Dodaj do ulubionych

Jakie jest najlepsze EXTASY

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 18:04
najpopularniejsze to mitsubishi, ale najlepsze......
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 18:06
      różowa love
      • hrabiaa Re: Jakie jest najlepsze EXTASY 16.11.01, 18:31
        Polecam Sacred Chants of Buddha w wykonaniu Craiga Pruessa. Odlot niesamowity
        • Gość: FraMauro Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 11:05
          Zadne. Wole landrynki i inne krówki.
          • Gość: bromden Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 19:18
            Michalki
    • Gość: bromden Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 12:24
      tampee, the weed, ganja
    • Gość: sew Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: 10.71.0.* 17.11.01, 14:21
      najlepsze jakie znam- patrz drugi post do wątku THE BEST OF...
    • Gość: olo Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 15:15
      Gość portalu: thron napisał(a):

> najpopularniejsze to mitsubishi, ale najlepsze......

spierdalaj narkomanie pierdolony!
      • Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 16:03
        Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki!
        Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie na
        przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo...
        • Gość: kozak Redaktorzy! Zapanujcie nad tym! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 16:07
          zajmujcie się tym w waszych chorych mózgach a nie tutaj
          • hrabiaa Re: Redaktorzy! Zapanujcie nad tym! 17.11.01, 16:29
            O co chodzi ? Zaproponowalem ekstazy w formie przesluchania mantr
            buddyjskich.
        • Gość: olo Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:19
          Gość portalu: Pani napisał(a):

> Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki!
          > Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie na
          > przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo...

wypierdalaj ze swoimi uwagami (ciekawe czy admini gazety roberto i hrabia wytną
          ten mój wpis? pewnie nie, przecież to są debile i cieplaki)

• Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 21:30
            Gość portalu: olo napisał(a):

> Gość portalu: Pani napisał(a):
            >
            > > Oleczku, jak ty się dziecko wyrażasz! Proszę wróć do swojej ławki!
            > > Bo wpiszę 145-tą uwagę do dzienniczka. A te różowe cukierki zjecie sobie n
            > a
            > > przerwie. A teraz będziemy czytać "Makową Panienkę". Zaczyna olo...
            >
            > wypierdalaj ze swoimi uwagami (ciekawe czy admini gazety roberto i hrabia wytną
            >
            > ten mój wpis? pewnie nie, przecież to są debile i cieplaki)
            >

Prosze Paniiii!!!!

A Olo mowi 'dupa' i pstryka sie kozami z nosa....
            • Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 21:54
              Olo, masz zakaz opuszczania ławki!
              A ty Mick nie skarż, bo to nieładnie...
              A poza tym olo nie pstryka się, tylko pstryka!
              Oj dzieci, dzieci jak by tu was usadzić?!
              • Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 22:23
                Prosze Panii, kiedy ja nie moge...
                Olo ciagle turla plasterek parowki po lawce, a jeszcze mnie ukul cyrklem i mowi
                ze jestem skarzypyta....

> Olo, masz zakaz opuszczania ławki!
                > A ty Mick nie skarż, bo to nieładnie...
                > A poza tym olo nie pstryka się, tylko pstryka!
                > Oj dzieci, dzieci jak by tu was usadzić?!

• Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 22:41
                  MickOwhy, dlaczego zmyślasz? Przecież to nie cyrkiel lecz strzykawka, a poza
                  tym w co cię ukłuł?

• Gość: MickOwhy Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.pp.htv.fi 17.11.01, 23:20

> MickOwhy, dlaczego zmyślasz? Przecież to nie cyrkiel lecz strzykawka, a poza
                    > tym w co cię ukłuł?
                    >

..................................................................................
                    .....................no, bo.....................................................
                    ................nie,bo on wlasnie......................ja wcale ...buuu..........
                    buuuuu uuuuuu. .............ja wcale nie zmyslaaAAAAAAA... AAAM......UUUUU...
                    . AAAAAAAAAA....OLO...MNIE .....TUUU..UUUUU U....UUUUUKULLLLL.....AAAAAA.......
    • Gość: nachos Polecam UFO IP: *.pl 17.11.01, 17:48
      • Gość: Pani Re: Polecam UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 23:24
        Olo, posuń się! Nachos, thron, mika i bromden do oślej ławki za podpowiadanie i
        jedznie cukierków w czasie lekcji! MickOwhy do pielęgniarki, sew do pani
        dyrektor, hrabia i FraMauro do pierwszej ławki, a kozak siada pośrodku i
        zapisuje kto narusza spokój w klasie!
    • Gość: thron Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:36
      Olo” to ty masz tego rozbieżnego zeza i chodzisz do WSB. Śmieje się z ciebie
      już pół Wrocławia a poza tym jedynie ktoś o nie zdrowym umyśle może powiedzieć,
      że EXTAZA jest ..............

P.S.
      Proszę pani a Olo wącha klej
      • Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 16:36
        Chyba się jednak mylisz thron!
        Wygląda na to ,że olo jest na głodzie i wącha torebkę po wczorajszym śniadaniu.
        • Gość: zon Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.eu.org 18.11.01, 16:40
          olo to wirtualny wachacz papieru toaletowego.
          • Gość: Pani Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 20:52
            Zon, a ty co tu robisz?! Jestes o klasę niżej. Wracaj do siebie.
            • aniel Re: Jakie jest najlepsze EXTASY 18.11.01, 21:48
              a mama kazała mi się spytać w jaki sklepie może mi kupić zapas tych
              landrynek ,co to jedną znalazła u mnie i jej posmakowało.
    • Gość: ru ru Re: Jakie jest najlepsze EXTASY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.13, 21:55
      najlepsze sa zolte nike- wystrzelaja w kosmos. potem podwojne wisnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka