kinga!!! 20.04.03, 19:07 MAMY RANKING WROCŁAWSKICH SPEKTAKLI WIEC ZRÓBMY RANKING WROCŁAWSKICH AKTORÓW A WIEC DO DZIEŁA! GŁOSUJE NA: 1.Radosław Kaim 2.Miłogost Reczek 3.MAriusz Kiljan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 19:45 Moje głosy: 1. Mariusz Lubomski 2. Janusz Radek 3. Konrad Imiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: 217.30.133.* 20.04.03, 21:41 1.Krzysztof Dracz 2.Miłogost Reczek 3.Maciej Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: 217.30.133.* 21.04.03, 20:04 proponuję podawać w nawiasach powód, lub chociaż rolę w spektaklu, która spowodowała, że aktor został wpisany na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 21.04.03, 20:39 1. KOnrad Imiela 2. Kinga Preis 3. (tu mam problem bo kilka nazwisk mi sie pcha na klawiaturę, ale chyba jednak) Janusz Radek Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 22.04.03, 13:36 pierwsze podumowanie, choć widze ,że ten rankigg słabo nam idzie... Konrad Imiela - gł.2 Miłogost Reczek - 2 Janusz Radek - 2 po jednym głosie: Kinga Preis Maciej Tomaszewski Krzysztof Dracz Mariusz Lubomski Mariusz Kiljan Radek Kaim ...zapraszam do dalszego głosowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 22.04.03, 13:40 1. Konrad Imiela 2. Krzysztof Dracz 3. Jakoś nikt mi tu nie pasuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 22.04.03, 15:02 1. Halina Skoczyńska . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2. Kinga Preis 3. Stanisław Melski (to nie jest gwiazda, ale bardzo go lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 00:53 1.K.Dracz 2.K.Dracz 3.K.Dracz Odpowiedz Link Zgłoś
zelatyna Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 24.04.03, 14:49 Głosuję na Miłka Reczka, bo wspaniale zagrał w „Azylu”. Gratulacje. Może, jeśli czyta to forum (a wiem, że tak), napisze nam, w jaki sposób aktor pracuje nad przełamaniem wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa blada Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.12.03, 18:39 Jak na wrocławskiego AKOTRA przystało Reczek pokazał brzydką tłustą żopę i nieporadnie wiszące bezwłose jaja. Podobno wypięcie dupy bylo jego pomysłem. Dlatego jako wrocławskiemu a k o t r o w i przyznaję mu I nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.03, 20:57 1) TOMASZEWSKI <za wszystkie role teatralne rozpoczynając od "Zmierzchu"!> 2) RECZEK <za "Azyl" i "Mary Stuart" - choć spektakl nienajlepszy> 3) MIŚKIEWICZ <za "Azyl"> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 15:07 Grzeszczak, Kiljan, Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielech Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 31.12.03, 12:39 najlepszy jest Grzeszczak, od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 06.04.04, 18:55 A ja bede orginalna i jedyna w swoim rodzaju! po pierwsze i jedyne SAMBOR DUDZIŃSKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deflor Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.idea.pl 07.04.04, 09:59 > A ja bede orginalna i jedyna w swoim rodzaju! no jestes ORGINALNA . To od orgii? Bo wiem z pewnych źródeł że Sambor lubi orgietki . > po pierwsze i jedyne SAMBOR DUDZIŃSKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW 07.04.04, 11:08 orginalna, nie orginalna! bardzo dobry aktor, fantastyczny czlowiek nie tylko w teatrze! to dlaczego go nie cenic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: RANKING WROCŁAWSKICH AKOTRÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.04, 13:32 Sambor Dudziński - rzeczywiście jesteś orYginalna Moje typy: 1. Miłek Reczek 2. Eryk Lubos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sralamądrala Do Modlichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:10 W poprzednim wcieleniu musiałaś być stonką. W tym jesteś nie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: Do Modlichy 07.04.04, 19:05 dziekuje za Twoje zdanie, przyjela do swiadomosci! a to w tym zyciu kim jestem ? szarancza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Do Modlichy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.04.04, 21:26 czy aktorki sie nie licza??? nikt nie doceni DOROTY ABBE?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnyyyyyyyyyyyyyy Re: Do Modlichy IP: 62.233.177.* 07.04.04, 22:07 1) Reczek za "azyl" 2) skibinska za "klare"- swietna w roli glupiutkiej zony.. 3) eryk lubos za "zwyciestwo" i pare uwag do waszych typow : -otoz uwazam ze rola haliny skoczynskiej w mary stuart jest "za mocna".. wiem ze pare osob czuje podobnie ale wiem tez ze bardzo wielu jej gre w tym przedst. uwaza za arcydzielo - aktorstwo macieja tomaszewskiego jest zbyt manieryczne ci ktorzy widzieli "hioba" pewnie wiedza co mam na mysli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Do Modlichy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 16:43 "manieryczne" ? hmmmmm a jak w Hiobie miałby grac inaczej?taka rola - taka konwencja. eryk nagrodę za Hioba tez by mógł dostać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Do Modlichy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 18:43 > eryk nagrodę za Hioba tez by mógł dostać ;))))) mhm, chyba dlatego, że role w Hiobie i Zwycięstwie potraktował tak samo i prawie się nie różnią. Gra przecież w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag*** Re: Do natki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.04, 21:43 widziałaś kiedyś Hioba??? jak można te role potraktowac tak samo??? choćby nie wiem jakim aktorem był to się nie da. chyba,że nie kojarzysz który to aktor... Odpowiedz Link Zgłoś