Gość: sojuszek IP: 213.216.66.* 30.04.03, 13:13 Anita Błochowiak to niezła laska. Jest gdzie zawiesić oko. Ma na czym usiąść i czym oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hen Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 13:23 SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro, tak iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyba z wzajemnością. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojuszek Re: Anita Błochowiak IP: 213.216.66.* 30.04.03, 13:29 hen napisał: > SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro, tak > > iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz > bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyba z > wzajemnością. :-) Ja też zauwazyłem, że jest między nimi jakaś chemia. No ale jak to mówią przeciwieństwa sie przyciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 14:11 Gość portalu: sojuszek napisał(a): > hen napisał: > > > SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro > , > tak > > > > iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz > > bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyb > a z > > wzajemnością. :-) > Ja też zauwazyłem, że jest między nimi jakaś chemia. No ale jak to mówią > przeciwieństwa sie przyciągają. Jeśli poseł Ziobro jest kawalerem, a posłanka Błochowiak panną - to kto wie??? Moze by ich tak posłać na jaka wspólną delegację na Maltę przykładowo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vindue Dajcie spokoj, gentlemeni 30.04.03, 15:12 Przypomina mi sie ten kawalke z Tuwima, kiedy to odpowiadal na nieistniejace listy do redakcji. P; Szanowna redakcjo, czy to prawda ze Piotr Czajkowski byl homoseksualista? O: Szanowny czytelniku! Prawda. Ale cenimy go nie za to. Odpowiedz Link Zgłoś