Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

IP: *.dialog.net.pl 03.03.07, 23:47
Wybieram się niebawem w dłuższą podróż po świecie i stwierdziłam, że nie będę
marnować czasu na codzienny makijaż, mam zamiar zrobić sobie makijaż
permanentny oczu i ust.Czy ktoś mógłby mi doradzić na co zwrócic uwagę, czego
unikać, ewentualnie polecić jakiś gabinet we Wro? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:59
      Pani Jadzia - Hallera 40a
      • Gość: MARTYNA Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:21
        A ja robiłam już dwa makijaze: jeden 3 lata temu i teraz niedawno.Polecam
        pania Ewe ;kiedys jeszcze byla na Hirszfeda 16 a teraz ma gabinet na
        Bogusławskiego miedzy sex shopem a peep shopem (słowo ;-) ale jest dobra
        • Gość: renia Re: makijaż permanentny IP: *.wroclaw.mm.pl 07.03.07, 17:53
          a ile kosztuje zrobienie kresek na powiekach ?? dzx z góry
          • Gość: Kaśka Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:09
            Najlepiej zadzwoń i zapytaj o aktualną cenę: 605965165
          • Gość: MARTYNA Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:26
            Pani Ewa ze studia Capri podaje jej telefon na Bogusławskiego 0 71) 3617082 a
            komorki teraz nie pamietam ale wiem ze miala problemy z linia bo jej od kolei
            zamakała!!! :-)
      • Gość: Amica Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:12
        Jadzia kreski zle robi, wyjda Ci firanki ,zreszta zobacz na kreski jednej z
        osob w tym salonie pracujacych.Dobre kreski to nawet 800 złale mozna trafic i
        taniej i dobrze.
    • Gość: agusia5001 Re: makijaż permanentny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 21:18
      Ja też chcę zrobić sobie makijaż permanentny. Polecono mi wizytę na Biskupiej -
      studio urody. Byłam tam - brwi kosztują 700 zł , kreski 350 zł- widziałam jak
      wygląda zabieg i oczy były zrobione ok.
      Ostatnio znalazłam p. Ewę Turkiewicz Puzio, tel. 693-856-665 która wykonuje
      makijaż na Pl. Solidarności. Jej cennik to brwi 400 zł a kreski 250 zł. Tylko
      nie widziałam jej ,,prac,, ale możesz zadzwonić- ja mam zamiar się z nią umowić.
      Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Nie polecam ! IP: *.internetia.net.pl 26.04.14, 10:00
      Odradzam Panią Ewe z Krasinskiego 29 we Wrocławiu zrobiła mi takie kreski,że bez makijażu nie pokazywałam sie na ulicy musiałam zamalowywać te kreski,-nie równe,za długie.. A jak mówiłam o wątpliwościac, Ewa stwierdziła,że z czasem si wyrównają..
    • Gość: iza pernamentny IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.14, 22:17
      Ja bylam u Ewy z krasinskiego tam w przychodni mam brwi oczy i jest super wszystkie moje kolezanki dziaraly sie u niej kobiety na ulicy u fryzjera w pracy pytaja gdzie robilam bo jest super :)
    • Gość: zadowolona Ewa Turkiewicz-Puzio IP: *.actus-info.pl 29.06.14, 23:44
      Polecam, rewelacyjnie zrobiła brwi i byłam bardzo zadowolona, zamierzam znowu pójść ;) 3 lata temu robiłam i czas znowu zaszaleć ;)
      • Gość: Monika Re: Ewa Turkiewicz-Puzio IP: *.play-internet.pl 29.07.14, 02:23
        Jeżeli ktoś ma za mało kompleksów... to polecam Panią Ewę Turkiewicz Puzio. Zrobi Wam tak "pięknie" brwi, że do końca życia będziecie wspominały ten dzień. Ona nie robi makijażu permanentnego - tylko tatuaż. Robiłam u niej brwi i kreski na górnej powiece - 3 i pół roku temu. Brwi mają teraz kolor ciemno niebieski i kreski też. Poza tym kreska na jednej powiece jest o milinetr oddalona od lini rzęs... a druga jest w plamy. Kształt brwi to tragedia. Najlepsze jest to, ze kiedy ja lezalam u tej "kingerystki" na fotelu, przyszły dwie dziewczyny i jedna skarżyla się , ze ma plamy zamiast kresek... pani Ewa skwitowała tovtak, ze na oewno pily alkohol niedługo po zabiegu... bylam glupia, ze w to uwierzyłam :( . Po tym co uslyszakam - przez miesiąc po zabiegu nie piłam w ogóle alkoholu, zeby uniknąc tego samego i to nic nie dało. Tragedia. Niestety tych "kresek " z górnej powieki boję się usuwać, bo boję się o oczy... Jesli chodzi o brwi - to muszę usunąć ten tatuaż - a koszt usunięcia jest 2 razy droższy niż makijaz wykonany przez Panią Turkiewicz Puzio.....
        • Gość: Aldona Re: Ewa Turkiewicz-Puzio IP: *.centertel.pl 12.08.15, 09:17
          .... Daje radę
          Trochę dla odważnych, nie jest to mistrzostwo świata ;) ... Ale tanio.
    • pupik123 Re: makijaż permanentny 18.07.16, 18:30
      Jest najlepsza i pracuje na super materialach mam wszystko zrobione :)
    • pupik123 Re: makijaż permanentny 18.07.16, 18:32
      Polecam Ewe Puzio jest profesjonalna pracuje na najlepszych produktach i jest najlepsza. am u niej zrobione wszystko. I nie zdziera z kasy jak inne salony.
    • brovii Re: makijaż permanentny 08.10.17, 22:36
      Naprawdę świetny makijaż permanentny wykonuje Pani Tatsiana. Gabinet brovi.club Jest nie tylko profesjonalistką, ale również perfekcjonistką. Jetem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka