Dodaj do ulubionych

Anita Błochowiak

IP: 213.216.66.* 30.04.03, 13:13
Anita Błochowiak to niezła laska. Jest gdzie zawiesić oko. Ma na czym usiąść
i czym oddychać.
Obserwuj wątek
    • hen Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 13:23
      SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro, tak
      iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz
      bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyba z
      wzajemnością. :-)
      • Gość: sojuszek Re: Anita Błochowiak IP: 213.216.66.* 30.04.03, 13:29
        hen napisał:

> SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro,
        tak
        >
        > iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz
        > bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyba z
        > wzajemnością. :-)
        Ja też zauwazyłem, że jest między nimi jakaś chemia. No ale jak to mówią
        przeciwieństwa sie przyciągają.
        • hen Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 14:11
          Gość portalu: sojuszek napisał(a):

> hen napisał:
          >
          > > SLD wysuneła właśnie ją, bo miała za zadanie wytrącąć z wątku posła Ziobro
          > ,
          > tak
          > >
          > > iż ten miałby gadać od rzeczy. Udaje się jej znakomicie. Wygląda na coraz
          > > bardziej zakręonego. I tylko tak udaje, że ona go nic nie obchodzi. I chyb
          > a z
          > > wzajemnością. :-)
          > Ja też zauwazyłem, że jest między nimi jakaś chemia. No ale jak to mówią
          > przeciwieństwa sie przyciągają.

Jeśli poseł Ziobro jest kawalerem, a posłanka Błochowiak panną - to kto wie???
          Moze by ich tak posłać na jaka wspólną delegację na Maltę przykładowo. :-)
          • vindue Dajcie spokoj, gentlemeni 30.04.03, 15:12
            Przypomina mi sie ten kawalke z Tuwima, kiedy to odpowiadal na nieistniejace
            listy do redakcji.

P; Szanowna redakcjo, czy to prawda ze Piotr Czajkowski byl homoseksualista?
            O: Szanowny czytelniku! Prawda. Ale cenimy go nie za to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka