Dodaj do ulubionych

wrocławskie metro

25.12.06, 15:50
czy możecie mi pomoc? szukam świątecznego rozkładu jazdy.. mam wrażenie, że
wczoraj metro jeździło troche inaczej niż dotychczas...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Neo[EZN] Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 16:24
      Pomyliłaś/łeś forum. "Krasnal i alternatywa" to lepsze miejsce na takie głupoty.
      • Gość: josip Re: wrocławskie metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 16:54
        Eh Neo;)

Lusia - metro dziala w swieta normalnie. Moze to, ze zmiast drinkow z palemka daja drinki z choineczka cie zmylilo i wybilo z rytmu?
        • absztyfikant Re: wrocławskie metro 25.12.06, 17:02
          Przywiezli wam juz nowe sklady z Rosji? Nie bardzo rozumiem Dutkiewicza - niby
          swiatowy czlowiek, a kupuje zdezelowane wagoniki "u Ruskich".
          • Gość: josip Re: wrocławskie metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:11
            One maja isc do Poglebionego. Przeciez tam ciagle te dziadki z Werwolfu ostrzeliwuja z kapiszonow wszystko co sie rusza.
            • Gość: azja Re: wrocławskie metro IP: 156.17.170.* 25.12.06, 23:55
              One maja isc do Poglebionego. Przeciez tam ciagle te dziadki z Werwolfu
              ostrzeliwuja z kapiszonow wszystko co sie rusza.

ale ale , jechałam niedawno takim i zamiast drinków z palemką był kwas chlebowy-
              czad!
          • sztuk6mistrz Re: wrocławskie metro 25.12.06, 17:23
            Tak się składa, że mamy japońskie składy, które odziedziczyliśmy po ekipie
            budującej ogród japoński - oni nie potrafią inaczej dojeżdżać do pracy jak tylko
            metrem i to było warunkiem Japończyków by wogóle ruszyli z budową. A reszta
            składów to składy retro w stylu trzeciej Rzeszy. Zapraszam do odwiedzenia i
            skonfrontowania swojich informacji.
      • Gość: Topik Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 18:41
        Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a):

> Pomyliłaś/łeś forum. "Krasnal i alternatywa" to lepsze miejsce na takie głupoty
        > .

Pomyliłaś/łeś forum "Kto nami rządzi?" to lepsze miejsce na takie wskazówki.
    • Gość: kjf Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci IP: *.as.kn.pl 25.12.06, 23:11
      żebyś znalazła jakiegoś dobrego psychiatrę, może jeszcze nie jest za późno jak w
      przypadku takich infantylnych przygłupków jak np.sztuk6mistrz i inni w kółko
      bełkoczący o wrocławskim metrze.
      • Gość: Topik Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 23:26
        Ty kjf nie wierzysz w sprawczą moc słowa... A na początku zawsze jest słowo i
        wyobraźnia.
      • sztuk6mistrz Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci 25.12.06, 23:27
        Zaszczytem dla mnie twoje stwierdzenia, bowiem nic mnie tak nie cieszy jak ocena
        mojej osoby przez ludzi o tak niskiej samoocenie, którzy muszą wywalać swoją
        frustracje publicznie. A może to jakies zwierzątko przemówiło ludzkim głosem, bo
        kartki kalendarza mu się posklejały? Pozdrowienia tak czy inaczej.
        • hurysa1 Re: Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę ci 26.12.06, 00:10
          sztuk6mistrz napisał:

> Zaszczytem dla mnie twoje stwierdzenia, bowiem nic mnie tak nie cieszy jak ocen
          > a
          > mojej osoby przez ludzi o tak niskiej samoocenie, którzy muszą wywalać swoją
          > frustracje publicznie. A może to jakies zwierzątko przemówiło ludzkim głosem, b
          > o
          > kartki kalendarza mu się posklejały? Pozdrowienia tak czy inaczej.

W metrze, na całym świecie spotyka się różne typy. W końcu jest to przestrzeń
          publiczna (choć biletowana).
    • Gość: Pytanko Re: wrocławskie metro IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.06, 15:21
      Czy ktoś wie gdzie w sieci można znaleźć sylwestrowy rozkład metra. Chciałem
      sobie zaplanować powrót z balu do domu.
      • Gość: azja Re: wrocławskie metro IP: *.chello.pl 27.12.06, 06:35
        Czy ktoś wie gdzie w sieci można znaleźć sylwestrowy rozkład metra. Chciałem
        > sobie zaplanować powrót z balu do domu.

wszystko jak zawsze, żadnych zmian, i podobno impra każdym składzie do rana w cenie zwykłego biletu. podobno nawet wypożyczalnia strojów sylwestrowych jest.może nawet nie warto ić na żaden bal, tylko do metra. na terminalu na "placu czerwonym" ma być koncert Rammstein.
        • Gość: Stokrotka Re: wrocławskie metro IP: *.fbx.proxad.net 27.12.06, 10:24
          Gość: kjf 25.12.06, 23:11 + odpowiedz
          żebyś znalazła jakiegoś dobrego psychiatrę, może jeszcze nie jest za późno jak w
          przypadku takich infantylnych przygłupków jak np.sztuk6mistrz i inni w kółko
          bełkoczący o wrocławskim metrze.

No ja rozumiem, ze dziwne Ci sie to moze wydawac....to tak jakby zachwycac sie
          sloncem, czy tym, ze czasem deszcz pada...Ale widzisz, jakbys tak troche
          pomieszkal poza Wroclawiem, albo moze nie urodzil sie we Wroclawiu, lepiej
          zrozumialbys tych, ktorzy potrafia naprawde docenic Metro takie jakie jest we
          Wroclawiu, nie byloby ono dla Ciebie tak oczywistym, zwyklym srodkiem
          komunikacji...Ja urodzilam sie i przed przeprowadzka do Wroclawia mieszkalam w
          Opolu, gdzie jest tylko kolejka linowa laczaca Ratusz z ZWM-em i Zaodrzem (stad
          wieczne walki miedzy tymi dzielnicami, kazda chcialaby otworzyc nowe
          polaczenie, z wyspa Bolko, ale fundusze sa tylko na jedno, w efekcie nie robi
          sie nic i plany rozbudowy leza w Ratuszu i pokrywaja sie kurzem...
          Ad Sylwestra, ponoc premier Francji osobiscie dostarczyl Metro SA duze zpasy
          najlepszego szampana, w ramach podzieki dla Spolki za zorganizowanie tylu
          miejsc pracy dla bezrobotnych imigrantow z tego kraju i kursow jezykowych,wiec
          w Sylwestra oprocz drinkow z palemka, klientom rozdawane beda tez kieliszeczki
          Dom Perignon... Zarzad spolki zdecydowal, ze dla nich to zdecydowanie za duzo o
          postanowil sie podzielic z klientami, mile nie?
          • Gość: Topik Umówmy się IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.06, 17:39
            Spotkajmy się 31 na lini zielonej. Na opatowickiej staruszkowie z werwolfu
            organizują ognisko. Będą śpiewy i race.
            • o.beyzyma Re: Umówmy się 27.12.06, 21:25
              Nie ma obawy - komisarz Mock zrobił z tymi, którzy strzelali porządek
              !
            • Gość: azja Re: Umówmy się IP: *.chello.pl 27.12.06, 21:31
              Spotkajmy się 31 na lini zielonej. Na opatowickiej staruszkowie z werwolfu
              > organizują ognisko. Będą śpiewy i race.

bardzo fajny pomysł. czy to impreza składkowa? mam puszki z tuszonką, może dziadkom przypomną się lepsze czasy.
              • mamil Re: Umówmy się 28.12.06, 17:55
                Ja mam piernik, mogę dołożyc puszkę szynki.
                A czy w metrze nadal sprzątają sprzątaczki zza zachodniej granicy?
                • Gość: azja Re: Umówmy się IP: 156.17.170.* 28.12.06, 18:45
                  A czy w metrze nadal sprzątają sprzątaczki zza zachodniej granicy?

jeśli przeszły egzamin językowy to tak, inaczej są spuszczane do pogłębionego ,
                  bo tam wymagania są niższe. to samo dotyczy tych facetów przy drzwiach, co
                  odwieszają płaszcze na właściwy haczyk, tym użytkownikom, którzy maja karnet z
                  opcją "szatnia".
                  • Gość: gosi1 Re: Umówmy się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 19:43
                    o której zaczyna się ta imprezka
                    • Gość: azja Re: Umówmy się IP: 156.17.170.* 28.12.06, 20:03
                      o której zaczyna się ta imprezka

zaraz po koncercie rammstein. dziadkowie z werwolfu postanowili być na nim i
                      jeszcze iść do garderoby artystów po autografy. jak sie tam zasiedzą , to
                      imprezkę mamy zacząć sami, tak jest umówione. na strzelanie z rac wrócą na
                      pewno- onkel hajnriś ma takie nowiutkie fojerwerki z hong kongu i chce je nam
                      zaprezentować. swoją drogą on kończy 88 lat pierwszego stycznia może się złóżmy
                      na jakiś prezent? no i zarządcy metra też powinni jakoś uczcić nestora.
            • Gość: bjde Re: Umówmy się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 23:15
              Mogę przynieść ogórki kiszone i grzybki wlasnej roboty - pod warunkiem, ze
              Stokrotka dostarczy sery pod ten dom perignon czy jak się tego szampana pisze.
              Aha, syszłam , ze Mock całkiem nieźle zorganizował tych wehrwolfian , i
              opanował to strzelanie - tak, że możliwe, że Zarząd zrezygnuje z tych ruskich
              pancernych wagonów nawet w pogłębionym! A co do japońców - te nowe świetnei się
              sprawdzają na linii nadziemnej, tej pod biblioteką uniwersytecką.
              Pozdrowienia dla Stokrotki. Chyba wyczuwam tęsknotę...
              • Gość: zuza Re: Sylwester IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.01.07, 22:31
                a co tu tak cicho ?
                • Gość: Topik Re: Sylwester IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.07, 23:26
                  Gość portalu: zuza napisał(a):

> a co tu tak cicho ?

Bo gdy się milczy milczy milczy to apetyt rośnie wilczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka