Dodaj do ulubionych

Malin - jak sie mieszka?

02.04.07, 14:17
jak sie mieszka w Malinie? polecacie ta wioske?
Obserwuj wątek
    • Gość: wert Re: Malin - jak sie mieszka? IP: *.media4.pl 02.04.07, 15:52
      jasne, jak kazda wioske.
      • Gość: ktośsamłoś Re: Malin - jak sie mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 16:02
        hehehe
    • texas331 Re: Malin - jak sie mieszka? 02.04.07, 17:33
      Wioską trudno to nazwać. Same eleganckie wille ,może brak jeszcze infrastruktury
      ale to jest w trakcie realizacji.Dookoła las , spokój. Mi osobiście się w
      Malinie podoba.
    • jooasiaa Re: Malin - jak sie mieszka? 02.04.07, 20:02
      A z jakich przyczyn pytasz?
      • mbkb Re: Malin - jak sie mieszka? 03.04.07, 10:18
        mysle o kupnie dzialki w malinie
        • Gość: wiejski mieszczuch Re: Malin - jak sie mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:24
          Ceny działek faktycznie idą już w górę i to czasami szaleńczo. Znalazłem
          ogłoszenie w GW ostatnio: 150zł/metr.

Mieszkam a Malinie od 2000r. Spokojna, cicha okolica. Zalesione tereny. Idealny
          teren na spacery, wycieczki rowerowe, słowem "wiejski chillout". Niedaleko
          piękny i stary park ze stawem, wpisany do rejestru zabytków. Generalnie dojazd
          do Wrocka OK. Myślę, że korki, które czasami uprzykrzają życie na ul.
          Żmigrodzkiej, przy wjeździe do Wroclawia, są niczym w porównaniu do tych na płd.
          Wrocławia

Czy Wisznia i Ligota są lepsze?Nie mnie to oceniać. Tam już stoi dom na domu.
          Ceny działek zdecydowanie wyższe. Choć okolica równie ciekawa.
          Pozdrawiam
        • jooasiaa Re: Malin - jak sie mieszka? 03.04.07, 18:08
          Mieszkam po sasiedzku w Ligocie Pieknej od kilku lat. Malin to dla mnie tylko
          ulica przy której buduja się ludzie.Brakuje tam dostepu do lasu takiego jak
          mamy w Ligocie.
    • Gość: kwietniowa Re: Malin - jak sie mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:27
      Zdecydowanie Ligota bądz Wisznia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka