szoppracz1 06.05.03, 08:39 Dlaczego niejaki Ekspert zniknął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek_w1 Re: Z pamiętnika ZDiK-a 06.05.03, 20:35 timmy1 napisał: > Pewnie jest na urlopie. Znowu? Takiemu to dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Z pamiętnika ZDiK-a 07.05.03, 01:51 darek_w1 napisał: > timmy1 napisał: > > > Pewnie jest na urlopie. > > Znowu? Takiemu to dobrze :-) O ile pamiętam to niedawno był na urlopie, a wczesniej na zwolnieniu chorobowym (każdy ma prawo), ale fakt ostatnio coś dziwnie zamilkł i wyglada to tak, ze odpowiada tylko na pojedyńcze "wątki" (może jest zmęczony po takiej ilości wolnego :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
krystianwro Re: Z pamiętnika ZDiK-a 07.05.03, 07:10 almac napisał: > darek_w1 napisał: > > > timmy1 napisał: > > > > > Pewnie jest na urlopie. > > > > Znowu? Takiemu to dobrze :-) > O ile pamiętam to niedawno był na urlopie, a wczesniej na zwolnieniu chorobowym > > (każdy ma prawo), ale fakt ostatnio coś dziwnie zamilkł i wyglada to tak, ze > odpowiada tylko na pojedyńcze "wątki" (może jest zmęczony po takiej ilości > wolnego :) ) Albo w ZDiK-u rozpoczęła się karuzela stanowisk, Dutkiewicz - prezydent wszystkich wrocławian mówił coś o zmianach w ZDiK-u... Panie Krzysztofie trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leo19 Re: Z pamiętnika ZDiK-a 07.05.03, 11:42 Wczoraj odpowiedział na jeden wątek (1085), co oznacza, że czuwa na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Z pamiętnika ZDiK-a 09.05.03, 11:13 almac napisał: > darek_w1 napisał: > > > timmy1 napisał: > > > > > Pewnie jest na urlopie. > > > > Znowu? Takiemu to dobrze :-) > O ile pamiętam to niedawno był na urlopie, a wczesniej na zwolnieniu chorobowym > > (każdy ma prawo), ale fakt ostatnio coś dziwnie zamilkł i wyglada to tak, ze > odpowiada tylko na pojedyńcze "wątki" (może jest zmęczony po takiej ilości > wolnego :) ) Udało mi się cudem wykorzystać cały zeszłoroczny urlop w kwietniu tego roku (za niewykorzystanie grożą bardzo poważne konsekwencje). Dawniej nie było tak łatwo, bowiem np. w 2000 roku miałem jeszcze niewykorzystany urlop z roku 1997. Nie jestem zmęczony dniami wolnymi, a raczej natłokiem pracy... Chętnie bym sobie czas pospędzał na odpisywaniu na Forum, niestety ktoś musi wykonać pozostałe obowiązki rzecznika... Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Z pamiętnika ZDiK-a 09.05.03, 10:51 timmy1 napisał: > Pewnie jest na urlopie. Chciałbym... O urlopach zawsze wcześniej uprzedzam... Po prostu miałem tyle pracy ostatnio, że nawet do własnej poczty nie miałem czasu zajrzeć, cóż dopiero mówić o Forum... Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek651 Re: Z pamiętnika ZDiK-a 08.05.03, 15:57 Jak to nie wiesz? Podobno dyrektor ZDiKu zdaje zaoczna maturę. Ktos musi ściągi podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Z pamiętnika ZDiK-a 09.05.03, 11:33 krzysiek651 napisał: > Jak to nie wiesz? > Podobno dyrektor ZDiKu zdaje zaoczna maturę. Ktos musi ściągi podawać. Tak, podajemy, podajemy. To znaczy ja podaję, a pani Ewa Mazur robi kanapki... Bardzo żałujemy oboje, że nigdy nie będzie nam dane podać ściągi krzyśkowi651... Niektórzy to nawet ściąg by nie zrozumieli... No chyba , że byłyby narysowane, z załącznikiem w postaci nośnika dźwięku, z tłumaczeniem (powoli, wyrazami do pięciu liter), co który obrazek znaczy ... Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Z pamiętnika ZDiK-a 09.05.03, 10:40 szoppracz1 napisała: > Dlaczego niejaki Ekspert zniknął? ... bo mnie porwała robota... Ale już mnie odbili i czuję się lepiej. Wracam na Forum, acz nie mogę obiecać systematyczności odpowiedzi.. Zbyt wiele ostatnio się dzieje... Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś