Dodaj do ulubionych

ROZMOWA Z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 11:34
Fajnie w tym Firleju.. Wreszcie powiew wielkiego świata w tym zaścianku.
szkoda że to nie firlej kubuje kamienice w rynku....
Obserwuj wątek
    • Gość: necha dobre miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:15
      Jedyne miejsce we wroclawiu z sensownym programem i planem na przyszlosc, oby udalo sie to
      ciagnac jak najdluzej, bo jest czego posluchac i atmosfera sciaga fajnych ludzi. Obfitego roku '07!
      • Gość: zyczliwy zmiencie neon IP: *.edukacja.wroc.pl 24.01.07, 13:53
    • Gość: Stali bywalcy! rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.crowley.pl 24.01.07, 15:30
      Wreszcie jakiś porządny dyrektor, który coś robi, a nie jak ta lajza poprzednia,
      trzymamy kciuki, bo słuchy chodzą w mieście, że pan Robert nie ma układów tylko
      ciężko pracuje, a to podobno nie wystarcza w dzisiejszych czasach...Trzymamy
      kciuki za powodzenie.

Wierni goście Firleja.
      • Gość: TA sama Re: rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem F IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 09:41
        firlej jest fajny bo dyrektor firleja jest fajny :))
        i drobna sugestia dla miejskich urzędasów:
        CHCEMY DLA DYREKTORA ROBERTA NOWEGO KONTRAKTU!!! NA 5 LAT!!
      • Gość: luka Re: rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem F IP: *.madcomputers.pl 25.01.07, 09:56
        Jak słyszę takie historie, że chcą zamykac klub, w którym wreszcie coś zaczeło
        się dziac, to mnie wkurza. Wystarczy popatrzec na weekendowe propozycje, zwykle
        to własnie w Firleju jest najbardziej oryginalna. A pewnie ten klub nie ma
        najwiekszego budżetu w tym miescie. Akurat mieszkam w pobliżu, wiem
        ze "ziomale" i ludzie z miasta zaczeli tutaj przychodzic i co? Teraz rozwój
        przez likwidację?
    • Gość: pp to Firlej;) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.01.07, 16:13
      stać więc nas jednak na pociąg do doznań prawdziwych? może mało modnych? stać
      nas!!! w dobie komercji i kultury szybkiej, łatwej i przyjemnej; bez układów i
      całowania klamek .. stać nas. Gdyby się jeszcze bardziej okazywało, że stać na
      ten afisz kogoś, kto mógłby wspierać mądre działania. Radio w internecie z
      Firleja? przepraszam czy tu biją?!?. Dają! Bo gdzie indziej można byłoby
      usłyszeć coś co powstało z inspiracji twórców własnym sumptem nagrane we
      Wrocławiu za darmo zupełnie. ech.. ale to nie rozpacz, że znowu najbardziej
      narobią się Ci, którzy otrzymają NIC lub "sepose": bez emocji. Czepię się
      walki, GRATULACJE
    • Gość: benditto doobry klub IP: *.akron.net.pl 24.01.07, 16:59
      noo zgadzam sie z toba dzieki temu klubowi poznaleb duzo nowego ciekawego brzmienia z roznych zakatkow swiata o ktorych nigdy w zyciu bym sie nie dowiedzial gdyby nie firlej widac ze sie ekipa stara o wysoki poziom repertuaru
    • Gość: mr majster Polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 19:06
      Gratuluję obecnego stanu do którego doszedł Firlej, nie jest to miejsce
      pospolite, a imprezy które można tam zobaczyć wnoszą wiele świeżości i
      rozbijają wypraną popkulturę prezentowaną w większości klubów.
      Gratuluję Robercie i życzę następnej kadencji.
      • Gość: stefanox Re: Polecam IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 20:42
        zaskakuje mnie informacja o kadencyjności ...
        nie znam finansowania tego klubu , nie wszystko jest takie cacy jak próbujecie
        to pokazać , można przyczepić pare łatek , często brak kultury w miejscu
        kultury itd.itp. jednak gdyby tak pozostałe miejsca których zadaniem za nasze
        pieniądze jest tworzenie miejsc tetniacych kulturą zrobiły choć połowę tego co
        firlej byłoby optymalnie.
    • Gość: gosciowa firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:36
      firlej to jest jasny punkt na kulturalnej mapce miasta... ostatnio bylam w
      stolycy i spotkalam znajomych, ktorzy sie wybierali do wroclawia. na co? po co?
      a do firleja! o tym klubie jest glosno i to jedna z rzeczy o ktorych sobie nie
      zdaja sprawy miejscy decydenci. szkoda bedzie jesli cala para pojdzie w
      gwizdek. Panie Robercie niech Pan opatentuje pomysl na ten klub i udziela
      licencji innym miastom.
      • Gość: pan Re: firlej okej IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 21:49
        Ale podobno chcą zlikwidować Firleja?
        • Gość: PRACOWNIK Re: firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:06
          ROBERT SORKI, ZAPOMNIAłEM NAPISAć żE JESTEś śWIETNY-TAK JAK KAZAłEś- PA
          łUBU DUBU, łUBU DUBU........
        • Gość: zdziwiony Re: firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:22
          no raczej nie zlikwiduja najbardziej oryginalnej miejskiej jednostki kultury we
          wroclawiu? pozdrowienia dla dyrektora ktoremu zachcialo się chcieć... powstaje
          perełka na mapie wrocławia, oby tak dalej..
    • xnavi Rozmowa Z Robertem Chmielewskim 24.01.07, 22:30
      obys Robercie przetrwal na nastepna kadencje, bo we Firleju jedne z
      najlepszych rzeczy sie dzieja w Polsce z muzyki swiatowej... no a to radio to
      dopiero pomysl. trzymamy kciuki. hati
      • Gość: sylek Re: Rozmowa Z Robertem Chmielewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:39
        Oczywiście że Robert przetrwa na następną kadencję!!
        I mała sugestia dla miejskich urzędników: Nowy kontrakt na kolejne 3 lub 5
        lat!! dla Dyrektora Firleja!!
    • Gość: ata rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 23:13
      W firleju działo się, dzieje i pewnie będzie się działo fajnie, to ważny punkt
      na mapie Wrocławia, oby tak dalej.
    • Gość: ubunoir a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: 89.174.255.* 25.01.07, 09:36
      www.radio.sitka.pl/
      zapraszamy! :)
      • Gość: badam Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: *.madcomputers.pl 25.01.07, 09:50
        radio to swietny pomysł. Tym bardziej w takim klubie jak firlej, w którym mozna
        od jakiegos czasu znaleźc ciekawa, oryginalna oferte. Własnie jazz i etno, mnie
        to kreci i widziałem, że nie jestem osamotniony w tych fascynacjach. Wreszcie
        znalazł sie klub, w którym coś sie dzieje wartego uwagi. O tej likwidacji to
        chyba żart?
        • walkiria.ochudzka Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... 25.01.07, 14:07
          Nie,likwidować będą IMPART. Dlatego dyrektor (skądinąd dawny kierownik Firleja)
          próbuje wyciagnąć z kasy ile można dla siebie.
          • Gość: stefanox Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.01.07, 21:20
            co? kto był szefem impartu ?
            aktualny szef impartu to impertynet i niekompetentny cham , czy myslimy tym
            samym ?
    • Gość: Ulla rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:36
      Prawie codziennie przejeżdzam ulicą Grabiszyńską i patrze na ten klub. Nigdy
      jakoś nie wybrałam sie tam, teraz jednak umówilismy się ze znajomymi, że
      będziemy gośćmi na wszystkich koncertach. Sprawdzimy jak tam jest fajnie. Facet
      ma "łeb" i wie czego chce.
      A radio w internecie? to świetny pomysł, zwłaszcza, że wszystkie inne nam się
      już osłuchały.
      • Gość: lynyx lynyx Ten milioner jest dyrektorem Firleja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:21
        Ja myslełem, że ten koleś na zdjęciu to szef jakieś irlandzkiej firmy
        deweloperskiej.Co to ma dużo kasy i dużo w mieście kupuje . Tak przynajmniej
        pisała "gazeta" dwa dni temu. Dzis "gazeta" pisze, że to ktoś zupełnie innny. To
        niech się gazeta zdecyduje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka