Dodaj do ulubionych

Fryzjer na Bielanach

02.01.07, 07:14
Proszę o informacje, jeżeli był ktoś z Was u fryzjera na bielanach "Jean
Luis ...", czy warto się tam wybrać? Jeżeli tak, to czy jest tam jakaś Pani,
którą szczególnie polecacie. A może we Wrocławiu jest jakiś super fryzjer.
Chodzi mi o dobre zcięcie włosów. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: Fryzjer na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:24
      jest to jeden z lepszych fryzjerów we wro, polecam szczegolnie ja (moi znajomi a szczegolnie zona) panią Brygide, Pozdrawiam :)
      • elixir31 Re: Fryzjer na Bielanach 02.01.07, 09:52
        Dziękuję za odpowiedź. Zawsze to lżej na sercu jak ktoś powie dobre słowo i
        potwierdzi wybór
      • Gość: bw Re: Fryzjer na Bielanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:03
        Gość portalu: neo napisał(a):

> jest to jeden z lepszych fryzjerów we wro, polecam szczegolnie ja (moi znajomi
        > a szczegolnie zona) panią Brygide, Pozdrawiam :)

zona nazywa sie Brygida i pracuje w tym właśnie salonie??
        Pozdrawiam wszystkich, którzy za free robią sobie reklame na forum
        ;)
        • elixir31 Re: Fryzjer na Bielanach 03.01.07, 07:29
          Niestety, to nie jest ani żona, ani pracownik.
          Pytałam wczoraj w salonie, czy ktoś taki pracuje.
          Niestety nie. Bardzo śmieszne...
          • Gość: kamila Re: Fryzjer na Bielanach IP: 80.50.252.* 03.01.07, 10:52
            i jak tam scinaja? podobała ci sie nowa fryzura? ja byłam w ,,jean Luis ..''
            tam koło rynku i byłam bardzo niezadowolona.raz obcieli mnie w taki sposób ze po
            umyciu włosów nie było wogóle widac zmiany, innym razem przyszłam z ich własna
            ulotka z fryzura i obcieli mnie zupełnie inaczej. Trzeciego razu chyba juz nie
            bedzie....:/
            • Gość: figa Re: Fryzjer na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:42
              A ja chodzę do mojej koleżanki, która jest fantastycznym fryzjerem !! Ma własny
              zakład, w bloku na Lubuskiej (wejście przez bramę od Pereca, na podwórko). Ma
              na imię Ula, jest mistrzynią !! Jeżdżę do niej od wieeelu lat. Mogę podać nr
              telefonu do zakładu - 071-3385126. Nie dam sobie grzebać przy włosach żadnej
              babie w pseudosalonach, które poza markowymi kosmetykami, cenami z kosmosu i
              fałszywym blichtrem, oferują usługi niedouczonych fryzjerek z Bożej łaski .....
              Zawsze jadę do Uli. Pozdrawiam ! :)
              • Gość: DESPERATKA Re: Fryzjer na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:11
                raz byłam, na samym początku,bo pracują w niedzielę,a tego mi najbardziej
                brakuje w innych zakładach,żadna rewelacja,(głupio sie czułam-ludzie łażą i
                zaglądają,)ale ogólnie nic specjalnego ,poza ceną.
                poniewaz mieszkam na klecinie,to zaczęłam szukac i tak trafiłam do salonu AGA
                na ul.czekoladowej ,niby byłam zadowolona,bo i nienajgorzej,i szybko i
                niedrogo,ale zrobiło się "nudno na mojej głowie"-za każdym razem mniej więcej
                to samo,a ja lubie zmiany,
                znów szukanie i trafiłam na krzycką róg wawrzyniaka-jak na razie jest ok,choć
                ceny nie za niskie,samo ścięcie ( bez modelowania) ponad 50,00.zobaczę co
                będzie dalej,chętnie poznam takze opinie o innych,jak juz pisałam lubię zmiany
                • Gość: Kamila Re: Fryzjer na Bielanach IP: 80.50.252.* 04.01.07, 13:35
                  ja szukam jakiegos dobrego fryzjera, który strzyze oryginlnie, lubie
                  asymetrie,ostre ciecia. jak narazie nie znalazłąm nikogo takiego, obcinam sie
                  wiec sama.Wychodzi mi całkiem niezle, ale mimo wszytsko wolałabym zeby doradził
                  mi ktos kto sie na tym zna :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka