Dodaj do ulubionych

Anita Werner

20.10.24, 12:25
Wyglada świetnie. Minęło mi parę jej zdjęć ostatnio.

Rzadko się zdarza żeby w tak krótkiej fryzurze bylo komuś tak ładnie.
Obserwuj wątek
    • pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 12:33
      Też tak uważam.
      Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że jest w związku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje.
      • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 12:37
        Nie no skąd, na tym forum? Takie wypowiedzi? 😉 przeciez tu uprawia się tolerancję i miłość bliźniego, a jeśli bliźni ma zrobione usta i napompowaną buzię to już w ogóle.
        • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 12:43
          Nie mam tu na myśli że Anita ma coś tam napompowane tylko ze wyjątkowo dużo forumek zachwyca się jakimis sztucznymi tworami pełnymi sylikonu. A Anita wygląda pięknie, b naturalnie. Ile ona ma lat?
          • pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 12:52
            46. I wygląda jak 46-latka, za co jej chwała. W sumie to ja bym chciała tak wyglądać za 3 lata wink i też jestem team krótkie włosy.
            • zerlinda Re: Anita Werner 20.10.24, 15:27
              Ludzie generalnie wyglądają na swoje lata. No chyba, że brak komuś uzębienia,pije, to wtedy na więcej. Oczywiście, pomijając ematki, ich matki I babki, które do śmierci są pytane o dowód.
      • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 15:26
        A ta już zaczyna sianie hejtu. I oczywiście pod płaszczykiem takiej fałszywej niby troski. Ty i homini jesteście pierwsze, które w tym wątku zaczęły hejtować!
        • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:27
          Jessoo suki, zulejki i inne, ja was nie nadążam wygaszać. Żeby to zrobić muszę wykonać parę ruchów więcej a wyjątkowo mi się nie chce. Serio?
          • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 16:34
            A czemu ty mnie wygaszasz? Co ja takiego napisałam? Założyłaś miły wątek, a przylazła pursucośtam i zaczęła szczucie. Takie wyprzedzanie ataku po to, aby przyciągnąć hejterów i rozpocząć jatkę. Ty jej przytaknęłaś. Te co tu ciągle się czepiają innych o wygląd i wklejają zdjęcia obcych ludzi, tylko na takie okazje czekają i zacierają ręce. Nie jestem suką, zulejką ani żadną inną. Mam prawo napisać swoje zdanie. Uważacie mnie za trolla, ale to nie ja hejtuje, a wy, które wydawałoby się są zwykłymi forumkami.
            • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:38
              Jeszcze nie wygaszam bo mi się nie chce jak pisałam.
          • karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 16:56
            homohominilupus napisała:

> Jessoo suki, zulejki i inne, ja was nie nadążam wygaszać. Żeby to zrobić muszę
            > wykonać parę ruchów więcej a wyjątkowo mi się nie chce. Serio?
            >

Przecież ona ma rację, długo nie trzeba było czekać i już ta wariatka z cyckami na wierzchu wpadła robic aferę, bo jej sumirka dała pretekst
            • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 17:05
              Jaka wariatka z cyckami
              • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 17:06
                Alessa vel ewa.ewart
              • primula.alpicola Re: Anita Werner 20.10.24, 17:10
                O boże co i skąd wiecie o jej cyckach?!
                • karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:23
                  primula.alpicola napisała:

> O boże co i skąd wiecie o jej cyckach?!

Ktoś podał linka w wątku gruu do innego, w którym ona pokazywała "kreacje sylwestrowa" a raczej wywalone melony, które o mało kusej koszuliny nie wybuchły. Takie zdjęcia to są w kalendarzach dla warsztatów samochodowych.
                  • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 17:30
                    I napompowane usta obwiedzione ciemną konturówką. Myślałam, że to jakieś zdjęcie ukradzione z początku 21 wieku, ale nie, to była prawdziwa Alessa.
                    • karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:40
                      Może to nie konturówka tylko resztki narkotyków, ona tak pisze jakby była czym odurzona, wpada i jazgocze na innych, ma jakąś obsesję na punkcie dziennikarek bez wykształcenia. I tuż po wczorajszej awanturze powstaje wątek o Werner, która też nie skończyła studiów dla dziennikarzy, a homo tuż pod wpisem grruu która sobie zrobiła biust bezczelnie pisze, że to super ze Anita nie jest sexi dziennikarką, czy to przypadek oceńcie same!
      • ewa.ewartxxxx Re: Anita Werner 20.10.24, 16:14
        pursuedbyabear napisała:

> Też tak uważam.
        > Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że jest w z
        > wiązku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje.

pal licho wygląd ,przede wszystkim Werner tylko udaje dziennikarkę -na forum opanowanym przez karyny i żanety w jednym ,uznanymi ałtorytetami w tej dziedzinie są gruu pseudonim jelito oraz internetowy twór berdża-obie z dużym powodzeniem realizują się jako żurnalistki big_grin

>
        • karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 16:52
          ewa.ewartxxxx napisała:

> pursuedbyabear napisała:
          >
          > > Też tak uważam.
          > > Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że je
          > st w z
          > > wiązku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje.
          >
          > pal licho wygląd ,przede wszystkim Werner tylko udaje dziennikarkę -na forum o
          > panowanym przez karyny i żanety w jednym ,uznanymi ałtorytetami w tej dziedzini
          > e są gruu pseudonim jelito oraz internetowy twór berdża-obie z dużym powodzenie
          > m realizują się jako żurnalistki big_grin
          >
          >
          > >

Karyna to ma tyle wspólnego z jelitem grrruu co ty z dziennikarstwem a twoja córka z modelingiem. Skończyłaś jakiś kurs korespondencyjny i z zazdrości wszystkich piszących hejtujesz, aż ci się przecinki z tego szału wykrzywiają
          • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 17:03
            Jakaś poważna dziennikarka powinna zainteresować się działalnością i sytuacja rodzinną pani Alessy, wygląda na to, że tam się grubo dzieje, a w tym wszystkim jest dziecko. To zdjęcie z Sylwestra, które Alessa zamieściła dwa lata temu, to tylko początek góry lodowej. Na razie nic nie mogę napisać, bo trwa ustalanie faktów. Ale jak tu spuszczę bombę to nie uwierzycie.
          • grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 21:39
            Tonący Pepco się chwyta, jak tatuś ogranicza się do bycia dawcą nasienia to dzieciak musi zasuwać od najmłodszych lat
    • iwles Re: Anita Werner 20.10.24, 12:34

Dodałabym Kożuchowską - zdecydowanie korzystniej wygląda w krótkich włosach.
      • black_magic_women Re: Anita Werner 20.10.24, 12:58
        I Halle Berry, też w krótkich!
      • livia.kalina Re: Anita Werner 20.10.24, 15:22
        Zgadzam się. O ile ja w ogóle wole długie włosy u kob9iet, to naprawdę trudno nie zauważyć jak bardzo M. Kożuchowska w krótkiej fryzurze zyskała na urodzie i wdzięku.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:02
        Prawie kazda kobieta lepiej wyglada w dluzszych wlosach niz krotszych. Kozuchowska ma przecietna twarz wiec sie zalicza.
        No, moze Halle Berry, ktora akurat ma wyjotkowo harmonijne rysy moze byc uznana za wyjatek
    • brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 12:36
      Jestem fanką Anity Werner od lat. Wygląda rewelacyjnie, żaden z niej babochłop. Piękna, zgrabna, seksowna kobieta.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:00
        Jesli jestes hetero kobieta, to raczej nie ty bedziesz wyrokowac ktora jest seksowna.
        • brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 16:02
          zapomnialosiehehe1 napisała:

> Jesli jestes hetero kobieta, to raczej nie ty bedziesz wyrokowac ktora jest sek
          > sowna.

Chyba loogiczne, że wyrażam swoją opinię?
          • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:06
            Ale nie mozesz stwierdzic, ze jakas kobiecina jest seksowna obiektywnie, niestety 99% mezczyzn nie zgodzi sie tutaj z Toba
            • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 16:15
              Chyba żartujesz. Większość kobiet doskonale wie, jaki wygląd mężczyźni uważają za seksowny.
            • brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 16:28

>nieste
              > ty 99% mezczyzn nie zgodzi sie tutaj z Toba

Ale co mnie to obchodzi?
              • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:17
                Coz, wiekszosc kobiet chce wygladac seksownie wg standardow mezczyzn niz 40+ ematki
                • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 17:36
                  Masz jakieś źródło tych rewelacji? Czy instytut danych z d...? Mnie wystarczy, że mój mąż mnie uważa za atrakcyjną, a inni mężczyźni mogą się zachwycać, kim chcą.
                  • livia.kalina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:43
                    że tez wy się tak dajecie wkręcać gazeciarzowi w dyskusje...
    • is-laura Re: Anita Werner 20.10.24, 12:52
      Dołączam się do zachwytów. Uwielbiam na nią patrzeć i jej słuchać. Zawsze profesjonalna
    • damartyn Re: Anita Werner 20.10.24, 13:03
      Po zdjęciu w Wikipedii widać, że przeszła pełną metamorfozę
      en.m.wikipedia.org/wiki/Anita_Werner
      Wyszło jej na korzyść.
      • kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 14:23
        Ty przez 20 lat nie zmieniłaś się nic a nic?
      • iwoniaw Re: Anita Werner 20.10.24, 14:28
        Na tym zdjęciu to ma przede wszystkim bardzo niekorzystny makijaż, sama ta zmiana juz dużo dała
        • kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 14:35
          Plus fryzura.
          Jej bardzo pasują krótkie włosy, podobnie jak wspomnianej wcześniej Kożuchowskiej.
          • eglantine Re: Anita Werner 20.10.24, 15:29
            Jeszcze Stenkę bym dopisała.
            • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:28
              O tak, Stenka.

Cudowna jest.
              • pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 17:23
                O tak!
                W ogóle uważam ją za jedną z najpiękniejszych kobiet.
            • kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 18:04
              Dobrze, że jej ten jeżyk odrósł - widziałam ją rok temu i bardzo mi nie pasowała ta fryzura.
              Standardowe krótkie ma super.
    • kaki11 Re: Anita Werner 20.10.24, 15:16
      To prawda wygląda super smile. Akurat do jej twarzy, taka krótka fryzura naprawdę pasuje, ładnie podkreśla jej urodę.
    • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:05
      A moim zdaniem nie wyglada fajnie.
      Jest szczupla I wysoka, w koncu byla modelka- to plus.
      Jednak twarz wyglada niekorzystnie, przydaloby sie cos porobic. I koniecznie dluzsze wlosy, chocby ten bob do ramiom lub do brody. Faktycznie w tych krotkich robi sie meska, nie ma zmyslowej urody.
      • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:24
        Na pewno będzie sexy jak dorobi sobie kaczy dziób i wstawi w tyłek implanty trolliku. Dla ciebie seksi i tobie podobnych onanistow.

Babka może wyglądać świetnie bez obowiązkowego seksi, wiesz?
      • pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 17:06
        A nie mówiłam...
    • kropkacom Re: Anita Werner 20.10.24, 16:33
      Wygląd ładnie. Podziwiam, bo mi by się nie chciało biegać co miesiąc do fryzjera, aby fryzurę i kolor utrzymać w tym stanie.
      • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:48
        Moze jakbyś była tzw osobą publiczną to byś biegałam.
        Chyba, że miałabyś wywalone jak Monika Olejnik (i dobrze)
        • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 17:37
          Też miałam kiedyś taką fryzurę i kolor i rzeczywiście biegałam, chociaż nie byłam osobą publiczną. Ale nie miałam takiej aparycji jak Werner wink
    • grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:08
      Zawsze była bardzo atrakcyjna, ma ciekawą urodę i takie rysy twarzy, że krótkie włosy bardzo pasują. A przede wszystkim jest profesjonalistką i nie poszła w kierunku celebryctwa
      • homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 17:15
        O właśnie.

I nie musi się robić na seksi niunię.
        • karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:20
          homohominilupus napisała:

> O właśnie.
          >
          > I nie musi się robić na seksi niunię.
          >

Znów zaczynasz szczuć na operację piersi grruu???
        • grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:25
          Moim zdaniem ona jest sexy, tylko to jest bardziej taki magnetyczny chłód w stylu Sharon Stone niż słodka blondyneczka jak Monroe
          • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:22
            Zgadzam się. Dla mnie ona jest bardziej sexy, niż słodkie długowłose blondynki. Ale ja jestem sapioseksualna wink
            • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:24
              Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlosymi blondynkami
              • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:39
                A kto ocenia, czy ta kobieta jest normalna?
              • grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 19:39
                Nie wszystkie
                • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 19:57
                  I całe szczęście, bo co by zrobili sympatycy brunetek i sprzedawcy ciemnych farb do włosów?
              • la_felicja Re: Anita Werner 20.10.24, 21:31

> Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlo
                > symi blondynkami

Nie rozumiem, jak dorosła osoba w normie intelektualnej (płci dowolnej) może chcieć mieć jakąkolwiek cechę, która może być określana jako słodka
                Nie potrafię tego pojąć
              • hermenegilda_zenia_is_back Re: Anita Werner 20.10.24, 21:47

> Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlo
                > symi blondynkami

Ty nie jestes normalne
            • zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 18:25
              marta.graca napisała:

> Ale ja jestem sapioseksualna wink
              >
              A już miałam o tobie taką dobrą opinię!!!
              • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:38
                Ale to nie jest nic złegosmile
          • zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:25
            Blagam, gdzie Werner do Stone.
            Stone ma twarz I aure rasowej seksbomby, to klasyczna pieknosc.
            Werner jest tylko zimna I wysoka.
            • marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:37
              Ale ona chyba ma swojego partnera, więc nie musi się podobać obcym kobietom.
    • szarmszejk123 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:39
      Mnie się ona zawsze bardzo podobała i ma bardzo ( dla mnie! Żeby ktoś się nie przyczepił) seksowny głos.
    • wapaha Re: Anita Werner 20.10.24, 19:34
      obserwuję ją od "zostac miss" i bardzo lubię
      jest to kobieta, którą chciałabym poznać w rzeczywistości-wzbudza moją sympatię
    • la_felicja Re: Anita Werner 20.10.24, 21:27
      Podziwiam Anitę Werner niezależnie od wyglądu. Super profesjonalna prezenterka, nie wyglupia się, nie mizdrzy, nie szczerzy bez powodu.
      Już nie wiem kogo z Faktów bardziej podziwiam - ją czy Kajdanowicza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka