajszym śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zon Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.eu.org 18.11.01, 16:40 olo to wirtualny wachacz papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 20:52 Zon, a ty co tu robisz?! Jestes o klasę niżej. Wracaj do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Jakie jest najlepsze EXTASY 18.11.01, 21:48 a mama kazała mi się spytać w jaki sklepie może mi kupić zapas tych landrynek ,co to jedną znalazła u mnie i jej posmakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru ru Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.13, 21:55 najlepsze sa zolte nike- wystrzelaja w kosmos. potem podwojne wisnie Odpowiedz Link Zgłoś