lusia80 25.12.06, 15:50 czy możecie mi pomoc? szukam świątecznego rozkładu jazdy.. mam wrażenie, że wczoraj metro jeździło troche inaczej niż dotychczas...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neo[EZN] Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 16:24 Pomyliłaś/łeś forum. "Krasnal i alternatywa" to lepsze miejsce na takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: wrocławskie metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 16:54 Eh Neo;) Lusia - metro dziala w swieta normalnie. Moze to, ze zmiast drinkow z palemka daja drinki z choineczka cie zmylilo i wybilo z rytmu? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wrocławskie metro 25.12.06, 17:02 Przywiezli wam juz nowe sklady z Rosji? Nie bardzo rozumiem Dutkiewicza - niby swiatowy czlowiek, a kupuje zdezelowane wagoniki "u Ruskich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: wrocławskie metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:11 One maja isc do Poglebionego. Przeciez tam ciagle te dziadki z Werwolfu ostrzeliwuja z kapiszonow wszystko co sie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: wrocławskie metro IP: 156.17.170.* 25.12.06, 23:55 One maja isc do Poglebionego. Przeciez tam ciagle te dziadki z Werwolfu ostrzeliwuja z kapiszonow wszystko co sie rusza. ale ale , jechałam niedawno takim i zamiast drinków z palemką był kwas chlebowy- czad! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: wrocławskie metro 25.12.06, 17:23 Tak się składa, że mamy japońskie składy, które odziedziczyliśmy po ekipie budującej ogród japoński - oni nie potrafią inaczej dojeżdżać do pracy jak tylko metrem i to było warunkiem Japończyków by wogóle ruszyli z budową. A reszta składów to składy retro w stylu trzeciej Rzeszy. Zapraszam do odwiedzenia i skonfrontowania swojich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 18:41 Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a): > Pomyliłaś/łeś forum. "Krasnal i alternatywa" to lepsze miejsce na takie głupoty > . Pomyliłaś/łeś forum "Kto nami rządzi?" to lepsze miejsce na takie wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjf Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci IP: *.as.kn.pl 25.12.06, 23:11 żebyś znalazła jakiegoś dobrego psychiatrę, może jeszcze nie jest za późno jak w przypadku takich infantylnych przygłupków jak np.sztuk6mistrz i inni w kółko bełkoczący o wrocławskim metrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 23:26 Ty kjf nie wierzysz w sprawczą moc słowa... A na początku zawsze jest słowo i wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci 25.12.06, 23:27 Zaszczytem dla mnie twoje stwierdzenia, bowiem nic mnie tak nie cieszy jak ocena mojej osoby przez ludzi o tak niskiej samoocenie, którzy muszą wywalać swoją frustracje publicznie. A może to jakies zwierzątko przemówiło ludzkim głosem, bo kartki kalendarza mu się posklejały? Pozdrowienia tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hurysa1 Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci 26.12.06, 00:10 sztuk6mistrz napisał: > Zaszczytem dla mnie twoje stwierdzenia, bowiem nic mnie tak nie cieszy jak ocen > a > mojej osoby przez ludzi o tak niskiej samoocenie, którzy muszą wywalać swoją > frustracje publicznie. A może to jakies zwierzątko przemówiło ludzkim głosem, b > o > kartki kalendarza mu się posklejały? Pozdrowienia tak czy inaczej. W metrze, na całym świecie spotyka się różne typy. W końcu jest to przestrzeń publiczna (choć biletowana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanko Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.06, 15:21 Czy ktoś wie gdzie w sieci można znaleźć sylwestrowy rozkład metra. Chciałem sobie zaplanować powrót z balu do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: wrocławskie metro IP: *.chello.pl 27.12.06, 06:35 Czy ktoś wie gdzie w sieci można znaleźć sylwestrowy rozkład metra. Chciałem > sobie zaplanować powrót z balu do domu. wszystko jak zawsze, żadnych zmian, i podobno impra każdym składzie do rana w cenie zwykłego biletu. podobno nawet wypożyczalnia strojów sylwestrowych jest.może nawet nie warto ić na żaden bal, tylko do metra. na terminalu na "placu czerwonym" ma być koncert Rammstein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: wrocławskie metro IP: *.fbx.proxad.net 27.12.06, 10:24 Gość: kjf 25.12.06, 23:11 + odpowiedz żebyś znalazła jakiegoś dobrego psychiatrę, może jeszcze nie jest za późno jak w przypadku takich infantylnych przygłupków jak np.sztuk6mistrz i inni w kółko bełkoczący o wrocławskim metrze. No ja rozumiem, ze dziwne Ci sie to moze wydawac....to tak jakby zachwycac sie sloncem, czy tym, ze czasem deszcz pada...Ale widzisz, jakbys tak troche pomieszkal poza Wroclawiem, albo moze nie urodzil sie we Wroclawiu, lepiej zrozumialbys tych, ktorzy potrafia naprawde docenic Metro takie jakie jest we Wroclawiu, nie byloby ono dla Ciebie tak oczywistym, zwyklym srodkiem komunikacji...Ja urodzilam sie i przed przeprowadzka do Wroclawia mieszkalam w Opolu, gdzie jest tylko kolejka linowa laczaca Ratusz z ZWM-em i Zaodrzem (stad wieczne walki miedzy tymi dzielnicami, kazda chcialaby otworzyc nowe polaczenie, z wyspa Bolko, ale fundusze sa tylko na jedno, w efekcie nie robi sie nic i plany rozbudowy leza w Ratuszu i pokrywaja sie kurzem... Ad Sylwestra, ponoc premier Francji osobiscie dostarczyl Metro SA duze zpasy najlepszego szampana, w ramach podzieki dla Spolki za zorganizowanie tylu miejsc pracy dla bezrobotnych imigrantow z tego kraju i kursow jezykowych,wiec w Sylwestra oprocz drinkow z palemka, klientom rozdawane beda tez kieliszeczki Dom Perignon... Zarzad spolki zdecydowal, ze dla nich to zdecydowanie za duzo o postanowil sie podzielic z klientami, mile nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Umówmy się IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.06, 17:39 Spotkajmy się 31 na lini zielonej. Na opatowickiej staruszkowie z werwolfu organizują ognisko. Będą śpiewy i race. Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Umówmy się 27.12.06, 21:25 Nie ma obawy - komisarz Mock zrobił z tymi, którzy strzelali porządek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Umówmy się IP: *.chello.pl 27.12.06, 21:31 Spotkajmy się 31 na lini zielonej. Na opatowickiej staruszkowie z werwolfu > organizują ognisko. Będą śpiewy i race. bardzo fajny pomysł. czy to impreza składkowa? mam puszki z tuszonką, może dziadkom przypomną się lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamil Re: Umówmy się 28.12.06, 17:55 Ja mam piernik, mogę dołożyc puszkę szynki. A czy w metrze nadal sprzątają sprzątaczki zza zachodniej granicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Umówmy się IP: 156.17.170.* 28.12.06, 18:45 A czy w metrze nadal sprzątają sprzątaczki zza zachodniej granicy? jeśli przeszły egzamin językowy to tak, inaczej są spuszczane do pogłębionego , bo tam wymagania są niższe. to samo dotyczy tych facetów przy drzwiach, co odwieszają płaszcze na właściwy haczyk, tym użytkownikom, którzy maja karnet z opcją "szatnia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosi1 Re: Umówmy się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 19:43 o której zaczyna się ta imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Umówmy się IP: 156.17.170.* 28.12.06, 20:03 o której zaczyna się ta imprezka zaraz po koncercie rammstein. dziadkowie z werwolfu postanowili być na nim i jeszcze iść do garderoby artystów po autografy. jak sie tam zasiedzą , to imprezkę mamy zacząć sami, tak jest umówione. na strzelanie z rac wrócą na pewno- onkel hajnriś ma takie nowiutkie fojerwerki z hong kongu i chce je nam zaprezentować. swoją drogą on kończy 88 lat pierwszego stycznia może się złóżmy na jakiś prezent? no i zarządcy metra też powinni jakoś uczcić nestora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjde Re: Umówmy się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 23:15 Mogę przynieść ogórki kiszone i grzybki wlasnej roboty - pod warunkiem, ze Stokrotka dostarczy sery pod ten dom perignon czy jak się tego szampana pisze. Aha, syszłam , ze Mock całkiem nieźle zorganizował tych wehrwolfian , i opanował to strzelanie - tak, że możliwe, że Zarząd zrezygnuje z tych ruskich pancernych wagonów nawet w pogłębionym! A co do japońców - te nowe świetnei się sprawdzają na linii nadziemnej, tej pod biblioteką uniwersytecką. Pozdrowienia dla Stokrotki. Chyba wyczuwam tęsknotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Sylwester IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.01.07, 22:31 a co tu tak cicho ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Sylwester IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.07, 23:26 Gość portalu: zuza napisał(a): > a co tu tak cicho ? Bo gdy się milczy milczy milczy to apetyt rośnie wilczy... Odpowiedz Link Zgłoś