homohominilupus 20.10.24, 12:25 Wyglada świetnie. Minęło mi parę jej zdjęć ostatnio. Rzadko się zdarza żeby w tak krótkiej fryzurze bylo komuś tak ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 12:33 Też tak uważam. Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że jest w związku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 12:37 Nie no skąd, na tym forum? Takie wypowiedzi? 😉 przeciez tu uprawia się tolerancję i miłość bliźniego, a jeśli bliźni ma zrobione usta i napompowaną buzię to już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 12:43 Nie mam tu na myśli że Anita ma coś tam napompowane tylko ze wyjątkowo dużo forumek zachwyca się jakimis sztucznymi tworami pełnymi sylikonu. A Anita wygląda pięknie, b naturalnie. Ile ona ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 12:52 46. I wygląda jak 46-latka, za co jej chwała. W sumie to ja bym chciała tak wyglądać za 3 lata i też jestem team krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Anita Werner 20.10.24, 15:27 Ludzie generalnie wyglądają na swoje lata. No chyba, że brak komuś uzębienia,pije, to wtedy na więcej. Oczywiście, pomijając ematki, ich matki I babki, które do śmierci są pytane o dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 15:26 A ta już zaczyna sianie hejtu. I oczywiście pod płaszczykiem takiej fałszywej niby troski. Ty i homini jesteście pierwsze, które w tym wątku zaczęły hejtować! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:27 Jessoo suki, zulejki i inne, ja was nie nadążam wygaszać. Żeby to zrobić muszę wykonać parę ruchów więcej a wyjątkowo mi się nie chce. Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 16:34 A czemu ty mnie wygaszasz? Co ja takiego napisałam? Założyłaś miły wątek, a przylazła pursucośtam i zaczęła szczucie. Takie wyprzedzanie ataku po to, aby przyciągnąć hejterów i rozpocząć jatkę. Ty jej przytaknęłaś. Te co tu ciągle się czepiają innych o wygląd i wklejają zdjęcia obcych ludzi, tylko na takie okazje czekają i zacierają ręce. Nie jestem suką, zulejką ani żadną inną. Mam prawo napisać swoje zdanie. Uważacie mnie za trolla, ale to nie ja hejtuje, a wy, które wydawałoby się są zwykłymi forumkami. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:38 Jeszcze nie wygaszam bo mi się nie chce jak pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 16:56 homohominilupus napisała: > Jessoo suki, zulejki i inne, ja was nie nadążam wygaszać. Żeby to zrobić muszę > wykonać parę ruchów więcej a wyjątkowo mi się nie chce. Serio? > Przecież ona ma rację, długo nie trzeba było czekać i już ta wariatka z cyckami na wierzchu wpadła robic aferę, bo jej sumirka dała pretekst Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anita Werner 20.10.24, 17:10 O boże co i skąd wiecie o jej cyckach?! Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:23 primula.alpicola napisała: > O boże co i skąd wiecie o jej cyckach?! Ktoś podał linka w wątku gruu do innego, w którym ona pokazywała "kreacje sylwestrowa" a raczej wywalone melony, które o mało kusej koszuliny nie wybuchły. Takie zdjęcia to są w kalendarzach dla warsztatów samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 17:30 I napompowane usta obwiedzione ciemną konturówką. Myślałam, że to jakieś zdjęcie ukradzione z początku 21 wieku, ale nie, to była prawdziwa Alessa. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:40 Może to nie konturówka tylko resztki narkotyków, ona tak pisze jakby była czym odurzona, wpada i jazgocze na innych, ma jakąś obsesję na punkcie dziennikarek bez wykształcenia. I tuż po wczorajszej awanturze powstaje wątek o Werner, która też nie skończyła studiów dla dziennikarzy, a homo tuż pod wpisem grruu która sobie zrobiła biust bezczelnie pisze, że to super ze Anita nie jest sexi dziennikarką, czy to przypadek oceńcie same! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ewartxxxx Re: Anita Werner 20.10.24, 16:14 pursuedbyabear napisała: > Też tak uważam. > Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że jest w z > wiązku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje. pal licho wygląd ,przede wszystkim Werner tylko udaje dziennikarkę -na forum opanowanym przez karyny i żanety w jednym ,uznanymi ałtorytetami w tej dziedzinie są gruu pseudonim jelito oraz internetowy twór berdża-obie z dużym powodzeniem realizują się jako żurnalistki > Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 16:52 ewa.ewartxxxx napisała: > pursuedbyabear napisała: > > > Też tak uważam. > > Przygotuj się natomiast na głosy z gatunku "babochłop, który udaje, że je > st w z > > wiązku z mężczyzną". Na Anitę dużo hejtu się leje. > > pal licho wygląd ,przede wszystkim Werner tylko udaje dziennikarkę -na forum o > panowanym przez karyny i żanety w jednym ,uznanymi ałtorytetami w tej dziedzini > e są gruu pseudonim jelito oraz internetowy twór berdża-obie z dużym powodzenie > m realizują się jako żurnalistki > > > > Karyna to ma tyle wspólnego z jelitem grrruu co ty z dziennikarstwem a twoja córka z modelingiem. Skończyłaś jakiś kurs korespondencyjny i z zazdrości wszystkich piszących hejtujesz, aż ci się przecinki z tego szału wykrzywiają Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 17:03 Jakaś poważna dziennikarka powinna zainteresować się działalnością i sytuacja rodzinną pani Alessy, wygląda na to, że tam się grubo dzieje, a w tym wszystkim jest dziecko. To zdjęcie z Sylwestra, które Alessa zamieściła dwa lata temu, to tylko początek góry lodowej. Na razie nic nie mogę napisać, bo trwa ustalanie faktów. Ale jak tu spuszczę bombę to nie uwierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 21:39 Tonący Pepco się chwyta, jak tatuś ogranicza się do bycia dawcą nasienia to dzieciak musi zasuwać od najmłodszych lat Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Anita Werner 20.10.24, 12:34 Dodałabym Kożuchowską - zdecydowanie korzystniej wygląda w krótkich włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Anita Werner 20.10.24, 12:58 I Halle Berry, też w krótkich! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Anita Werner 20.10.24, 15:22 Zgadzam się. O ile ja w ogóle wole długie włosy u kob9iet, to naprawdę trudno nie zauważyć jak bardzo M. Kożuchowska w krótkiej fryzurze zyskała na urodzie i wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:02 Prawie kazda kobieta lepiej wyglada w dluzszych wlosach niz krotszych. Kozuchowska ma przecietna twarz wiec sie zalicza. No, moze Halle Berry, ktora akurat ma wyjotkowo harmonijne rysy moze byc uznana za wyjatek Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 12:36 Jestem fanką Anity Werner od lat. Wygląda rewelacyjnie, żaden z niej babochłop. Piękna, zgrabna, seksowna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:00 Jesli jestes hetero kobieta, to raczej nie ty bedziesz wyrokowac ktora jest seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 16:02 zapomnialosiehehe1 napisała: > Jesli jestes hetero kobieta, to raczej nie ty bedziesz wyrokowac ktora jest sek > sowna. Chyba loogiczne, że wyrażam swoją opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:06 Ale nie mozesz stwierdzic, ze jakas kobiecina jest seksowna obiektywnie, niestety 99% mezczyzn nie zgodzi sie tutaj z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 16:15 Chyba żartujesz. Większość kobiet doskonale wie, jaki wygląd mężczyźni uważają za seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anita Werner 20.10.24, 16:28 zapomnialosiehehe1 napisała: >nieste > ty 99% mezczyzn nie zgodzi sie tutaj z Toba Ale co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:17 Coz, wiekszosc kobiet chce wygladac seksownie wg standardow mezczyzn niz 40+ ematki Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 17:36 Masz jakieś źródło tych rewelacji? Czy instytut danych z d...? Mnie wystarczy, że mój mąż mnie uważa za atrakcyjną, a inni mężczyźni mogą się zachwycać, kim chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:43 że tez wy się tak dajecie wkręcać gazeciarzowi w dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Anita Werner 20.10.24, 12:52 Dołączam się do zachwytów. Uwielbiam na nią patrzeć i jej słuchać. Zawsze profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Anita Werner 20.10.24, 13:03 Po zdjęciu w Wikipedii widać, że przeszła pełną metamorfozę en.m.wikipedia.org/wiki/Anita_Werner Wyszło jej na korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 14:23 Ty przez 20 lat nie zmieniłaś się nic a nic? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Anita Werner 20.10.24, 14:28 Na tym zdjęciu to ma przede wszystkim bardzo niekorzystny makijaż, sama ta zmiana juz dużo dała Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 14:35 Plus fryzura. Jej bardzo pasują krótkie włosy, podobnie jak wspomnianej wcześniej Kożuchowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Anita Werner 20.10.24, 17:23 O tak! W ogóle uważam ją za jedną z najpiękniejszych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anita Werner 20.10.24, 18:04 Dobrze, że jej ten jeżyk odrósł - widziałam ją rok temu i bardzo mi nie pasowała ta fryzura. Standardowe krótkie ma super. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Anita Werner 20.10.24, 15:16 To prawda wygląda super . Akurat do jej twarzy, taka krótka fryzura naprawdę pasuje, ładnie podkreśla jej urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 16:05 A moim zdaniem nie wyglada fajnie. Jest szczupla I wysoka, w koncu byla modelka- to plus. Jednak twarz wyglada niekorzystnie, przydaloby sie cos porobic. I koniecznie dluzsze wlosy, chocby ten bob do ramiom lub do brody. Faktycznie w tych krotkich robi sie meska, nie ma zmyslowej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:24 Na pewno będzie sexy jak dorobi sobie kaczy dziób i wstawi w tyłek implanty trolliku. Dla ciebie seksi i tobie podobnych onanistow. Babka może wyglądać świetnie bez obowiązkowego seksi, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Anita Werner 20.10.24, 16:33 Wygląd ładnie. Podziwiam, bo mi by się nie chciało biegać co miesiąc do fryzjera, aby fryzurę i kolor utrzymać w tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 16:48 Moze jakbyś była tzw osobą publiczną to byś biegałam. Chyba, że miałabyś wywalone jak Monika Olejnik (i dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 17:37 Też miałam kiedyś taką fryzurę i kolor i rzeczywiście biegałam, chociaż nie byłam osobą publiczną. Ale nie miałam takiej aparycji jak Werner Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:08 Zawsze była bardzo atrakcyjna, ma ciekawą urodę i takie rysy twarzy, że krótkie włosy bardzo pasują. A przede wszystkim jest profesjonalistką i nie poszła w kierunku celebryctwa Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anita Werner 20.10.24, 17:15 O właśnie. I nie musi się robić na seksi niunię. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Anita Werner 20.10.24, 17:20 homohominilupus napisała: > O właśnie. > > I nie musi się robić na seksi niunię. > Znów zaczynasz szczuć na operację piersi grruu??? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Anita Werner 20.10.24, 17:25 Moim zdaniem ona jest sexy, tylko to jest bardziej taki magnetyczny chłód w stylu Sharon Stone niż słodka blondyneczka jak Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:22 Zgadzam się. Dla mnie ona jest bardziej sexy, niż słodkie długowłose blondynki. Ale ja jestem sapioseksualna Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:24 Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlosymi blondynkami Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:39 A kto ocenia, czy ta kobieta jest normalna? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 19:57 I całe szczęście, bo co by zrobili sympatycy brunetek i sprzedawcy ciemnych farb do włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Anita Werner 20.10.24, 21:31 zapomnialosiehehe1 napisała: > Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlo > symi blondynkami Nie rozumiem, jak dorosła osoba w normie intelektualnej (płci dowolnej) może chcieć mieć jakąkolwiek cechę, która może być określana jako słodka Nie potrafię tego pojąć Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Anita Werner 20.10.24, 21:47 zapomnialosiehehe1 napisała: > Na szczescie normalnych kobiet to nie obchodzi 😂 I wola byc slodkimi, dlugowlo > symi blondynkami Ty nie jestes normalne Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Anita Werner 20.10.24, 18:25 marta.graca napisała: > Ale ja jestem sapioseksualna > A już miałam o tobie taką dobrą opinię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:25 Blagam, gdzie Werner do Stone. Stone ma twarz I aure rasowej seksbomby, to klasyczna pieknosc. Werner jest tylko zimna I wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anita Werner 20.10.24, 18:37 Ale ona chyba ma swojego partnera, więc nie musi się podobać obcym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Anita Werner 20.10.24, 18:39 Mnie się ona zawsze bardzo podobała i ma bardzo ( dla mnie! Żeby ktoś się nie przyczepił) seksowny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Anita Werner 20.10.24, 19:34 obserwuję ją od "zostac miss" i bardzo lubię jest to kobieta, którą chciałabym poznać w rzeczywistości-wzbudza moją sympatię Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Anita Werner 20.10.24, 21:27 Podziwiam Anitę Werner niezależnie od wyglądu. Super profesjonalna prezenterka, nie wyglupia się, nie mizdrzy, nie szczerzy bez powodu. Już nie wiem kogo z Faktów bardziej podziwiam - ją czy Kajdanowicza Odpowiedz Link Zgłoś