Gość: gość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.07, 19:58 Do którego dentysty w Stomadencie warto pójść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Stomadent? IP: *.akron.net.pl 28.02.07, 10:56 Polecam dr Małysa przyjmuje na Krasińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Stomadent? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 12:37 Witam, Nie polecam tam żadnego stomatologa mam złe wspomnienia:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tam byłam Re: Stomadent? IP: *.um.wroc.pl 02.03.07, 16:30 jestem stałą pacjentka stomadentu i bardzo sobie chwale - polecam dr Lisa - przyjmuje na Powstańców Śląskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomadent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 00:34 Jak samo nazwisko wskazuje cwany lis nic nie potrafi , i skasuje jak za zboże.miałem przyjemność się leczyć w stomadencie bardzo nizki poziom w porównaniu z innymi przychodniami. Pytałem się o implanty wciskali most na zdrowe , nieleczone zęby,a okazało się ze nie mają implantologa. Odpowiedz Link Zgłoś