Dodaj do ulubionych

gastrolog - bardzo pilne!

07.02.07, 20:53
Witam. Mam wielka prośbę do wszystkich, którzy mają jakikolwiek namiar na
dobrego (powtarzam dobrego!) gastrologa w okolicach Wrocławia. Może to być
Szpital, bądź gabinet, gdzie można również wykonać badania (gastroskopia,
kolonoskopia). Zależy mi na jak najszybszej wizycie, bo stan zdrowia bliskiej
mi osoby znacznie się pogarsza, a lekarze w rejonie.. szkoda gadać ;/
Za każdą rade będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • iwusia.fraubau Re: gastrolog - bardzo pilne! 07.02.07, 21:02
      strasznie przykro,niestety nie znam żadnego namiaru, trzymam kciuki i podbijam
      watek, może koś sie najdzie jak najszybciej...
      • membrum_virile Re: gastrolog - bardzo pilne! 08.02.07, 14:53
        Podejrzewałem kiedyś u siebie wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Na czczo
        stawiłem się w Szpitalu Klinicznym przy ul. Poniatowskiego. Tam właśnie bedąca
        młodą lekarką kobieta wsunęła w mą wypiętą pupę kamerę. Po dokładnym
        przyjrzeniu się memu bogatemu w bakterie kałowe wnętrzu stwierdziła, że nie
        dostrzega żadnych niepokojących zmian. Zaleciła zbadanie poziomu transaminazy
        alat i aspat, źródeł mych dolegliwości doszujując się w wątrobie, nie w d...pie.
    • Gość: Madzia Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.tpnet.pl 07.02.07, 22:08
      Luxmed - Legnicka 51/53 - Waldemar Gachowski ale wiem że przyjmuje rowniez na
      ul. Uczniowskiej kolo Apteki Oltaszynskiej - nie znam tam numer telefonu
      niestety. Jest naprawde świetny
      • Gość: assik76 Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:20
        Dr. Wiesława Świta - jest chirurgiem ale wykonuje gastroskopie i prowadzi
        leczenie. Przyjmuje w przychodni na ul Ziemowita, nie wiem czy przyjmuje gdzies
        prywatnie, ale wizyta prywatna u niej jest naprawde niepotrzebna - bardzo
        rzetelna, kompetentna lekarka. Trzeba wcześniej umówic sie na wizyte, nastepnie
        wyznacza termin gastroskopii i od razu po badaniu podaje zalecenia, recepty.
        Polecam serdecznie - mi pomogła gdy w listopadzie cierpiałam na silne bóle i
        tez dostałam jej namiar. Miałam tylko skierowanie od lekarza 1go kontaktu na
        gastroskopie. Ponadto słyszałam od osób które miały juz wielokrotnie robione to
        mało przyjemne badanie, ze p.Świta przeprowadza je najdelikatniej...
        POLECAM!
    • Gość: misio9 Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:55
      Wielkie dzięki Wam wszystkim. Jutro od rana działam. A co powiecie na temat
      Wojskowego Szpitala Klinicznego na Weigla? Doszły mnie słuchy, że i tam jest
      Poradnia Chirurgii Przewodu Pokarmowego ;/
      Najważniejsze są dla mnie nazwiska, przynajmniej nie tracę czasu na szukanie
      dobrego specjalisty. Naprawdę wielkie dzięki.
      Życzę zdrowia:)
      • iwusia.fraubau Re: gastrolog - bardzo pilne! 08.02.07, 08:37
        ja na weigla polecam bardzo, co prawda u gastrologa nie byłam, ale
        sąprofesjoalistami
    • julinka601 Re: gastrolog - bardzo pilne! 07.02.07, 23:11
      A Euromedicar na Pilczycach?Mialam tam robiona kolonoskopie ,Jedno z
      nielicznych miejsc gdzie robia ten zabieg w znieczuleniu ogolnym(narkoza),duzy
      komfort i to na NFZ ,choc trzeba troche poczekac ,gastroskopie tez tam robilam
      i bylo ok .Jest tam naprawde komfortowo.
      Mozna prywatnie ,wtedy szybko ale sporo kosztuje.
      • Gość: misio9 Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:15
        julinka to badanie to chyba do najprzyjemniejszych nie należy prawda? długo
        trwa? skoro w znieczuleniu, to pewnie jest od razu mozliwość usunięcia np.
        jakichś polipów itp.?
        Dla mnie ważny jest czas, więc pewnie wydatek murowany. Jak dowiadywałam się
        kiedyś dawno, był to koszt rzędu 300 zł ;/
        Pozdrawiam
        • ja07 Re: gastrolog - bardzo pilne! 08.02.07, 14:39
          Dr Ceglarski 071/361-63-60 niestety imienia nie pamiętam.Chyba Tadeusz-ojciec,
          syn ma na imię bodajże Bartosz. Obaj są doskonałymi lekarzami i dostałam namiar
          na nich właśnie z netu. Byłam z trudnym przypadkiem i jestem zadowolona.
          Byłam u dr Ceglarskiego ojca - ma gabinet w przychodni na Ulanowskiego.
          Powodzenia.
          • Gość: uleska Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: 85.128.107.* 08.02.07, 15:18
            z Bartkiem Ceglarskim byłam w drużynie harcerskiej. Fajny chłopak
        • Gość: misio9 Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:47
          Witam ponownie. Czy jest ktoś jeszcze kto mógłby podać mi jakies namiary na
          dobrego lekarza?
          Każda informacja jest dla mnie na miarę złota ;/
          • ja07 Re: gastrolog - bardzo pilne! 10.02.07, 19:20
            Ponownie kieruję Cię do dr Ceglarskiego. Imię ojca - Zbigniew, pomyliłam się
            wcześniej. Zarówno ojciec jak i syn są znakomitymi lekarzami i maja
            doświadczenie kliniczne.Obaj panowie mają gabinety w Przychodni przy ul.
            Ulanowskiego.
            Nie szukaj i nie czekaj skoro to takie pilne.Umów się na wizytę, bo do dobrego
            lekarza trudno się dostać.
    • Gość: XYZ Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:51
      Szukaj na forum "zdrowie"
      • blanka0 Re: gastrolog - bardzo pilne! 10.02.07, 19:40
        dr Kołosowski , klinika na Rajskiej, swietny specjalista i owszem Euromedicare -

• Gość: antek Re: dobry jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:01
      dr Janusz Gnus w szpitalu na Kamieńskiego
      pomógł wielu osobom
      jest także chirurgiem
      • Gość: leila Re: dobry jest IP: *.k547.webspeed.dk 10.02.07, 20:39
        przyjmuje tez prywatnie?
        • Gość: misio9 Re: dobry jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:05
          Wielkie dzięki. Umówiłam się do dra Ceglarskiego - do ojca. Na czwartek. Mam
          nadzieje, że dobrze będzie. Przez telefon - bardzo sympatyczny człowiek.
          Pozdrawiam.
          • Gość: misio9 Re: dobry jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:14
            aa jednoczesnie dziękuje wszystkim, którzy podali mi wszelkie namiary :) Oby
            sie nie przydały, ale wszystkie skrzętnie zanotowałam :)
            • Gość: dorusia Re: dobry jest IP: *.as.kn.pl 12.02.07, 15:38
              jeszcze endomed na placu Solidarnosci.
          • ja07 Re: dobry jest 12.02.07, 19:02
            Cieszę się, że mogłam pomóc. Napisz potem czy byłas zadowolona z efektów
            leczenia , może komuś innemu się to przyda:) .
            Pozdrawiam i dużo zdrowia dla chorego.
            • Gość: misio9 Re: dobry jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:21
              ja07 dzięki :)
              Bardzo sympatyczny lekarz, profesjonalista. Przepisał leki, dziś jest lepiej.
              Znacznie lepiej. wielkie dzięki za konkretny namiar. Zaoszczędziliśmy mase
              czasu. I zdrowia. Pozdrawiam.
    • Gość: bardzo pilne? Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:19
      Jeszcze żyjesz?
    • Gość: propozycja Re: gastrolog - bardzo pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:43
      Szukaj w Mount Sinai w USA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka