Dodaj do ulubionych

Prokuratura może mi naskoczyć

18.01.07, 15:07
Ale się dzisiaj uśmiałam rano,słuchając radia i kształtując przy okazji
mięśnie pośladków:) Chodzi o reakcję Leppera na możliwość przeprowadzenia
testów DNA przez prokuraturę w związku z tajemniczą ciążą Anety K. Nasz
najsłynniejszy polski mulat odrzekł,,Prokuratura nie może żądać, może mnie
najwyżej poprosić"...

HA HA HA

W takiej sytuacji, gdy będę wracała nocą z hash party,roznosząc dookoła woń
zielska, i zatrzyma mnie patrol prewencji, żądając pokazania zawartości
kieszeni,odpowiem za Lepperem:,,Nie możecie żądać,możecie mnie najwyżej
poprosić", po czym oddalę się w sobie tylko znanym kierunku:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Re: Prokuratura może mi naskoczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:09
      lillalu nie wzięłaś pod uwagę jednej, acz kluczowej kwestii. Nasz ukochany
      wicepremier ma immunitet, a Ty co najwyżej pałą po plecach możesz dostać za
      taki tekst...
      • lillalu Re: Prokuratura może mi naskoczyć 18.01.07, 15:14
        Mój tekst o patrolu był, rzecz jasna, tylko ironizującą metaforą. Fajnie by tak
        było nie przejmować się niczym-prokuraturą,opinią publiczną,pieniędzmi... Tylko
        solarium i basen z rana. Żyć,nie umierać:)
        • kklement Re: Prokuratura może mi naskoczyć 18.01.07, 16:17
          lillalu napisała:

> solarium i basen z rana. Żyć,nie umierać:)

W wykonaniu tego wieprza i jego kumpli raczej "żryć, nie umierać". Przypominam
          o posiłkach za 1000 PLN, zamawianych do samolotu wiozącego Leppera do Darłówka.
          • tlatocetl2 Re: Prokuratura może mi naskoczyć 18.01.07, 17:27
            Jestem wieprzem i szczycę się tym. Hedonizm został chyba stworzony dla mnie.
            Epikurze, dziękuję ci zań!
            Lepper to człowiek prosty, nie oczekujcie zatem od niego, że siądzie grzecznie
            w kąciku i rozczyta się w "Myślach" Pascala, albo "Confessiones" Świętego
            Augustyna w oryginale.
            • Gość: albis Re: Prokuratura może mi naskoczyć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 17:47
              A czy Epikur pisał coś o radości życia, wynikającej z faktu, że kogoś się okradnie albo pobije? Czy hedonizm polega na zadowoleniu z wyżej wymienionych czynności, za które wicepremier "państwa prawa" został skazany prawomocnymi wyrokami sądów, notabene wyjątkowo wyrozumiałych przy rozpatrywaniu spraw działaczy partyjnych?
              • tlatocetl2 Re: Prokuratura może mi naskoczyć 18.01.07, 18:49
                Epicuri de grege porci - wieprze z trzody Epikura - mawiano o jego kompanach.
                Zażywali wszelkich rozkoszy, pili do upadłego i nie dawali się ująć w żadne
                karby moralne. Podejrzewam zatem, że robili gorsze rzeczy niż Lepper.
                Głosowałem na PiS i nie wstydzę się tego. Ponieważ Lepper jest nam potrzebny do
                realizacji wzniosłych celów, tolerować go muszę, jako mniejsze zło...
                • oels Re: Prokuratura może mi naskoczyć 18.01.07, 18:56
                  Jeśli jeszcze się nie wstydzisz to niedługo zaczniesz.Mamiony wizją czystej
                  czwartej
                  • Gość: premier Re: ja bym zacytowal premiera IP: *.218.146.194.generacja.pl 18.01.07, 21:12
                    SPIEPRZAJ DZIADU !!
                    • lillalu Re: ja bym zacytowal premiera 19.01.07, 10:50
                      A na egzaminie magisterskim,gdy promotor mi powie:,,Ale beznadziejną pani
                      napisała pracę!" odpowiem:,,Nikt mi nie udowodni,że czarne jest czarne, a białe
                      jest białe":)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka