Gość: buba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 11:34 Fajnie w tym Firleju.. Wreszcie powiew wielkiego świata w tym zaścianku. szkoda że to nie firlej kubuje kamienice w rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: necha dobre miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:15 Jedyne miejsce we wroclawiu z sensownym programem i planem na przyszlosc, oby udalo sie to ciagnac jak najdluzej, bo jest czego posluchac i atmosfera sciaga fajnych ludzi. Obfitego roku '07! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stali bywalcy! rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.crowley.pl 24.01.07, 15:30 Wreszcie jakiś porządny dyrektor, który coś robi, a nie jak ta lajza poprzednia, trzymamy kciuki, bo słuchy chodzą w mieście, że pan Robert nie ma układów tylko ciężko pracuje, a to podobno nie wystarcza w dzisiejszych czasach...Trzymamy kciuki za powodzenie. Wierni goście Firleja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TA sama Re: rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem F IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 09:41 firlej jest fajny bo dyrektor firleja jest fajny :)) i drobna sugestia dla miejskich urzędasów: CHCEMY DLA DYREKTORA ROBERTA NOWEGO KONTRAKTU!!! NA 5 LAT!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem F IP: *.madcomputers.pl 25.01.07, 09:56 Jak słyszę takie historie, że chcą zamykac klub, w którym wreszcie coś zaczeło się dziac, to mnie wkurza. Wystarczy popatrzec na weekendowe propozycje, zwykle to własnie w Firleju jest najbardziej oryginalna. A pewnie ten klub nie ma najwiekszego budżetu w tym miescie. Akurat mieszkam w pobliżu, wiem ze "ziomale" i ludzie z miasta zaczeli tutaj przychodzic i co? Teraz rozwój przez likwidację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp to Firlej;) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.01.07, 16:13 stać więc nas jednak na pociąg do doznań prawdziwych? może mało modnych? stać nas!!! w dobie komercji i kultury szybkiej, łatwej i przyjemnej; bez układów i całowania klamek .. stać nas. Gdyby się jeszcze bardziej okazywało, że stać na ten afisz kogoś, kto mógłby wspierać mądre działania. Radio w internecie z Firleja? przepraszam czy tu biją?!?. Dają! Bo gdzie indziej można byłoby usłyszeć coś co powstało z inspiracji twórców własnym sumptem nagrane we Wrocławiu za darmo zupełnie. ech.. ale to nie rozpacz, że znowu najbardziej narobią się Ci, którzy otrzymają NIC lub "sepose": bez emocji. Czepię się walki, GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benditto doobry klub IP: *.akron.net.pl 24.01.07, 16:59 noo zgadzam sie z toba dzieki temu klubowi poznaleb duzo nowego ciekawego brzmienia z roznych zakatkow swiata o ktorych nigdy w zyciu bym sie nie dowiedzial gdyby nie firlej widac ze sie ekipa stara o wysoki poziom repertuaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr majster Polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 19:06 Gratuluję obecnego stanu do którego doszedł Firlej, nie jest to miejsce pospolite, a imprezy które można tam zobaczyć wnoszą wiele świeżości i rozbijają wypraną popkulturę prezentowaną w większości klubów. Gratuluję Robercie i życzę następnej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Polecam IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 20:42 zaskakuje mnie informacja o kadencyjności ... nie znam finansowania tego klubu , nie wszystko jest takie cacy jak próbujecie to pokazać , można przyczepić pare łatek , często brak kultury w miejscu kultury itd.itp. jednak gdyby tak pozostałe miejsca których zadaniem za nasze pieniądze jest tworzenie miejsc tetniacych kulturą zrobiły choć połowę tego co firlej byłoby optymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:36 firlej to jest jasny punkt na kulturalnej mapce miasta... ostatnio bylam w stolycy i spotkalam znajomych, ktorzy sie wybierali do wroclawia. na co? po co? a do firleja! o tym klubie jest glosno i to jedna z rzeczy o ktorych sobie nie zdaja sprawy miejscy decydenci. szkoda bedzie jesli cala para pojdzie w gwizdek. Panie Robercie niech Pan opatentuje pomysl na ten klub i udziela licencji innym miastom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: firlej okej IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 21:49 Ale podobno chcą zlikwidować Firleja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK Re: firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:06 ROBERT SORKI, ZAPOMNIAłEM NAPISAć żE JESTEś śWIETNY-TAK JAK KAZAłEś- PA łUBU DUBU, łUBU DUBU........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: firlej okej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:22 no raczej nie zlikwiduja najbardziej oryginalnej miejskiej jednostki kultury we wroclawiu? pozdrowienia dla dyrektora ktoremu zachcialo się chcieć... powstaje perełka na mapie wrocławia, oby tak dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
xnavi Rozmowa Z Robertem Chmielewskim 24.01.07, 22:30 obys Robercie przetrwal na nastepna kadencje, bo we Firleju jedne z najlepszych rzeczy sie dzieja w Polsce z muzyki swiatowej... no a to radio to dopiero pomysl. trzymamy kciuki. hati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylek Re: Rozmowa Z Robertem Chmielewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:39 Oczywiście że Robert przetrwa na następną kadencję!! I mała sugestia dla miejskich urzędników: Nowy kontrakt na kolejne 3 lub 5 lat!! dla Dyrektora Firleja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 23:13 W firleju działo się, dzieje i pewnie będzie się działo fajnie, to ważny punkt na mapie Wrocławia, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubunoir a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: 89.174.255.* 25.01.07, 09:36 www.radio.sitka.pl/ zapraszamy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badam Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: *.madcomputers.pl 25.01.07, 09:50 radio to swietny pomysł. Tym bardziej w takim klubie jak firlej, w którym mozna od jakiegos czasu znaleźc ciekawa, oryginalna oferte. Własnie jazz i etno, mnie to kreci i widziałem, że nie jestem osamotniony w tych fascynacjach. Wreszcie znalazł sie klub, w którym coś sie dzieje wartego uwagi. O tej likwidacji to chyba żart? Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.ochudzka Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... 25.01.07, 14:07 Nie,likwidować będą IMPART. Dlatego dyrektor (skądinąd dawny kierownik Firleja) próbuje wyciagnąć z kasy ile można dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: a RADIO SITKA obecnie nadaje tutaj... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.01.07, 21:20 co? kto był szefem impartu ? aktualny szef impartu to impertynet i niekompetentny cham , czy myslimy tym samym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulla rozmowa z Robertem Chmielewskim, dyrektorem Fir.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:36 Prawie codziennie przejeżdzam ulicą Grabiszyńską i patrze na ten klub. Nigdy jakoś nie wybrałam sie tam, teraz jednak umówilismy się ze znajomymi, że będziemy gośćmi na wszystkich koncertach. Sprawdzimy jak tam jest fajnie. Facet ma "łeb" i wie czego chce. A radio w internecie? to świetny pomysł, zwłaszcza, że wszystkie inne nam się już osłuchały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynyx lynyx Ten milioner jest dyrektorem Firleja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:21 Ja myslełem, że ten koleś na zdjęciu to szef jakieś irlandzkiej firmy deweloperskiej.Co to ma dużo kasy i dużo w mieście kupuje . Tak przynajmniej pisała "gazeta" dwa dni temu. Dzis "gazeta" pisze, że to ktoś zupełnie innny. To niech się gazeta zdecyduje... Odpowiedz Link Zgłoś