Dodaj do ulubionych

Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:15
Myślę, że autorka tego artykułu, nie zrozumiała do końca sztuki tworzonej
przez Braci Kulig. Polecam tą wystawę. Naprawdę warto zobaczyć ich dzieła!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:18
      POLECAM...
    • Gość: Szewczyk Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:41
      Tajemnica gestów i symboli... robi wrażenie! Warto zobaczyć "KODY" ...
    • Gość: Woźniak A. Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:42
      RELIKWIARZ- chcialbym go mieć!
      • Gość: Odeta Prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:54
        ... i mnie te obrazy przypadły do gustu. Bardzo dobre zestawienie barw, które
        tworzy głębie znaków i symboli. Nie ukrywam, że i meble są niezwykle atrakcyjne
        w swej prostocie...Brakuje tylko odpowiedniego wnętrza u mnie w domu :(
    • Gość: Killa Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:49
      Bardzo dobry malarz.
    • Gość: Wojtek Mak Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:37
      Wystawa i prace robią wrażenie, a Ten artykuł to jakiś Banał! Autorce polecam
      edukacje w tym zakresie!
    • Gość: Kaśka Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.e-wro.net.pl 14.02.07, 11:00
      Wyraźnie widać, że artykuł zaprowadził jego autorkę na manowce jej własnej
      niewiedzy.
      Wystawę wszystkim polecam !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ania Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:13
      PANI AGATA SARACZYŃSKA PO RAZ KOLEJNY UDOWODNIŁA, ŻE SIĘ NIE ZNA, NA TYM O CZYM
      PISZE!!!
    • Gość: Filewicz Krzysztof Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:19
      Myślę, że rozumienie sztuki przez autorkę tego artykułu jest bardzo jednostronne
      i płaskie! Warto zobaczyć prace tych artystów!
    • Gość: Wiktor Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:05
      Aby zrozumieć sztukę, trzeba przede wszystkim chcieść ją zrozumieć i mieć
      otwarty umysł. Autorce artykułu proponuję zająć się recenzowaniem sztuki
      bazarowej - tam na pewno łatwiej będzie jej znaleźć coś dla siebie!
      • Gość: pan Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 21:22
        Mam dziwne wrażenie, że wszystkie te wpisy są jednego autorstwa.
        • Gość: Pajacyki "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:32
          Tak tak... MOJEGO! he he
    • Gość: Joanna Lis Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:33
      Marna prowokacja!!! Ja sie pod wszystkimi opiniami podpisuje! Polecam Tę Wystawę!!!
      • Gość: pan Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 22:44
        Ale dlaczego większość, po za jednym, są wysłane z tego samego adresu?
        • Gość: Odeta Czasami tak bywa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:05
          Sama prowadzę Galerię i zawsze proszę gości o dodanie swojej opinii po ukazaniu
          się wzmianki w prasie. Niestety mam tylko jeden komputer i często zdarza się
          tak, że ok.30 osób dziennie z niego wysyła... Pamiętajmy, że jeszcze nie
          każdego stać na internet, a sztuka Kuligów sama się obroni :)
    • Gość: Joanna Lis Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:09
      Ja się pod swoim komentarzem podpisuje nazwiskiem... reszta mnie nie dotyczy.
      Pozdrawiam Pana serdecznie i zycze spokojnej nocy :)
    • Gość: Kaśka Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:16
      Byłam, zobaczyłam, stwierdziłam... że Warto!
    • Gość: Michał Kołak Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.um.wroc.pl 15.02.07, 12:22
      Polecam... Bardzo dobre prace :)
    • Gość: GUGU tekst jak tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:35
      wystawka klasyczna, mało nowatorska ale i takie rzeczy warto zobaczyć. Takie
      pisanie nic nie wnosi do biednego sektora sztuki.Dziwi mnie,ze Pani Agata robi
      typową "zjebkę"(sorrki) braciom Kulig, a wychwala malunki Huculaka. To brak
      konsekwencji i dziennikarskiego obiektywizmu.
      • Gość: marekk Re: tekst jak tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:19
        moze nie potrafie czytac, ale mam wrazenie ze ta Pani, co w gazecie pisze, to wcale nie dokonala zjebki, tylko napisala, ze tytul jest naciagany, projekty interesujace, a malarstwo nijakie...
        swoja droga jak uderzysz w stol to nozyce sie odzywaja. pozdrawiam autora wystepujacego tu pod kilkoma imionami. nie udalu mu sie nawet zakodować id :))
        • Gość: AJ tekst jak tekst IP: *.magma-net.pl 18.02.07, 20:49
          Ja również się z Panem zgadzam, ale muszę dodać, że nie należy nikogo osądzać... W mojej pracy z jednego komputera korzysta ok. 20 osób i każda z nich ma prawo wyrazić swoje zdanie. Nikt się nie koduje, bo po co? Do tego właśnie on ma służyć internet...
          • Gość: Pajacyki Re: tekst jak tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:36
            Ale fajnie... cieszę się, że nie jestem sam, bo w naszym akademiku zawsze jest
            walka o komputer - są tylko dwa! Jedna wielka jaazzzda codziennie! Masakra!
            Pozdrawiam!
    • Gość: BW Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:07
      Wystawę widziałam,energiczna i poruszająca! Dziwi mnie recenzja Pani
      Saraczyńskiej zarówno jej tekst jaki i wypowiedz w tv!! Kim jest ta Pani w
      środowisku artystycznym, że komentuje tak ważne i trudne wydarzenie artystyczne,
      jakim jest wystawa braci Kulig!! Twierdząc, że artysta ma ułatwiać interpretację
      swojej sztuki jest w wielkim błędzie i tym samym spłyca ją do do "kodów znaków
      drogowych". Autorka komentarzy widocznie nie miała czasu dokładnie przyjrzeć się
      wystawie, ponieważ skupiła cały swój umysł na zrozumieniu tytułów dzieł,a nie na
      ich przeżywaniu. A szkoda! Może lepiej byłoby gdyby Pani Saraczyńska pozostała
      przy interpretacji kodów znaków drogowych.
    • Gość: AJ Wystawa ok. IP: *.magma-net.pl 18.02.07, 20:58
      Ps. Dodam, że wystawa w Design podobała mi się... Myślę, że o to chodzi w sztuce by wzbudzała także emocje :)
    • Gość: Pajacyki "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:30
      A ja mam wrażenie, że ta krytyka skierowana jest głównie do nazw: wystawy,
      mebli i obrazów. Myślę, że to żadna krytyka, więc nie ma co się przejmować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka