Dodaj do ulubionych

Iwan i Delwin - wontek kó czczi

22.10.04, 08:15
Jej pienkne czarne oczy
Śniom się czarne oczy
Ih nie pszeoczyrz
Wiem rze nieeee
Jej pienkne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mnom jezd

złe kilometry dzielom nass
lato mineło
lalalala
dalej nie pamientam ale napisze jerzcze rerzte.

LOWE IWAN I DELWIN!!!!!
Obserwuj wątek
    • aga_piet Re: Iwan i Delwin - wontek kó czczi 22.10.04, 10:25
      Troche sie stydze gdyrz tego nie zną, ale piękne jest...
      • powerpuffgirl Re: Iwan i Delwin - wontek kó czczi 22.10.04, 12:05
        cusz za pienkny wjersz! zafsze sie wzrószam czytajonc poezjem!! oh Conena,
        jakom Ty jezdeś znafczyniom literatóry....lowe
      • okrent9 Re: Iwan i Delwin - wontek kó czczi 24.10.04, 19:03
        ja tesh sie stydze bo tesh ńe znałą... ale pienkne, jak aga muwiii. Zweuashcza
        te kroczonce otshy.Bendom za mnom dugo jeshcze hodziły.
    • eirenne Re: Iwan i Delwin - wontek kó czczi 22.10.04, 14:50
      łaaaa... to jezd pjenkne...
    • moneoo Ja hce tego songa miec 22.10.04, 16:56

Ja hce to we empeczy, cy ktosz to ma? bi mi sendnon na mejla, bo to je cool i
      fajne. a jagby htoś miał okładke tego to też hce w jotpegu.
      Tak sie wzruszyłem, ze hce to miec, bo dawno nic tak pięknego poezyjnie nie
      czytałem ja.
      a właśnie nie wiem, to je song, czy normalnie wiersz to je? bo sie nie
      zorientowałem jeszcze.
      • conena Re: Ja hce tego songa miec 22.10.04, 20:13
        to se jezd song pienkny i wielki i muj nowy chicior
    • anna_geras Re: Iwan i Delwin - wontek kó czczi 22.10.04, 21:55
      ja mam tom pjosenke na tfrdzielu jak ktos kce. Sucham jej codzien, pjenkna jest.
      • bei to jezd o mnie! 23.10.04, 05:03
        ja mam czarne oczy! Napraftę- ale f DO ( dowodzieosobiztym) óparłam siem na
        BRONZOWE- bo tag było oryginalniej........a urzęndnik to siem ópierala, rze
        wcale rze bo nie- rze czarnesmile
        • eirenne Re: to jezd o mnie! 23.10.04, 08:25
          A ja sje pszes całe rzycje ópjerałą, rze mą pifne oczy i tag miałą fdowodzie,
          ale mję wszyscy zakszyczeli, rze mą szare i tera fnowym dowodzie bede mjała
          szare, hoć muj misjo muwi, rze mą czasę zielone, noi jósz sama nje wję...
          • bei Ireko.... 23.10.04, 12:52
            al użentnik- to mósi napisać takje oczy jag w popszednim dofocie....nie morze
            inaczej....ja jag zmienjałam dofut- to byl jósz inny formólasz- i oczy były
            tylko pifne, czarne..ale on mósiał fpisac jag było wcześniejsmile
            A fo nowym jezd mjejsce na koror oczó? som.....
            • eirenne Re: Ireko.... 23.10.04, 13:48
              Hyhysmile)) Pani óżentniczka sfruciła ówage rze fpisałam we wnjoskó inne oczy, ale
              ja jej wyjasniłą, rze popszednjo mjałą fpisane źle i wjencej sje nje pytała o
              nidz. Pefnje sobaczyła, rze jezdę kozmo i wolała nje fhodzidź fdyskósje hyhy. A
              czyna dowodzie nowym te oczy bendom to nje wjęsmile
              • okrent9 Re: Ireko.... 24.10.04, 19:19
                a ja mą takje pytańe dzifne: a do kjedy czeba se zmienidź dowut? tshy jezd
                jakiź termin? tshy to jezd trędi wogle? nowe sdjeńcie se tsheba pefńe zrobidź,
                co ńe? dzie to tsheba iźdź rzeby tę nowy dowut dostadź? i fco sie najlepiej
                óbradź? a tshy morzna na zdjeńció pokazadź kolczyk w pempkó albo tatółarz na
                opatce?
                • legenda_o_wilku_lobo Re: Ireko.... 25.10.04, 15:19
                  Dofód czeba chyba do dfa tysionce dziesiontego roku. ja jeszcze nie zmienjałam bo siem caly czas zastanawjam czy za monsz nie wyjde za mojego misijaczka i potem naswisko zmieniadź i potem znofu do óżendu, a wmiendzy czasie siem moda zmieni, fryzura bedzie nietrendi, bluseczka mosze z przodem bedzie na topje i co ftedy? No sama nije wjem! jósz czy lata sie waham ale morze do tego dfa tysionce dziesiontego sie zdecydóje.....
                  • alfa_romeczek Re: Ireko.... 25.10.04, 15:32
                    A Romeczek jest Kozmo_Anarhizda i nie ma dofotu osobliwego, zato ma tfa
                    parz-porty, o! A jag siem upsze to bendzie miau czeci tysz, do karzdej skury na
                    motorkoo, rurur wrrr, prrr, bum bum bum, uns uns uns - inny, o! I na iednym
                    bendzie z brodom, an drugim bes, a na czecim tesz z brodo, ale w pasemkach
                    tur-kusowyh, o! I mogom Romeczka w celtdydzgiego smoka na pupje cmoknoc, o! Chouk!
                • ja22ek Z dieńće pempóżka wdowodźe... 26.10.04, 11:09
                  Otusz Okrentko jeżtrze ńemorzna dawadź foteg sfoih ólóbjonyh ceńści ćaa
                  dodowodó. Ale naż Seim jósz pracóie nat óhfaleńem ot powjedńei óztawy. Bo
                  Strasz Granitszna rzonda rzeby mogli oni lókadź na jinne znaki żczegulne nisz
                  bóźa, kturom ńa karzda ma sóperuadnom i ńezafsze hce pokazadź (a mózóumąnki
                  wogle niehcom). Atag karzda pokarze to co ji pasóie. Jedna tatółasz na opatce,
                  inna koltszyk wbjóźće abo najenzyku abo tam gdźe śiem rumjeńem jagmyślem,
                  ajerzcze ina - tibsy sfoje nailebsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka