Dodaj do ulubionych

Kuchciński=inteligent z PIS-u

11.02.07, 18:59
właśnie zobaczyłem wypowiedz niejakiego Kuchcińskiego z PIS-u, który
stwierdził że nieobecność polskiego ministra na konferencji w Monachium była
odpowiedzią polskich władz na to co na tej konferencji powiedział Putin.

oj Mis się przypomina. To jest mój kandydat to tekstu roku. Mamy dopiero Luty
a już do grudnia będzie ciężko pobić tą wypowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robek Re: Kuchciński=inteligent z PIS-u IP: *.chello.pl 11.02.07, 20:22
      Ja nudziłbym się tam cholernie - na pewno po wysłuchaniu dziesięciominutowego
      monologu zasnąłbym.Taką mam przypadłość od dziecka.
    • anu_anu Re: Kuchciński=inteligent z PIS-u 11.02.07, 20:39
      Chyba też zagłosuję na tego kandydata - plebiscyt "Srebrne usta" chyba nigdy
      jeszcze nie miał tak zabawnego faworyta.
    • Gość: jekdok "Mogłoby dojść do rękoczynów z Putinem" ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:01
      wiadomosci.onet.pl/1483633,11,item.html
      "Gdyby tam był Jarosław Kaczyński, to myślę, że mogłoby dojść do rękoczynów z Putinem" - powiedział szef Klubu PiS dziennikarzom.

Oczami wyobraźni zobaczyłem kaczana z połamanymi wszystkimi lewymi kończynami, a nie tylko tą jedną, którą przetrącił mu Najwyższy broniąc się przed jego wizytą i widokiem ;-))). Ale wyszło na to, że rękoczyny to "trzaskanie łapą w stół" albo "wychodzenie z sali" ;-)))
      Ale co się dziwić prostaczkowi skoro ta żałosna postać na najwyższym urzędzie - ksywka "profesor" - wręczając nominację "nowemu" ministrowi MSWiA był łaskaw wydukać (co słyszałem na własne uszy z przekazu radiowego):
      "...życzę sukcesów na skalę jaką odnosił minister Dorn..." i w ten sposób niechcąco zdradził, że przyczyną dymisji było najwidoczniej odnoszenie skali, a to przecież resort z natury rzeczy zajmujący sie m.in donoszeniem a nie odnoszeniem czegokolwiek, nawet jeśli to miałaby być tylko skala i do tego kacza. Ot pisi głowacze.

• Gość: Toto hehehe...no coz IP: *.proxy.aol.com 11.02.07, 22:20
        na pewno POwiec nie odezwalby sie slowem bo bylby zajety lizaniem jakiegos
        niemieckiego tylka.
        • Gość: wPISdu Re: hehehe...no coz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 23:13
          typowa postawa zakompleksionego prymitywnego fana PIS. Marketingowcy PIS dobrze zdiagnozowali sytuację w Polsce i kampania reklamowa skierowana jest do grupy docelowej jak to kłamca Kurski określił "ciemny lud".
    • Gość: wic szkoda miejsca na forum dla kuchcińskiego IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:34
      ten "intelygent" wyleciał ze studiów z powodu kompletnej niemożności zaliczenia
      logiki; w główce mu się wszystko miesza, co widać w przytaczanej przez ciebie
      wypowiedzi.
      wielką krzywdę robi się temu człowieczkowi powierzając do odegrania role
      społeczne, przy których nie powinien nawet asystować- ale to problem większości
      członków pisu, lpr czy samoobrony
    • ludendorf Ah ten "prawdziwie polski" rząd!!!! 11.02.07, 22:43
      A ja niedawno się dowiedziałem że Polska na konferencji w Monachium BYŁA
      reprezentowana hehe przez jakiegoś podsekretarza czegoś tam. A więc pierewszy
      "prawdziwie polski" rządzie realizujący "prawdziwie polską" politykę,
      zdecydujcie się na konkretną linję obrony!!!! Polska była reprezentowana czy
      nie. Czy to była konferencja dla nas ważna czy też nie. Skoro był Putin i Merkel
      to chyba jednak tak!!!. No chyba że ten pierwszy od x lat naprawdę polski rząd
      uważa że Polska nie musi zabierać głosu w sprawach światowych, bo jest takim
      mocarstwem że to i tak nas wszyscy będą pytać o zdanie?
      • Gość: Robek Re: do lunderdorfa IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:52
        Czy to była konferencja dla nas ważna czy też nie. Skoro był Putin i Merke
        > l
        > to chyba jednak tak!!!

A może z powodów w.w. nie była dla nas ważna?
      • Gość: Toto byla wazna bo Gazwyb o niej napisal IP: *.proxy.aol.com 12.02.07, 01:43
        czy byla wazna bo BYLA wazna?Radzilbym brac wszystkie "ewangelie Gazwybowe " z
        krztyna soli.Bo sie mozecie obudzic z glowa w nocnikach...
        • Gość: wPISdu Re: byla wazna bo Gazwyb o niej napisal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.07, 17:18
          Ale macie problem z tymi miernotami. Wmawiać wszystkim dookoła że 2x2 nie jest 4 wymaga odwagi. Do tego musicie robić z siebie idiotów.
          Naprawdę wszystkim wam współczuje że spadło na was to ciężkie zadanie wmawiać ludziom że białe jest czarne a czarne jest białe. Może kiedyś was ktoś za to wynagrodzi. Może to będzie tylko wieżyczka strażnicza ale zawsze to coś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka