Dodaj do ulubionych

Chcę się zakochać w super facecie :)

02.02.07, 19:29
Wiem ,że istnieją fantastyczni faceci i wiem, że poznam takiego dzięki temu
forum. Mam 30 lat, jestem bardzo atrakcyjna i żywiołowa. Szukam kogoś
podobnego. Ciągle trafiam na smutnych kolegów zmęczonych życiem i skupionych
tylko na pracy, a takich Panów staram się unikać. Interesuje mnie ktoś
odważny, przebojowy, pełen energii i radości życia. Czekam :)
Obserwuj wątek
    • beretelwi Re: Chcę się zakochać w super facecie :) 02.02.07, 19:33
      Ci ktorych szukasz sa zonaci i maja dzieci...... :)
    • membrum_virile Re: Chcę się zakochać w super facecie :) 02.02.07, 19:39
      Ja jestem wesoły. Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściach domek...
      Mogę być? Tylko jest jeden szkopuł, nie taki znów mały... Oto zakochany jestem
      od lat kilkunastu w mojej ślicznej żonie. Mam z nią nawet 2,5 letnią córeczkę,
      Julię, bez której żyć bym nie mógł. Ale próbuj, moja droga. Ktoś cię na pewno
      pokocha.
    • Gość: jerzy Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: 86.149.185.* 02.02.07, 20:07
      ja tez bym chcial sie zakochac w super facecie
      • Gość: nadzieja Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.07, 22:01
        najwazniejsze to miec marzenia gdy doczekasz się ich spełnienia nie bedzie tak
        pieknie jak we snie LOVE IS BLIND,słyszałas o tym???
    • Gość: gość05 Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.magma-net.pl 02.02.07, 22:32
      szybko działaj bo latka lecą
    • Gość: Rainman Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.07, 23:03
      Nie wiem dlaczego, ale z Twoim nickiem kojarzy mi tylko jedno slowo: rozkosz:)
      Jestem tez z Wroclawia i chetnie poznalbym osobe taka jak siebie przedstawiasz,
      atrakcyjna i zywiolowa:)
      Mam dziewczyne, ale ...juz mam dosc jej ciaglego zmeczenia, marudzenia, braku
      sily, ochoty, brrr..
      Jestem 30 letnim szatynem, 180 cm, 75 kg i mam brazowe oczy :)
      Napisz jesli bedziesz zainteresowana:
      gobal@interia.pl
      Pozdrawiam
      Rainman
      • Gość: rozczarowana Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.e-wro.net.pl 03.02.07, 19:20
        Uwazaj dziewczyno, bo Pan Bóg bywa złośliwy i spełnia nasze marzenia. Po co Ci
        stup na dupie?
        • Gość: janek nieryzykant Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.e-wro.net.pl 03.02.07, 19:51
          a może ta niby "pani" jak zdejmie spodnie to okaże się , że ma takiego...jak
          koń.
    • robak_wroc Re: Chcę się zakochać w super facecie :) 03.02.07, 19:56
      kwiat_deszczu napisała:

> Wiem ,że istnieją fantastyczni faceci i wiem, że poznam takiego dzięki temu
      > forum. Mam 30 lat, jestem bardzo atrakcyjna i żywiołowa. Szukam kogoś
      > podobnego. Ciągle trafiam na smutnych kolegów zmęczonych życiem i skupionych
      > tylko na pracy, a takich Panów staram się unikać. Interesuje mnie ktoś
      > odważny, przebojowy, pełen energii i radości życia. Czekam :)

przyko mi. jestem juz zajety ;)
    • Gość: klos Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:02
      Poczekaj kilka lat ,jak wyjdzie Simon Mol . Taki zawsze uśmiechnięty na zdjęciach..
      • Gość: Biały Murzyn Re: Chcę się zakochać w super facecie :) IP: *.e-wro.net.pl 03.02.07, 20:09
        nie śmiejmy się z Siomona i z naiwnych Polek.
        Simon może nas oskarżyć o rasizm i ksenofobie , bo atakujemy Murzyna , takiego
        prawdziwego czarnego Murzyna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka